
به گزارش آفتاب نیوز،
تراکتور و پرسپولیس در جریان حساسترین بازی هفته سوم لیگ برتر فوتبال، از ساعت ۱۸:۳۰ امروز دوشنبه سوم شهریور، در ورزشگاه یادگارامام تبریز به مصاف هم رفتهاند که این دیدار در نهایت با برتری یک بر صفر تبریزیها به اتمام رسید.
تراکتور با ۹ امتیاز به رتبهی دوم رسید. پرسپولیس با ۶ امتیاز چهارم است.
تراکتور یک پرسپولیس صفر
دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵
ساعت ۱۸:۳۰
ورزشگاه یادگارامام تبریز
تیم داوری: امیر عرب براقی، علی احمدی، وحید سیفی، علی بای/ ناظر: رسول فروغی
داور VAR: میثم حیدری، کمک: حامد سیری
کارت زرد: شهریار مغانلو - خداداد عزیزی
کارت قرمز: -
شرح گل:
گل اول تراکتور به پرسپولیس توسط تومیسلاو اشترکال (دقیقه ۸۹): دانیال ایری، مدافع پرسپولیس با دفع ناقص باعث شد توپ روی پای اشتراکال بیفتد و این بازیکن با ضربهای مهلک دروازه پرسپولیس را باز کرد.
لحظات حساس:
دقیقه یک: شوت تیوی بیفوما به راختی در اختیار علیرضا بیرانوند قرار گرفت.
دقیقه ۱۸: پاس در عمق مغانلو در موقعیت آفساید به حسینزاده رسید تا فرصت گلزنی جدی تراکتور از بین برود.
دقیقه ۲۱: زارع سریع اشتباه در عقب زمین را جبران کرد و توپی که پشت مدافعان رفته بود را به اوت کنار زمین زد.
دقیقه ۲۹: همکاری فوقالعاده بازیکنان پرسپولیس نزدیک بود با پاس در عمق از بین مدافعان تراکتور توسط علی علیپور منجر به گل شود، اما دانیال اسماعیلیفر با نوک پا، توپ را از مقابل پای بیفوما زد تا ضربه نهایی توسط این بازیکن به سمت دروازه نرود.
دقیقه ۳۳: پاس بلند بیرانوند را مغانلو بالاتر از همه با ضربه سر زد و تبدیل به موقعیت جدی کرد که زائرکاظمین نزدیک بود پشت زارع توپ بگیرد و گلزنی کند، اما تیکدری از راه رسید و با دفع عالی، توپ را به کرنر زد.
دقیقه …












