قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

انفجار مهیب در نیشابور + جزئیات

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور جزئیات آتش‌سوزی و انفجار مهیب امروز سه‌شنبه در این شهرستان را تشریح کرد و نسبت به استفاده از سیلندر‌های فرسوده و فاقد تست د...
 انفجار مهیب در نیشابور + جزئیات

به گزارش آفتاب نیوز،

ابوالفضل اسدی، اظهار کرد: امروز سه‌شنبه پس از وقوع یک فقره آتش‌سوزی و شنیده شدن صدای انفجار مهیب و اعلام آن به آتش‌نشانی، بلافاصله نیرو‌های عملیاتی ایستگاه آتش نشانی شهید صدیقی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به خطرات این آتش‌سوزی افزود: بلافاصله ایمن‌سازی محل انجام شد و با اعمال محدودیت‌های تردد، از فاصله ۲۰۰ متری هیچ دستگاه یا فردی به جز نیرو‌های آتش‌نشانی اجازه نزدیک شدن به محل حادثه را نداشت.

اسدی در تشریح جزئیات این حادثه گفت: یک خودروی وانت پیکان که بیش از ۳۰ عدد کپسول ۱۱ کیلویی را در قسمت عقب خودرو همراه داشت، به دلایل نامعلومی دچار آتش‌سوزی در موتور شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور بیان کرد: راننده وانت پیکان خاموش کننده همراه نداشت و تلاش کرد به هر طریق ممکن با خاک و امکانات مشابه حریق را خاموش کند؛ اما از آنجا که موفق نشد، حریق با سرعت بسیار گسترش یافت و به کپسول‌های ۱۱ کیلویی سرایت کرد.

وی گفت: شعله‌های آتش بسیار زیاد بود و سیلندر‌ها شروع به آتش گرفتن کرد؛ از سوی دیگر به دلیل اینکه استاندارد‌های لازم را نداشتند، سال ساخت آنها بالا بود و سوپاپ سیلندر‌ها نیز عمل نمی‌کرد، حدود ۵ تا ۶ سیلندر از قسمت کناری خودرو دچار انفجار شد.

اسدی با بیان اینکه وقوع این انفجار‌ها موجب شد حجم حریق بسیار زیاد شود، افزود: راننده ۶۵ ساله وانت پیکان هرچند تلاش کرد حریق را اطفاء کند، اما موفق نشد و به دلیل سوختگی شدید از ناحیه هر دو دست توسط نیرو‌های اورژانس بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه این حادثه هیچ فوتی نداشته است، بیان کرد: متأسفانه شاهد استفاده از سیلندر‌هایی با عمر بالا هستیم، در حالی که تمامی سیلندر‌های تحت فشار باید پس از گذشت پنج سال تست هیدرواستاتیک شوند؛ این تست سلامت وضعیت بدنه سیلندر را نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور تصریح کرد: در بسیاری از مواقع این تست‌ها انجام نمی‌شود و از سوی دیگر به دلیل افزایش عمر سیلندرها، آنها دچار فرسودگی و پوسیدگی شده و همین امر موجب وقوع حوادث ناگوار می‌شود.

وی با اعلام اینکه پوسیدگی‌ها با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود و سیلندر باید در آزمایشگاه‌ها تحت فشار قرار گیرد، اظهار کرد: در حادثه امروز نیز سیلندر‌ها دچار پارگی و پوسیدگی بودند و همین عامل موجب زیاد شدن حجم حریق شد.

اسدی با بیان اینکه نیرو‌های آتش‌نشانی با جان‌فشانی و علیرغم تمامی تهدید‌ها و برای جلوگیری از خسارت‌های جانی و مالی اقدام به اطفاء آتش کردند، افزود: از شعاع ۲۰۰ متری مسیر مسدود شده بود و چندین سیلندر عمل کرده بود.

