
آواز شنیده نشده از علی نصیریان در 25 سالگی

نمایش «ساعت صفر ژنراتور» در تئاتر شهر قزوین به روی صحنه رفت
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حمیدرضا میرآخور از هنرمندان توانمند و شاخص استان و کارگردان های عرصه تئاتر این بار یک ژانر جنگی را بروی صحنه برده است.
جنگ که می آید ، فقط خانه ها وخیابانها نیستند که آسیب می بینند، آرامش آدماها، امنیت خانواده ها، رویاها و زندگی های روزمره هم زخمی می شوند.
« ساعت صفر ژنراتور»روایتی است از آدم هایی که جنگ را از نزدیک لمس کردند، از ترس ها، دلتنگی ها، بلاتکلیفی ها و رنج هایی که شاید در خبرها دیده نشوند، اما در زندگی مردم باقی می مانند.
روایتی در باره جنگ اما از زاویه زندگی مردم ، در باره آنچه بر ما گذشت وآنچه هنوز از درون ما ادامه دارد.
گاهی یک نمایش فقط برای تماشا نیست ، برای این است که چیزی درون ما را به فکر فرو ببرد، بخنداند، تکان بدهد یا حتی تا مدتها همراهمان بماند.
بازیگران نمایش: مرتضی رحمانی، سعید چگینی، نسیمپاییزی، علی محمدپور و نویسنده و کارگردان حمیدرضا میرآخور است.
دیگر عوامل نمایش عبارتند از :
طراح صحنه: امین علی نیا،/ آهنگساز: امین پور ادیب، / منشی صحنه: نیایش حسینی، /مشاور متن و اجرا: سارا افشار، /گرافیست: امین علی نیا،/ گریم:مریم میرزاسلطانی،/ نور: مرتضی نادیفر، / صدا: زهره صادقی، /تولید محتوای مجازی: علی ترکاشوند.
این نمایش از 30 مرداد تا 8 شهریورماه هر شب از ساعت 20.30 دقیقه در مجموعه فرهنگی هنری تئاتر شهر قزوین بروی صحنه می رود.
در شب اول نمایش علی هوشمند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسوی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان، اکبری رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و جمعی از فرهنگیان و رسانه ها حضور داشتند.
انتهای پیام

فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت

نسخه کیهان برای گرانیها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

پیمان معادی مدل برند ایتالیایی شد+عکس

تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد

