قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۵ ساعت قبل

طرز تهیه پلو میوه هخامنشی با گوشت، سیب و انجیر

اگر فکر می‌کنید ترکیب برنج، گوشت، سیب، انجیر، عسل و مغزها عجیب است، احتمالاً با یکی از قدیمی‌ترین ویژگی‌های آشپزی ایرانی آشنا نیستید.
 طرز تهیه پلو میوه هخامنشی با گوشت، سیب و انجیر

برترین‌ها: اگر فکر می‌کنید ترکیب برنج، گوشت، سیب، انجیر، عسل و مغزها عجیب است، احتمالاً با یکی از قدیمی‌ترین ویژگی‌های آشپزی ایرانی آشنا نیستید. استفاده از میوه‌های تازه و خشک، مغزها و طعم‌های شیرین در کنار گوشت، قرن‌هاست بخشی از هویت غذاهای ایرانی بوده و ریشه آن را می‌توان در دوره‌های باستان جست‌وجو کرد. منابع تاریخی نشان می‌دهند که در ایران باستان، میوه‌هایی مانند سیب، انجیر، خرما، گلابی و پسته و همچنین عسل، جایگاه ویژه‌ای در خوراک داشته‌اند، هرچند دستور دقیق غذاهای آن دوره به دست ما نرسیده است.

به همین دلیل، غذایی که این روزها با نام «پلو میوه هخامنشی» در فضای مجازی دیده می‌شود، یک بازآفرینی مدرن است؛ یعنی با الهام از مواد اولیه و ذائقه ایران باستان طراحی شده و نه یک دستور تاریخی که عیناً از دوران هخامنشی باقی مانده باشد.

پلو میوه هخامنشی چیست؟

پلو میوه هخامنشی که امروز تهیه می‌شود، بیشتر یک برداشت امروزی از آشپزی ایران باستان است؛ غذایی که تلاش می‌کند با استفاده از موادی مانند گوشت گوسفند، عسل، سیب، انجیر، پسته و بادام، حال‌وهوای سفره‌های باستانی ایران را زنده کند.

خیلی‌ها این غذا را با ملمع‌پلو اشتباه می‌گیرند، اما ملمع‌پلو متعلق به دوره صفوی است و دستور آن در کتاب‌های آشپزی آن دوره آمده است. در ملمع‌پلو معمولاً از مرغ، زرشک، خرما، انجیر، خلال پسته و بادام استفاده می‌شود و بیشتر یک غذای مجلسی و درباری بوده است. طرز تهیه پلو میوه هخامنشی

این دستور بر اساس ویدئوی منتشرشده توسط پیج hitchefneo تهیه شده است. مواد لازم (۲ …





 فیلم/ نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی جدید
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی جدید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه سفر کاری خود به استان سمنان با اشاره به برگزاری آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با حضور بیش از یک میلیون داوطلب اظهار کرد: به دلیل شرایط جنگی کشور، برگزاری آزمون سراسری با تأخیر مواجه شد و نتایج آن نیز در نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد؛ از این رو، آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه‌ها از مهرماه امکان‌پذیر نخواهد بود. حسین سیمایی تأکید کرد: کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

 کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست

همه ما زنجبیل را به عنوان یک طعم‌دهنده تند یا دمنوشی آرام‌بخش می‌شناسیم، اما دانشمندان به تازگی کاربردی به‌شدت عجیب و حیاتی برای آن کشف کرده‌اند.

 ابراهیم‌پور، عضو هیات‌رئیسه مجلس: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند/ کلیت مجلس در حال تعامل با دولت است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

ابراهیم‌پور، عضو هیات‌رئیسه مجلس: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند/ کلیت مجلس در حال تعامل با دولت است

عضو هیات‌رئیسه مجلس گفت: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند. بنابراین، ما عملکرد دولت در سیاست خارجی و اقدام به انجام مذاکره با عمان و امضای تفاهم پاکستان را برگرفته از اذن رهبری می‌دانیم.

 ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها شبانه با خاموش کردن ردیاب‌ها با اسکورت از تنگه هرمز عبور می‌کنند
۵۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها شبانه با خاموش کردن ردیاب‌ها با اسکورت از تنگه هرمز عبور می‌کنند

با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات، نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند. بر اساس ارزیابی وزارت انرژی آمریکا، عبور نفت از تنگه هرمز به‌طور متوسط روزانه ۸ تا ۹ میلیون بشکه بوده است.

 فرار از خبرنگاران؛ ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال «پاسخگو» نیست +ویدیو
۲۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

فرار از خبرنگاران؛ ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال «پاسخگو» نیست +ویدیو

هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال مانند هفته‌های گذشته صحبتی درباره ماجرای جنجالی حضور گل‌گهر در لیگ قهرمانان آسیا ۲ به جای چادرملو اردکان نکرد و بدون این...

 رضایت‌نامه طارمی با ۴۰۰ هزار دلار صادر شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رضایت‌نامه طارمی با ۴۰۰ هزار دلار صادر شد

باشگاه الوصل امارات از جذب مهدی طارمی خبر داد؛ مهاجم تیم ملی ایران پس از جدایی از المپیاکوس یونان، فصل جدید را در لیگ امارات دنبال خواهد کرد.