قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۵ ساعت قبل

جدا شده از پرسپولیس آماده ورود به ۱۱ نفر

مدافع ایرانی پاختاکور به دنبال حضور ثابت مقابل ترمذ سورخان است.
 جدا شده از پرسپولیس آماده ورود به ۱۱ نفر

به گزارش آفتاب نیوز،

مرتضی پورعلی‌گنجی تنها دو روز پس از انجام تمرین گروهی همراه با پاختاکور، در دیدار حساس سوپر لیگ ازبکستان مقابل نسف قارشی به میدان رفت و توانست در جریان پیروزی مهم تیمش، عملکرد خوبی در حضور تعویضی در زمین داشته باشد، اما او احتمالا فردا به جمع نفرات اصلی اضافه خواهد شد.

پاختاکور که یکی از تیم‌های حاضر در لیگ نخبگان آسیا و حریف استقلال و تراکتور است و در کنار آن برای کسب قهرمانی در سوپر لیگ ازبکستان تلاش می‌کند، فردا شب در حضور مدافع ایرانی باتجربه‌اش مقابل ترمذ سورخان قرار می‌گیرد و سعی در کسب یک برد دیگر دارد.

پورعلی‌گنجی که پس از چهار سال حضور درخشان در پرسپولیس تصمیم به جدایی و حضور در ازبکستان گرفت، انگیزه زیادی برای ورود به ترکیب پاختاکور در بازی فردا مقابل ترمذ سورخان دارد تا بتوانند به برتری برسند و فاصله‌شان با نفتچی فرغانه صدرنشین را به یک امتیاز کاهش بدهند.

این لژیونر پرسپولیسی که سابقه حضور در لیگ‌های بلژیک، چین و قطر هم در کارنامه دارد، دوران متفاوتی را همراه با تیم مدعی ازبکستان شروع کرده و انگیزه زیادی دارد با پاختاکور در لیگ نخبگان آسیا هم نتیجه بگیرند و دوباره شایستگی‌هایش را به نمایش بگذارد.





 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش

واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش

سردار دورسون، مهاجم سابق پرسپولیس، پس از پیروزی ۴-۱ تیم سابقش مقابل استقلال خوزستان، خوشحالی خود را ابراز کرد.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.