قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

ترامپ: ایران تنها چیزی که دارد اخبار جعلی و تورم ۳۰۰ درصدی است!

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: آمریکا کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار دارد و فکر می‌کنم آن را حفظ خواهیم کرد.
 ترامپ: ایران تنها چیزی که دارد اخبار جعلی و تورم ۳۰۰ درصدی است!

به گزارش آفتاب نیوز،

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: همه محاصره دریایی ما را دیوار فولادی می‌نامند و ایران هیچ کاری نمی‌تواند در برابر آن انجام دهد.

ترامپ افزود: آنها پولی ندارند. تنها چیزی که دارند اخبار جعلی و تورم ۳۰۰ درصدی است و بدتر هم می‌شود! ایران فقط حرف می‌زند و عمل نمی‌کند، قلدر خاورمیانه دیگر وجود ندارد.

ترامپ پیشتر نیز ادعا کرده بود تنگه هرمز «باز است» و مدعی شده بود نیروی دریایی آمریکا این آبراه را برای شناسایی و پاک‌سازی مین‌ها مین‌روبی کرده و کنترل آن را در اختیار دارد.

ایران و عمان هنوز به توافقی برای بازگشایی این آبراه حیاتی دست نیافته‌اند. 



 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار گزارشی، بار دیگر از سیاست‌های دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران انتقاد کرد.

در گزارش این روزنامه مورد خشم ترامپ است، آمده است: جنگ شکست خورده دونالد ترامپ علیه ایران یک شکست نظامی و اشتباه راهبردی فاجعه بار و بیشتر شبیه یک نمایش خنده دار است.

نیویورک تایمز با بیان اینکه «هیچ برنامه مشخصی برای پایان دادن به درگیری کنونی علیه ایران وجود ندارد»، افزود: ما فقط شاهد تلاش‌های بیهوده یک رئیس جمهور مایوس برای فرار از تلخی شکست هستیم.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، اساس و ماهیت مذاکرات ساختگی و دروغین و حملات موشکی مداوم، صرفا تلاشی برای پایان دادن به جنگ بدون تحمل شکست است.



 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۱۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

جوان آنلاین: از تاس و ریانووستی، دیمیتری پسکوف روز پنجشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود: در غرب واقعاً نشانه‌هایی از خستگی از ادامه حمایت از اوکراین مشهود است.

به گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: با این وجود، کشور‌های اروپایی، از جمله انگلیس دیگر طرف‌ها را به ادامه درگیری در اوکراین به هر طریق ممکن تشویق می‌کنند.

وی تصریح کرد: هنوز هسته اصلی کشور‌های حامی اوکراین در اروپا وجود دارند که در حال افزایش مشارکت خود در این جنگ و مشارکت مستقیم در بخش‌های فنی و فناوری هستند که در این زمینه می‌توان از انگلیس نام برد.

به گزارش ایرنا، پیش از این سفارت روسیه در لندن در واکنش به گزارش‌ها درباره استفاده از پهپاد‌های انگلیسی برای حمله به خاک روسیه، این اقدام را گامی عامدانه برای افزایش تنش‌ها ارزیابی کرد. این سفارتخانه اعلام کرد: انگلیس در جنایت‌های خونین کی‌یف و حملات تروریستی آن همدست است.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز روز سه‌شنبه گفت که روسیه حق دارد دخالت مستقیم انگلیس در حملات به خاک روسیه را به عنوان مشارکت در جنگ اوکراین تلقی کند.

در مقابل، سخنگوی وزارت دفاع انگلیس در اظهاراتی تاکید کرد که لندن به حمایت نظامی از کی‌یف ادامه خواهد داد و تجهیزات مورد نیاز اوکراین برای دفاع از خود را تامین می‌کند.

هیچ دلیلی برای خوش‌بینی به حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت: در حال حاضر، به دلیل موضع کی‌یف، هیچ زمینه‌ای برای خوش‌بینی در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد.

وی اظهار داشت: در چنین شرایطی، «عملیات ویژه نظامی» روسیه ادامه دارد و پویایی نیرو‌های مسلح روس در خطوط مقدم نبرد به خوبی قابل مشاهده است.

پسکوف در عین حال گفت: مسکو برای تلاش‌های همه کشور‌هایی که صادقانه خواهان کمک به حل‌وفصل بحران اوکراین هستند، ارزش قائل است، اما تعداد این کشور‌ها هنوز اندک است.

