قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

یک پرسپولیسی در اسپانیا جولان می‌دهد!

مهاجم لژیونر فوتبال ایران روند موفقی در اردوی پیش‌فصل اروپایی دنبال می‌کند.
 یک پرسپولیسی در اسپانیا جولان می‌دهد!
به گزارش آفتاب نیوز،

سه فصل بازی در بهترین لیگ فوتبال آسیا (جی‌لیگ ژاپن) تجربه ویژه و خاصی برای شهاب زاهدی بود که توانست خیلی زود خودش را در این رقابت‌ها جا بیاندازد و پس از ترک پرسپولیس در زمستان ۱۴۰۲، تبدیل به مهره فیکس آویسپا فوکوکا شود و در نخستین فصل حضورش ۱۱ گل به ثمر رساند و دو پاس گل بدهد، اما او اکنون هم در انتقال به یک تیم جدید دیگر نیز دوباره شروع موفقی داشته است.

زاهدی که علاوه بر تجربه دو دوره حضور در پرسپولیس، سابقه بازی در المپیک دونتسک، زوریا لوهانسک اوکراین، سوون سامسونگ کره جنوبی، پوشکاش مجارستان و ... را در کارنامه دارد و بعد از سه فصل تصمیم به ترک جی لیگ ژاپن گرفته، روند خوبی را در جوهور دارالتعظیم، قهرمان سوپر لیگ مالزی و یکی از تیم‌های حاضر در لیگ نخبگان آسیا آغاز کرده است.

شهاب پس از رونمایی ویژه توسط باشگاه جوهور دارالتعظیم مالزی، همراه با تیمش به اردوی پیش‌فصل در کشور اسپانیا رفت تا دیدار‌های تدارکاتی جذابی را برگزار کنند که هر مسابقه به شکل خوبی برای این بازیکن پیش رفته و تاکنون دو گل زده و یک گل ساخته است.

جوهور دارالتعظیم مالزی که پس از حضور فعال در نقل و انتقالات تابستانی و جذب مهره‌هایی مثل زاهدی، در فصل جدید به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی و عملکرد موفق در لیگ نخبگان است، در اردوی پیش‌فصل در اسپانیا دیدار‌های تدارکاتی مقابل تیم‌هایی مثل گلاسکو رنجرز اسکاتلند، الاتفاق عربستان، الچه، کاستیوننسه، کاستا سیتی، تیم اتحادیه اسپانیا (شامل بازیکنان آزاد لالیگا)، قطر اس‌سی، کارتاخنا و ... انجام داد که ستاره سابق پرپسولیس هم در این مدت برای تیم جدیدش به میدان رفت و به هماهنگی خوبی رسید.

زاهدی پس از عملکرد موثر در نخستین بازی با پیراهن جوهور دارالتعظیم مالزی مقابل نایب قهرمان اسکاتلند، در دومین دیدار برابر الاتفاق عربستان با شوت محکم پای چپ از پشت محوطه جریمه گلزنی کرد که این کار را دوباره مقابل یک حریف آسیایی دیگر نیز انجام داد.

شهاب که یک پاس گل در دیدار تدارکاتی مقابل تیم لالیگایی الچه داده بود، در مسابقه دوستانه بعدی برابر قطر اس. سی که در لیگ ستارگان حضور دارد نیز با فرار به محوطه جریمه و شوت سرضرب گلزنی کرد تا نشان بدهد در تیم جدیدش دوباره به آمادگی مطلوبی رسیده و البته در آخرین مسابقه دوستانه با کارتاخنا اسپانیا نیز به میدان رفت.

زاهدی پس از پایان اردوی پیش‌فصل در اسپانیا، همراه با تیمش به مالزی برمی‌گردد تا خود را آماده مسابقه تدارکاتی روز یکشنبه هفته آینده مقابل چلسی کند؛ جدال جذابی که در ورزشگاه خانگی انجام خواهد شد و درخشش در این بازی می‌تواند شهاب را بیشتر از قبل به هواداران تیم جدیدش معرفی کند.



 شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

فنرباغچه در خانه مقابل لیون به تساوی ۱-۱ رسید، اما نمایش تیم پرستاره اسماعیل کارتال در دیدار رفت پلی‌آف لیگ قهرمانان با انتقاد شدید رسانه‌های ترکیه روبرو شده است.

 نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

تعلل در تعیین تکلیف پرونده یاسر آسانی می‌تواند نتایج مسابقات و جدول لیگ برتر را تحت تأثیر قرار دهد.

 پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال برابر استقلال خوزستان به برتری چهار بر یک رسید تا دومین برد متوالی قرمزها ثبت شود.

 ۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

باشگاه رئال مادرید رسما برناردو سیلوا را به هواداران معرفی و سه هدیه برای او در نظر گرفت.

 ابوالقاسم‌پور: هفته آینده از چهره جدید تیم رونمایی می‌کنیم

ابوالقاسم‌پور: هفته آینده از چهره جدید تیم رونمایی می‌کنیم

صحبت های بهنام ابوالقاسم پور پس از بازی مقابل پرسپولیساینترنت داخلی نیم بها

 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.

 عکس؛ تک گل محمدرضا آزادی در دقیقه ۸۲ و پایان طلسم ۶ ساله استقلال در قائمشهر

عکس؛ تک گل محمدرضا آزادی در دقیقه ۸۲ و پایان طلسم ۶ ساله استقلال در قائمشهر

محمدرضا آزادی بالاخره طلسم گل نزدن با پیراهن استقلال را شکست آن هم در ورزشگاهی که خاطرات خوبی از آن دارد.

 پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود

پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود

تیم فوتبال پرسپولیس در پایان نیمه نخست برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر به پیروزی رسید