قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

علی دایی بازیگر کلیپ تبلیغاتی شد!

علی دایی، اسطوره فوتبال ایران، در فعالیت جدید خود سراغ معرفی یکی از عینک‌های برند شخصی‌اش، «10forever» رفته است.
 علی دایی بازیگر کلیپ تبلیغاتی شد!

برترین‌ها: علی دایی، اسطوره فوتبال ایران، این بار نه در زمین فوتبال، بلکه جلوی دوربین ظاهر شده و در تبلیغ یکی از محصولات برند شخصی خودش «10forever» ایفای نقش کرده است.

علی دایی در سال ۱۴۰۱ برند «10forever» را با فعالیت در حوزه پوشاک ورزشی، عطر و عینک راه‌اندازی کرد و حالا با انتشار یک ویدیوی تبلیغاتی، یکی از محصولات این برند را معرفی کرده است.

 



۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا - پارس فوتبال

 اولین بار سایت اسپورت ۲۴ یونان، اعلام کرد مهدی طارمی در تمرین المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. الوصل در لیگ نخبگان آسیا حضور و حریف استقلال و تراکتور است. فردای اعلام این خبر، مبلغ قرارداد طارمی با الوصل ۸۵۰ هزار دلار اعلام شد که یک سوم دستمزد او در تیم یونانی و فصل قبل بوده است. طارمی وقتی از اینتر راهی یونان شد نیز یک مرحله در دستمزد خود تخفیف داده بود.

 این سیر بازگشت به عقب، چه در دستمزد و چه در سطح فوتبال، برای طارمی و تمام بازیکنان دیگر اجتناب ناپذیر است. سن که بالا می‌رود، از کارایی بازیکن کاسته شده و یک ستاره هر چقدر بزرگ و اثرگذار، روزی به پایان کار خود می‌رسد. هر چقدر هم بازیکنان و اطرافیان آنها بخواهند انکار کنند، از روی نشانه‌های این چنینی می‌توان حقیقت را فهمید.

 روزی که رونالدو راهی عربستان و مسی راهی آمریکا شد، نشانه مرحله آخر هنرنمایی دو ابر ستاره بود. از دهه ۷۰ شمسی که پای بازیکنان ایرانی به اروپا باز شد، این مسیر در فوتبال ما هم تجربه شده و از علی دایی، کریم باقری و خداداد عزیزی که اولین لژیونرهای ایرانی در بوندسلیگا بودند، مقصد اول بازگشت از اروپا کشورهای عربی و سپس لیگ برتر خودمان تعیین شده است.

 فرقی نمی‌کند مثل مهرداد میناوند در ۲۷ سالگی یا مثل سردار آزمون در ۳۰ سالگی این مسیر را طی کنید، یا مثل طارمی در ۳۴ سالگی، حقیقت یکیست و آن پایان حرفه پرافتخار این ستاره‌هاست. هیچ بازیکنی دوست ندارد اروپا را رها کند. در مواردی مثل جهانبخش، می‌بینیم که حتی راضی به حضور در تیم‌های درجه چندم هم می‌شوند تا در قاره سبز بمانند، یا در نمونه‌های خارجی که پیشنهاد چند ۱۰ برابری کشورهای عربی را برای ماندن در اروپا رد می‌کنند.

 وقتی کار بازیکن ما به امارات و قطر برسد، یعنی یکی دو فصل بعد آن بازیکن در لیگ برتر خودمان خواهد بود (در مورد طارمی پرسپولیس یا تراکتور) و بازیکنی که به این مرحله رسیده، دیگر انگیزه چندانی در تیم ملی و باشگاهی ندارد. او مزد اسم و رسمش را می‌گیرد و فداکاری که در جوانی کرده، همین طارمی روزی پیشنهاد ۲ میلیون دلاری قطری‌ها برای تمدید را رد و با ۲۰۰ هزار دلار به پرتغال رفت، حالا پولی را که آن روز رد کرده بود را می‌گیرد.