سخنگوی کرملین ادامه داد: هنوز تاریخ دقیقی برای سفر ویتکاف و کوشنر فرستادگان رئیس‌جمهور آمریکا به روسیه وجود ندارد؛ مسکو همواره از میزبانی از آنها استقبال می‌کند.

برخی در اوکراین دنبال ماهی گرفتن از آب گل‌آلود هستند



 واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۱۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

به گزارش مشرق ، لورا روزن روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی بیان کرد: اعمال تحریم‌های اقتصادی بیشتر، با عناوین مختلف به این معناست که ما می‌خواهیم نشان دهیم که در حال انجام اقدامی هستیم تا مجبور نشویم دوباره به تشدید تنش‌های نظامی روی آوریم و این به دلیل اتمام موشک‌های دفاعی است.

رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران تاکید کرد: کمتر چیزی به اندازه این تصور که «اگر فشار اقتصادی جواب نداد، فشار اقتصادی بیشتر حتماً جواب خواهد داد» می‌تواند فریبنده و در عین حال مغالطه‌آمیز باشد.

وی بیان کرد: ایران ممکن است تلاش کند این دوره را پشت سر بگذارد و امیدوار باشد ترامپ بار دیگر موضع خود را ۱۸۰ درجه تغییر دهد، یا ممکن است واکنش تهاجمی نشان دهد و تلاش کند این درد و هزینه را به دیگران نیز منتقل کند.

جک راید، سناتور دموکرات آمریکا نیز گفت: ایران هم در عرصه انرژی جهان تاثیرگذار است و هم در مقابل فشار سکوت نخواهد کرد. اگر تهران تحت فشار شدیدی قرار بگیرد، در منطقه حملاتی انجام خواهد داد.

سفیر سابق آمریکا در اراضی اشغالی تاکید کرد: تهدیدات ترامپ به احتمال زیاد عمدتاً جوسازی و توخالی است. ابزارهای چندانی برای چنین اقدامی وجود ندارد که استفاده از آنها مستلزم تحمل اقدامات تلافی‌جویانه علیه آمریکا نباشد.

وی بیان کرد: اما حتی اگر این تهدیدها عملی و جدی باشند، باز ایران هم آمادگی تحمل هزینه و فشار را دارد و هم ابزارهایی در اختیار دارد که می‌تواند با آنها به آمریکا، شرکای آمریکا و اقتصاد جهانی آسیب وارد کند.

سفیر سابق آمریکا ادامه داد: چه ترامپ به سمت تشدید نظامی برود و چه اقدام اقتصادی، ظاهراً هرگز درک نمی‌کند که تشدید تنش یک‌طرفه نیست و ایران نیز قدرت و اختیار عمل دارد و می‌تواند واکنش نشان دهد.

آرنولد برنارد تحلیل گر فرانسوی نیز تصریح کرد: تقریباً مطمئنم که منظور از هر کشوری، شامل چین نمی‌شود. سخت است تصور کنیم آمریکا فقط چند هفته پیش از سفر شی جین‌پینگ، بخواهد علیه چین «D-Day اقتصادی» اعلام کند.

وی اضافه کرد: در ماه مه، آمریکا تلاش کرد برخی پالایشگاه‌های چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کند. وزارت بازرگانی چین نیز در واکنش، یک «دستور ممنوعیت» رسمی صادر کرد که تصریح می‌کرد تحریم‌های آمریکا …



 یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!
۲۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV ویدئویی از گزارش واشنگتن‌پست منتشر کرد و نوشت:

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند؛ آمریکا و کابوس ۴۵ پهپاد منهدم شده‌ی MQ-9 در جنگ با ایران..

دست‌کم ۴۵ فروند پهپاد MQ-9 ریپر آمریکا در جنگ با ایران از بین رفت؛ رقمی که حدود یک‌چهارم ناوگان این کشور را شامل می‌شود. پهپادهایی که قرار بود چشم آمریکا در میدان نبرد باشند، در اطراف تنگه هرمز به بخشی از هزینه سنگین این جنگ تبدیل شدند.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 کرملین: پیش‌شرط‌ لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین وجود ندارد - تسنیم
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

کرملین: پیش‌شرط‌ لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین وجود ندارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه امروز، پنجشنبه، اعلام کرد که کشورهای اروپایی، از جمله انگلیس، به هر شکل ممکن دیگران را به ادامه بیشتر درگیری نظامی در اوکراین تشویق می‌کنند.  

