قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

ببینید| خلاصه بازی میلان مقابل اینتر

خلاصه بازی میلان - اینتر در چارچوب رقابت های دوستانه پیش فصل
 ببینید| خلاصه بازی میلان مقابل اینتر

حجم ویدیو: 25.39M | مدت زمان ویدیو: 00:04:48 دانلود ویدیو کد خبر: 785457 | ۱۴۰۵/۰۵/۱۴ ۱۸:۰۹:۳۱ اعتمادآنلاین | اخبار مرتبط ببینید| خلاصه بازی آث میلان مقابل اینتر ببینید| خلاصه بازی اینتر مقابل آث میلان



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرسنال آماده فروش مارتینلی؛ اینتر و ناپولی وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- آینده گابریل مارتینلی در آرسنال بار دیگر به یکی از سوژه‌های مهم بازار نقل‌وانتقالات تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های جدید، توپچی‌ها در صورت دریافت پیشنهادی مناسب تا پایان پنجره تابستانی، آماده بررسی فروش این وینگر برزیلی هستند. در همین حال، چند باشگاه اروپایی شرایط او را زیر نظر گرفته‌اند. 

اینتر، ناپولی و رم از جمله باشگاه‌هایی هستند که به مارتینلی علاقه نشان داده‌اند و در کنار آنها، گالاتاسرای نیز همچنان شرایط این بازیکن را دنبال می‌کند. 

با این حال، انتقال به ترکیه در حال حاضر گزینه مورد علاقه خود مارتینلی نیست. او ترجیح می‌دهد دوران حرفه‌ای‌اش را در یکی از پنج لیگ معتبر اروپا ادامه دهد. 

گالاتاسرای پیش‌تر پیشنهادی حدود ۴۵ میلیون یورو برای جذب مارتینلی ارائه کرده بود، اما این پیشنهاد با پاسخ منفی بازیکن مواجه شد. 

گزارش‌ها نشان می‌دهند مارتینلی تمایلی به انتقال به لیگ ترکیه ندارد و ترجیح می‌دهد در انگلیس، ایتالیا یا یکی دیگر از لیگ‌های بزرگ اروپایی به فوتبالش ادامه دهد. 

در ایتالیا اما شرایط متفاوت است. ناپولی مذاکراتی را برای بررسی امکان جذب مارتینلی آغاز کرده و رم نیز او را یکی از گزینه‌های هجومی خود می‌داند. 

حضور این دو باشگاه می‌تواند پرونده انتقال را وارد مرحله جدی‌تری کند، هرچند هنوز هیچ مذاکره‌ای به توافق نهایی نزدیک نشده است. 

مارتینلی ۲۵ ساله در سال‌های گذشته یکی از مهره‌های مهم آرسنال بوده، اما افزایش رقابت در خط حمله و اضافه شدن بازیکنانی مانند کریستوس زولیس باعث شده جایگاه او در ترکیب اصلی بیش از گذشته زیر سؤال برود. او فصل گذشته نیز بخش قابل توجهی از مسابقات را به‌عنوان بازیکن ذخیره دنبال کرد. 

از سوی دیگر، آرسنال نیز ظاهراً در صورت دریافت پیشنهاد مالی مناسب، مانعی جدی برای جدایی این بازیکن ایجاد نخواهد کرد. بنابراین سرنوشت مارتینلی می‌تواند به پیشنهادهای روزهای پایانی بازار بستگی داشته باشد.

فعلاً هیچ مذاکره جدی و پیشرفته‌ای برای انتقال او شکل نگرفته، اما با توجه به علاقه چند باشگاه و موضع باز آرسنال، احتمال جدایی مارتینلی همچنان وجود دارد. مقصد بعدی او می‌تواند یکی از جذاب‌ترین پرونده‌های روزهای پایانی نقل‌وانتقالات باشد. 


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

خداحافظی احساسی کورتیس جونز با لیورپول

پایگاه خبری فوتبالی - کورتیس جونز پس از ۱۶ سال حضور در لیورپول، با انتشار پیامی احساسی از هواداران، مربیان، هم‌تیمی‌ها و تمام کارکنان باشگاه خداحافظی کرد. هافبک انگلیسی که از دوران کودکی در آکادمی لیورپول حضور داشت و توانست رویای بازی برای تیم بزرگسالان این باشگاه را محقق کند، اکنون آماده آغاز فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود است.

به گزارش فوتبالی، جونز در بخشی از پیام خداحافظی خود نوشت: “بعد از ۱۶ سال، وقت آن رسیده که خداحافظی کنم. من در کودکی با رؤیای بازی برای لیورپول به اینجا آمدم و آن‌قدر خوش‌شانس بودم که توانستم واقعاً به این رؤیا برسم.”

او با اشاره به اینکه تقریباً تمام زندگی خود را در لیورپول گذرانده، ادامه داد: “این باشگاه تمام چیزی است که در زندگی‌ام می‌شناختم. وقتی بچه بودم به اینجا آمدم و حالا در حالی که مرد شده‌ام و خانواده خودم را دارم، اینجا را ترک می‌کنم. این احتمالاً نشان می‌دهد که چه بخش بزرگی از زندگی‌ام را در اینجا گذرانده‌ام.”

