قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

صلاح تحت تعقیب دادگاه مصر، داستان چیست؟

یک دادگاه محلی پس از طرح دعوی مربوط به هزینه‌های حقوقی، خواستار حضور محمد صلاح در جلسه دادرسی در تاریخ ۶ سپتامبر «برای ادای سوگند قاطع» شده است.
 صلاح تحت تعقیب دادگاه مصر، داستان چیست؟
به گزارش آفتاب نیوز،

روزنامه مصری الشروق روز یکشنبه گزارش داد: «شعبه چهاردهم دادگاه مدنی قاهره جدید به ریاست مستشار ابراهیم خلیل، جلسه‌ای را برای ۶ سپتامبر ۲۰۲۶ تعیین کرده است تا محمد صلاح شخصاً در آن حضور یابد و سوگند قاطع را در پرونده شماره ۷۸۲۶ دادگاه مدنی ۲۰۲۵ که توسط وکیل عمرو فرج الله مرسی عبدالتواب ارائه شده است، ادا کند.»

این گزارش افزود: «دادگاه متن سوگندنامه‌ای را که محمد صلاح باید در برابر آن ادا کند، مشخص کرده که متن آن این است: به خداوند متعال سوگند یاد می‌کنم که آقای عمرو فرج‌الله مرسی، وکیل، هیچ یک از کار‌های اداری یا حقوقی ذکر شده در دادخواست را انجام نداده است و مسئولیت مالی من با هیچ مبلغ مالی یا هزینه‌ای برای این کار‌ها بر عهده او نیست.»

این گزارش ادامه داد: «اگر متهم برای ادای سوگند حاضر نشود یا از ادای آن امتناع ورزد، از نظر قانونی به عنوان کسی که سوگند را نقض کرده است، در نظر گرفته می‌شود و عواقب قانونی آن در پی خواهد داشت.»

طبق دادخواست، وکیل در پرونده‌های مربوط به صلاح مورخ ۲۰ ژوئیه ۲۰۱۲ به وجود وکالتنامه عمومی استناد کرده است.

صلاح چند روز پیش با قراردادی هنگفت به ترابزون اسپور پیوست و طبق برنامه بازی‌ها، قرار است در تاریخ ۶ سپتامبر در لیگ ترکیه مقابل گنچلربیرلیگی بازی کند.



 راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

اقتصادنیوز: اگر دولت‌ها از سال‌ها پیش، به‌جای ثابت نگه داشتن قیمت اسمی حامل‌های انرژی، قیمت آن را به‌صورت ماهانه یا حتی متناسب با شرایط اقتصادی و تورم تعدیل می‌کردند، جامعه به‌تدریج با این تغییرات سازگار می‌شد.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اعلام اینکه نظرسنجی‌های دولت نشان می‌دهد معیشت، مذاکرات و فیلترینگ از دغدغه‌های مردم است، تصریح کرد: ۸۰ درصد مردم نگران معیشت و گرانی‌ها هستند و ۵۰ تا ۶۰ درصد هم خواهان مذاکره با آمریکا هستند.

 سرمقاله شرق/ بنزین آتش‌زاست | آخرین خبر

سرمقاله شرق/ بنزین آتش‌زاست | آخرین خبر

شرق/ «بنزین آتش‌زاست» عنوان سرمقاله در روزنامه شرق به قلم کامبیز نوروزی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حقوق در جملات خشک و بی‌روح قوانینی که روی کاغذهای کهنه و نو نوشته شده‌اند، خلاصه نمی‌شود. فقط قانون نیست که می‌تواند کشور را نظم و انتظام ببخشد. در دستگاه‌های عمومی، کاغذ قانون وظیفه هر د

 25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

روایتی از کودتای 28 مرداد براساس اسناد سیا که ابتدا شکست خورد و بعد با نقشه‌ای تازه برگشت

 ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

تحولات ژئوپلیتیک و تحریم‌های مشترک ایران و روسیه، فرصت کم‌سابقه‌ای برای بازتعریف روابط اقتصادی دو کشور ایجاد کرده است؛ فرصتی که می‌تواند از تجارت صرف فراتر ر...

 دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

پیشکسوت فوتبال گفت: به جای پولی که می‌خواهند بابت بازیکن خارجی هزینه کنند، یک کمپ برای استقلال درست کنند.

 فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی ۲۸ مرداد ماه را در ادامه بخوانید.