پسکوف در جمع خبرنگاران گفت: «در اروپا همچنان هسته‌ای از کشورها وجود دارد که میزان مشارکت خود در این جنگ را افزایش می‌دهند، مشارکت مستقیم، ارائه فناوری، کمک فنی و غیره. برای نمونه، انگلیس. و البته چنین کشورهایی هر کاری از دستشان برمی‌آید انجام می‌دهند تا این خستگی (غرب از حمایت از اوکراین) را مهار کنند و برعکس، اجازه ندهند این خستگی گسترش یابد و کشورهای اروپایی را به هر شکل ممکن به ادامه بیشتر این جنگ تشویق کنند.» کرملین: تعلیق درگیری با اوکراین در امتداد خط تماس جبهه غیرممکن است روزنامه روس: ترامپ برخلاف ادعایش نتوانست مناقشه اوکراین را حل کند روسیه: هرگز از نظرات سازنده برای حل‌ مناقشه اوکراین صرف‌نظر نکرده‌ایم

فقدان پیش‌شرط‌های لازم برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین

سخنگوی کرملین در نشست خبری خود اشاره کرد که در حال حاضر پیش‌شرطی برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز درگیری میان روسیه و اوکراین وجود ندارد. او گفت: «در حال حاضر با توجه به مواضع مقامات کی‌یف، هیچ پیش‌شرطی برای خوش‌بین بودن به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز این مناقشه وجود ندارد و تحولات در جبهه‌ نبرد نیز به‌خوبی برای همه مشخص است و عملیات ویژه نظامی تا رسیدن به اهداف تعیین شده آن ادامه خواهد داشت.»

دیمیتری پسکوف یادآور شد مسکو تلاش‌های کشورهایی را که می‌کوشند به حل‌وفصل اوضاع کمک کنند، بسیار ارج می‌نهد. او به خبرنگاران گفت: «تعداد چنین کشورهایی اندک است و به همین دلیل ما برای تلاش‌های کشورهایی که تمایل صادقانه‌ای برای کمک به روند حل‌وفصل نشان می‌دهند، ارزش زیادی قائلیم. البته تعداد آنها کم است و شاید همین امر تلاش‌های آنها را مهم‌تر و ارزشمندتر می‌کند.»

سخنگوی کرملین همچنین اعلام کرد که هفته آینده در مسکو در انتظار دبیر واتیکان در امور بین‌الملل هستند. البته به گفته وی، در حال حاضر دیدار این مقام اروپایی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه برنامه‌ریزی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک
روزنامه دنیای اقتصاد

توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

دنیای اقتصاد: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است.
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.
 چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد
سایت ایران آنلاین

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد

وانگ یی وزیر خارجه چین از آمریکا خواست تا سیاست خود در قبال کره شمالی را تغییر دهد و مواضع خصمانه‌ای که واشنگتن سال‌ها در قبال پیونگ‌یانگ دنبال کرده است را کنار بگذارد.
 کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت
سایت هم میهن

کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

بر اساس داده‌های تردد دریایی، افزایشی در تردد کشتیرانی از تنگه هرمز مشاهده نشده است.
 فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.
 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران
سایت تابناک

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...
 «بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی
روزنامه دنیای اقتصاد

«بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

دنیای اقتصاد: یوگی آدیتیانات ساعت ۴ صبح از تخت چوبی سفت خود برای دو ساعت مراقبه و دعا بیدار می‌شود و پس از آن یک صبحانه ساده گیاهی می‌خورد. او اداره بزرگ‌ترین ایالت هند را در دست دارد. آدیتیانات، وزیر ارشد ایالت اوتار پرادش، به مدت 9 سال رهبری این ایالت شمالی هند را که از برزیل پرجمعیت‌تر است، بر عهده داشت و به‌عنوان یکی از سرسخت‌ترین مدافعان دستور کار نارندرا مودی، نخست‌وزیر، با اولویت هندوئیسم، شهرت یافته است. «یوگی» اکنون بخت اصلی پیروزی برای سومین دوره متوالی در انتخابات ایالتی اوایل سال آینده است؛ پیروزی‌ای که او را به صف اول جانشینان بالقوه مودی ۷۵ساله سوق می‌دهد.
 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.