جونز همچنین به خاطرات مهم دوران حضورش در لیورپول اشاره کرد و گفت که انجام نخستین بازی، فتح جام‌ها و ساختن خاطرات فراموش‌نشدنی، بخش بزرگی از مسیر زندگی او بوده است. او تولد دخترش در دوران حضورش در لیورپول را نیز یکی از خاص‌ترین اتفاقات زندگی‌اش دانست و تأکید کرد که این باشگاه دیگر فقط بخشی از داستان زندگی خودش نیست، بلکه بخشی از داستان خانواده‌اش نیز محسوب می‌شود.

هافبک انگلیسی در ادامه از مربیان آکادمی، سرمربیان، کادر پزشکی، فیزیوتراپ‌ها، آشپزها، تحلیلگران، تیم رسانه‌ای، کارکنان زمین تمرین و تمام افرادی که پشت صحنه برای موفقیت باشگاه فعالیت می‌کنند، تشکر کرد.

جونز همچنین درباره هم‌تیمی‌هایش نوشت: “با بعضی از فوق‌العاده‌ترین بازیکنان این بازی کردم و دوستی‌هایی ساختم که می‌دانم تا آخر عمر ادامه خواهند داشت.”

او در پایان خطاب به هواداران لیورپول گفت: “از هوادارانی که در کنارم ماندند و همیشه از من حمایت کردند تشکر می‌کنم. من همیشه یکی از شما خواهم بود. حالا زمان یک چالش جدید و فصل جدیدی برای من و خانواده‌ام فرا رسیده و برای اتفاقات پیش رو هیجان‌زده‌ام. اما لیورپول همیشه بخش بزرگی از وجود من خواهد بود. من با یک رویا، در کودکی به اینجا آمدم و حالا در حالی اینجا را ترک می‌کنم که آن رؤیا را زندگی کرده‌ام.”


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نیوکاسل و لایپزیگ برای جذب مهاجم ناکام میلان وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده آینده کریستوفر انکونکو در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات به یکی از سوژه‌های داغ بازار تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق آخرین گزارش فابریزیو رومانو، هر دو باشگاه نیوکاسل یونایتد و لایپزیش تماس مستقیم خود را با میلان آغاز کرده‌اند و درباره شرایط انتقال این مهاجم فرانسوی اطلاعات و جزئیات اولیه را بررسی می‌کنند. با این حال، در حال حاضر هیچ توافقی میان طرفین حاصل نشده است. 

انکونکو تنها یک سال پس از انتقال به میلان، در آستانه جدایی از روسونری قرار گرفته است. این بازیکن تابستان گذشته از چلسی به میلان پیوست و قراردادی تا ژوئن ۲۰۳۰ امضا کرد. میلان در بیانیه رسمی خود هنگام جذب او، سابقه درخشانش در لایپزیش و قهرمانی در جام حذفی آلمان و کسب عنوان آقای گل بوندس‌لیگا را مورد تأکید قرار داده بود. 

با این حال، انکونکو در نخستین فصل حضورش در سن‌سیرو نتوانست جایگاه کاملاً ثابتی در برنامه‌های فنی میلان پیدا کند. گزارش‌های اخیر نشان می‌دهند باشگاه ایتالیایی آماده بررسی پیشنهادهای مناسب برای فروش یا حتی انتقال قرضی اوست. 

لایپزیش برای انکونکو یک گزینه کاملاً ویژه محسوب می‌شود. این مهاجم فرانسوی بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ در این باشگاه بازی کرد و در ۱۷۲ مسابقه، ۷۰ گل به ثمر رساند. اوج دورانش در آلمان نیز فصل ۲۳-۲۰۲۲ بود که با ۱۶ گل در بوندس‌لیگا، عنوان آقای گل رقابت‌ها را به دست آورد. 

در طرف مقابل، نیوکاسل نیز شرایط انکونکو را جدی دنبال می‌کند و حتی برخی گزارش‌ها از پیشنهاد بهتر این باشگاه نسبت به سایر رقبا حکایت دارند. با این حال، علاقه شخصی بازیکن می‌تواند در تصمیم نهایی تأثیرگذار باشد و طبق برخی گزارش‌های ایتالیایی، انکونکو نسبت به بازگشت به لایپزیگ بی‌میل نیست. 

بنابراین رقابت برای جذب انکونکو وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ میلان آماده شنیدن پیشنهادهاست، نیوکاسل و لایپزیش تماس گرفته‌اند، اما هنوز هیچ توافق نهایی وجود ندارد. ساعات آینده می‌تواند سرنوشت ستاره فرانسوی را مشخص کند.




 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا سرانجام احکام انضباطی مربوط به اتفاقات جنجالی پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین آرژانتین و اسپانیا را اعلام کرد؛ احکامی که به‌ویژه برای لیاندرو پاردس بسیار سنگین است. به گزارش فوتبالی، در جریان درگیری‌های پس از سوت پایان، چند بازیکن آرژانتین و اسپانیا درگیر شدند و همین اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فیفا پرونده‌ای رسمی باز کند. بزرگ‌ترین محرومیت نصیب لیاندرو پاردس شده است. هافبک آرژانتینی به دلیل رفتار خشونت‌آمیز خود با ۱۰ جلسه محرومیت و ۹۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. این ...,تیم ملی آرژانتین,تیم ملی اسپانیا,جام جهانی 2026,لئاندرو پاردس,گاوی,ناهوئل مولینا,تیاگو آلمادا,پیشنهاد سردبیر

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.