 این وسط تیم ملی باید نگران شرایط خود باشد. امیر قلعه نویی در این سال‌ها تمام تخم مرغ‌هایش را در سبد بازیکنان بزرگ و در راس بقیه، مهدی طارمی چیده و دیدیم که در همین جام جهانی یا جام ملت‌های قبل، زمانی که طارمی مهار شود یا آماده نباشد، تیم ما به بن بست می‌خورد. طارمی در جام ملتهای پیش رو هم نقطه اتکای تیم ملی خواهد بود اما این بازگشت به عقب قطعاً روی کیفیت بازی او تاثیر می‌گذارد.

 شاید اگر قلعه نویی خیلی زودتر از این‌ها فکر جانشینی برای سردار و طارمی بود، الان اینقدر نگران نبودیم اما در فاصله چند ماه تا جام ملت‌ها بازگشت طارمی به آسیا بدترین خبر برای تیم ملی بود.

بیشتر بخوانید: سفر طارمی به امارات؛ ستاره ایرانی برای مذاکره سفر کرد


۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

خبرورزشی‌گردی| چرا دو ملی‌پوش خوش‌گذران شب‌های دبی، اخراج نشدند؟/ می‌دانم ایشان به استادیوم آمده بود تا جای من را بگیرد - پارس فوتبال

علی دایی مرداد سال ۱۳۸۹ طی یک گفت‌وگوی تلویزیونی قسمتی از ناگفته‌های خود در دوران سرمربیگری تیم ملی را فاش کرد و مدعی شد پاییز سال ۸۷ هنگامی که تیم ملی ایران برای تقابل با امارات راهی دبی شده بود، دو بازیکن مطرح شب قبل از بازی از اردو خارج شده و به خوش‌گذرانی رفتند!

دایی در ادامه این مصاحبه تاکید کرد که می‌خواست همان شب هر دو نفر را کنار بگذارد اما این کار را نکرد و در بازی با امارات از وجودشان استفاده نمود. تصمیمی که به زعم خودش اشتباه بود ولی با صراحت گفت اسم این دو نفر را تا آخر عمرش فاش نمی‌کند.

پیرامون همین نکته روز ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ گزارشی منتشر کردیم. داستان از این قرار بود که این دو ملی‌پوش به صورت جداگانه از کاروان ایران وارد امارات شدند و شب قبل از بازی هتل را ترک کرده و…  وقتی قضیه به گوش علی دایی رسید، تصمیم به اخراج آن‌ها گرفت و می‌خواست همان شب این دو نفر را برای همیشه کنار بگذارد و دیگر دعوتشان نکند اما اطرافیان تیم ملی با او صحبت کردند تا قضیه جمع شود. همان زمان و البته پس از برکناری دایی هم زمزمه‌هایی پیرامون این ماجرا به گوش رسانه‌ها رسیده بود ولی چون هر دو بازیکن مقابل امارات بازی کردند و در دیدارهای بعدی تیم ملی تحت هدایت علی دایی هم به میدان رفتند، کسی قضیه را چندان جدی نگرفت. حالا نزدیک به ۱۸ سال از آن ماجرا می‌گذرد و اگر حدس و گمان‌ها در مورد این دو بازیکن درست باشد، باید گفت هر دو نفر به جرگه مربیان پیوسته‌اند و اتفاقا روی انضباط تیمی خیلی هم تاکید دارند!

نکته دیگری که در همان بازی معروف با امارات علی دایی را حسابی عصبانی کرد، حضور افشین قطبی در استادیوم النصر دبی برای تماشای مسابقه بود. ایران و امارات به نتیجه مساوی یک بر یک رضایت دادند اما دایی معتقد بود قطبی آمده تا جای او در تیم ملی را بگیرد. شاید نگاه شهریار چندان هم بیراه نبود چون افشین قطبی ابتدای اردیبهشت ۱۳۸۸ و حدودا ۴ هفته بعد از برکناری علی دایی، سکان هدایت تیم ملی ایران را بر عهده گرفت!

بیشتر بخوانید: کیروش: قراردادم را در ایران دستکاری کردند/ زیر بار امضای چنین سندی نمی‌روم/ به همه می‌گویم چه کسی برایم سنگ‌اندازی می‌کند




 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۲۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند
۲۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.