قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

نخست‌وزیر ارمنستان: به‌زودی اجرای عملی پروژه ترامپ را آغاز می‌کنیم

نخست‌وزیر ارمنستان از آغاز قریب‌الوقوع ساخت «مسیر ترامپ برای صلح و رفاه بین‌المللی» خبر داد.
 نخست‌وزیر ارمنستان: به‌زودی اجرای عملی پروژه ترامپ را آغاز می‌کنیم

به گزارش آفتاب نیوز،

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، در پیامی خطاب به مردم ارمنستان، به مناسبت نخستین سالگرد دیدار سه‌جانبه برگزارشده با الهام علی اف، نخست‌وزیر آذربایجان و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در واشنگتن در ۸ اوت ۲۰۲۵، پروژه «تریپ» را یکی از مهم‌ترین نتایج دیدار واشنگتن ارزیابی کرد.

به گزارش آپا، پاشینیان گفت که «مسیر ترامپ برای صلح و رفاه بین‌المللی» (تریپ) در آینده نزدیک، ضمن پایان دادن به محاصره ارمنستان، به یکی از محور‌های اصلی اقتصاد این کشور و منطقه تبدیل خواهد شد.

پاشینیان تأکید کرد: «این پروژه به ارمنستان و آذربایجان کمک خواهد کرد یکدیگر را نه به‌عنوان مانع، بلکه به‌عنوان مسیر و همسایه ببینند. در آینده نزدیک اجرای عملی پروژه تریپ را آغاز خواهیم کرد و این امر به یک رویداد بزرگ منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل خواهد شد.»

نخست‌وزیر ارمنستان، اعلام کرد که صفحه درگیری بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان بسته شده و صلح برقرار شده است.

وی افزود: یک سال پیش، در نتیجه دیدار سه‌جانبه رهبران ارمنستان و جمهوری آذربایجان برگزار شده با ابتکار و حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در کاخ سفید، میان دو کشور صلح برقرار شده است. طرف ارمنی اکنون دیدار ۸ اوت را «نشست صلح» و بیانیه مشترکی را که وی و الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، به همراه یکدیگر پذیرفتند و دونالد ترامپ به عنوان شاهد آن را امضا کرد، «بیانیه صلح» می‌نامند. صلح برقرار شده بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان، برای همه قابل مشاهده و قابل احساس است.

نخست‌وزیر ارمنستان خاطرنشان کرد که با این حال، هنوز به نقطه نهایی در اجرای دستورکار صلح نرسیده‌اند. وی یادآوری کرد که «توافقنامه تأسیس صلح و روابط بین‌دولتی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان» پاراف شده در ۸ اوت ۲۰۲۵ در واشنگتن توسط وزیران امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان، هنوز باید به امضا برسد و به تصویب (راتیفیکه) برسد. پاشینیان همچنین گفت که روند تحدید حدود مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان باید ادامه یابد.

نخست‌وزیر ارمنستان افزود: «صفحه درگیری بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان بسته شده است، صلح برقرار شده است.»



۴ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۵ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینههای دفاعی خود را افزایش میدهند

رسانه‌: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینه‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهند

تصمیمات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، کشورهای آسیایی را به سمت افزایش هزینه‌های دفاعی خود و برقراری روابط مشارکتی جایگزین، سوق می‌دهد. این مطلب را رسانه‌های غربی به نقل از دیپلمات‌ها و منابع دیگر گزارش کرده‌اند.

این هفته، ترامپ از کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره‌ جنوبی خبر داد و همچنین اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری با کیم جونگ‌اون، رهبر کره‌ شمالی، دیدار کند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این اقدامات باعث شده است که کشورهای منطقه درباره میزان اتکای خود به ایالات متحده در مسائل امنیتی به تأمل بیفتند.

یکی از دیپلمات‌های آسیایی به خبرنگاران گفت: "انتظار داشته باشید که به سمت اتکا به نیروهای خودی حرکت کنیم".

اشاره شده است که کشورهای منطقه ممکن است سرمایه‌گذاری در دفاع از خود، از جمله سیستم‌های پدافند هوایی و ضدموشکی را افزایش دهند و همکاری نظامی با استرالیا و کشورهای اروپایی را گسترش دهند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۵ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، معتقد است که عملیات نظامی آمریکا علیه ایران احتمالاً از سر گرفته نخواهد شد.

به عقیده او، «فشار اقتصادی حداکثری» که پیش‌تر دونالد ترامپ اعلام کرده بود، به جلوگیری از این امر کمک خواهد کرد.

بسنت تصریح کرد که آمریکایی‌ها برای عملیات اقتصادی علیه ایران قصد دارند به متحدان خود مراجعه کنند: یا با ما هستید، یا علیه ما.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پیش‌تر این عملیات را مانوری انحرافی برای منحرف‌کردن توجه از بحران داخلی آمریکا خوانده بود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.