وی گفت: دلایل اولیه آتش‌سوزی مشخص نیست و احتمالاً نقص فنی عامل آن بوده که نیاز به بررسی بیشتری دارد. از مردم می‌خواهیم موارد ایمنی را رعایت کنند و در صورت تهیه سیلندر دست دوم، از سلامت آن اطمینان حاصل کنند.

 این حادثه بدون تلفات جانی مهار شد و نیرو‌های امدادی پس از پایان عملیات، نسبت به بررسی علل دقیق وقوع حادثه اقدام خواهند کرد.



۴ ساعت قبل / سایت جماران

دلیل صداهای شدید در مرکز تهران که امشب شنیده شد

به گززارش جماران، ایرنا نوشت: امشب همزمان با آغاز امامت امام زمان(عج) استفاده از برخی ترقه‌ها که صدای شدید شبیه بمب داشت، باعث ترس گروهی از مردم و تصور وقوع درگیری نظامی شد.

حتی برخی کانالهای خبری نیز خبر از فعالیت پدافند دادند، اما بعدا اعلام شد این صدا ناشی از آتش بازی به مناسبت جشن است.

این اقدام که حدود ساعت ۲۳ بی توجه به نگرانی مردم در شرایط پس از درگیری های پراکنده جنگی انجام شد، با انتقاد شماری از هموطنان همراه شده که به جای شادی، دچار ترس و نگرانی شده اند.

یکی از شهروندان تهرانی به ایرنا گفت: می‌شد به جای ترقه هایی با صدای مهیب بمب، از فشفشه های بدون صدا استفاده کنند! در حالی که در این شرایط نیمه جنگی، آسیب زدن به روح و روان مردم، حرکت در مسیر دشمن است.


۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

منشا صدای شنیده شده در تهران مشخص شد

پس از گمانه‌زنی‌های مطرح‌شده درباره فعالیت پدافند هوایی در تهران، گزارش‌های تازه حاکی از آن است که صدای شنیده‌شده در دقایق اخیر در برخی نقاط پایتخت، مربوط به جشن آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) بوده و ارتباطی با فعالیت پدافند هوایی نداشته است.

 


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

شنیده شدن صدا‌های شدید همزمان با جشن آغاز امامت امام زمان (عج) ؛ درگیری نظامی یا انفجارهای نورافشانی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو حتی برخی کانال‌های خبری نیز خبر از فعالیت پدافند دادند، اما بعدا اعلام شد این صدا ناشی از آتش بازی به مناسبت جشن است.

این اقدام که حدود ساعت ۲۳ بی توجه به نگرانی مردم در شرایط پس از درگیری‌های پراکنده جنگی انجام شد، با انتقاد شماری از هموطنان همراه شده که به جای شادی، دچار ترس و نگرانی شده‌اند.

یکی از شهروندان تهرانی به ایرنا گفت: می‌شد به جای ترقه‌هایی با صدای مهیب بمب، از فشفشه‌های بدون صدا استفاده کنند! در حالی که در این شرایط نیمه جنگی، آسیب زدن به روح و روان مردم، حرکت در مسیر دشمن است.




 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 حد و مرز دولت
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حد و مرز دولت

نظریه‌های اقتصادی، کالاهای عمومی را با دو خصوصیت «رقابت‌ناپذیری» و «استثناناپذیری» تعریف می‌کنند؛ اما در دنیای واقعی، مرز این تعریف با خدمات ضروریِ غیرعمومی کاملا بهم می‌خورد. وظایفی چون امنیت و دفاع مرزی تعریف مشخصی دارند؛ با این همه، بخش زیادی از مداخله‌های دولتی در حوزه‌های آموزش، درمان و زیرساخت اتفاق می‌افتند؛ بخش‌هایی که شاید با تعاریف کهنه‌ کالای عمومی منطبق نباشند، اما چون منافع همگانی (آثار خارجی مثبت) دارند، حضور دولت را توجیه می‌کنند.

 صلح از  موضع قدرت
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح از موضع قدرت

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.