قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱ ساعت قبل

کف و سقف حقوق کارکنان دولت چقدر است؟

تصویر حقوق کارکنان دولت در سال جاری در دو عدد کف (۱۸.۷ میلیون تومان) و سقف (۱۳۰ میلیون تومان) خلاصه می‌شود که میزان افزایش هر دو عدد ۴۳ تا ۴۴ درصد است که از ضریب عمومی افزایش ۲۰ درصد تعیین شده برای حقوق کارکنان بیشتر است اما طبق تاکید کارشناسان، معیار اصلی حقوق باید حفظ قدرت خرید در برابر تورم باشد درصورتیکه میانگین حقوق پایین‌تر از تورم ارزیابی شده است.
 کف و سقف حقوق کارکنان دولت چقدر است؟

کد خبر: 788202 | ۱۴۰۵/۰۶/۰۴ ۱۹:۵۸:۰۰ اعتمادآنلاین |

اظهارات اخیر معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، تصویر تازه‌ای از وضعیت حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵ ارائه می ‌دهد.

بر اساس گفته‌های ذبیح‌الله سلمانی، میانگین حقوق و مزایای پرداختی کارکنان دولت در پایان سال گذشته حدود ۲۳ تا ۲۴ میلیون تومان بوده است. سلمانی البته تاکید کرده که با توجه به نرخ تورم و سایر مولفه‌های اقتصادی، این میزان حقوق پایین است و باید برای بهبود قدرت خرید کارکنان چاره‌اندیشی شود.

یکی از مهم‌ترین تغییرات حقوقی در سال جاری، افزایش کف پرداختی کارکنان دولت است. بر اساس اعلام معاون سازمان اداری و استخدامی، حداقل حقوق کارکنان دولت در سال جاری ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

جهش ۴۴ درصدی کف حقوق کارکنان در یک سال 

این رقم در سال ۱۴۰۴ حدود ۱۳ میلیون تومان بود؛ بنابراین کف حقوق در فاصله یک سال حدود ۵.۷ میلیون تومان افزایش یافته که معادل حدود ۴۴ درصد رشد است.

در نتیجه، اگرچه ضریب عمومی افزایش حقوق ۱۴۰۵ معادل ۲۰ درصد اعلام شده، حداقل دریافتی کارکنان به دلیل تغییرات اعمال‌ شده در ساختار پرداخت و کف حقوق، رشد بیشتری را تجربه کرده است.

افزایش ۴۳ درصدی سقف حقوق کارکنان

در سوی دیگر طیف درآمدی کارکنان دولت، سقف پرداخت قرار دارد. قانونگذار برای سال ۱۴۰۵ حداکثر پرداخت به کارکنان دولت را ۱۳۰ میلیون تومان تعیین کرده است.

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی، تعیین کف و سقف حقوق در اختیار این سازمان نیست و قانونگذار آن را مشخص می‌کند.

این سقف در سال گذشته ۹۱ میلیون تومان بود؛ بنابراین سقف پرداخت نیز در سال جاری حدود ۳۹ میلیون تومان افزایش یافته و رشد آن به حدود ۴۳ درصد می‌رسد.

سقف حقوق در سال گذشته با افزایش از ۷۰ به ۹۱ میلیون تومان تعیین شد. به این ترتیب، در فاصله یک سال، هم کف و هم سقف پرداخت کارکنان دولت ۴۳ تا ۴۴ درصد افزایش یافته‌ …



 ادعای ضدایرانی نتانیاهو در پیام تبریک به اوکراین
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای ضدایرانی نتانیاهو در پیام تبریک به اوکراین

ولودیمیر زلنسکی از دریافت پیام تبریک بنیامین نتانیاهو به مناسبت سالروز استقلال اوکراین خبر داد؛ پیامی که در آن نخست‌وزیر اسرائیل مدعی وجود تهدیدی مشترک از سوی ایران شده است.

 شتاب تورم ماهانه کم شد
۱۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شتاب تورم ماهانه کم شد

طبق اعلام بانک مرکزی، در مرداد ماه ۱۴۰۵، تورم ماهانه با نرخ ۳.۷ درصدی نشانه‌های ثبت کاهش شتاب تورم که از سه ماه قبل شروع شده بود را نشان می‌دهد.

 رونمایی از بزرگ ترین دامپتراک الکتریکی چین (+فیلم و عکس)
۲۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

رونمایی از بزرگ ترین دامپتراک الکتریکی چین (+فیلم و عکس)

رونمایی از دامپتراک الکتریکی زیجین لانگ کینگ ZL230E با ظرفیت حمل 230 تن، نقطه عطفی در توسعه تجهیزات معدنی بدون کربن به شمار می رود.

 عمده فضاهای ورزشی آسیب‌دیده در جنگ بازسازی شدند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عمده فضاهای ورزشی آسیب‌دیده در جنگ بازسازی شدند

احمد دنیامالی با اشاره به آسیب‌دیدن برخی فضاهای ورزشی در جریان جنگ، گفت: عمده این فضاها با تلاش ادارات کل ورزش و جوانان، شهرستان‌ها و فدراسیون‌ها و از محل منابع خود بازسازی شده‌اند.

 قیمت تتر و بیت‌کوین امروز؛ تتر بین ۱۹۶ تا ۲۰۰ هزار تومان، بیت‌کوین در کانال ۷۸ هزار دلار
۱۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر و بیت‌کوین امروز؛ تتر بین ۱۹۶ تا ۲۰۰ هزار تومان، بیت‌کوین در کانال ۷۸ هزار دلار

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز چهارشنبه در حالی وارد فاز اصلاحی شد که تتر پس از رکورد ۲۰۴ هزار تومانی روز گذشته، بین حمایت ۱۹۶ هزار و مقاومت ۲۰۰ هزار تومان نوسان کرد و بیت‌کوین نیز از کانال ۷۹ هزار دلار به محدوده ۷۸ هزار دلار عقب نشست؛ با این حال، شاخص ترس و طمع با عدد ۷۹ همچنان در محدوده «طمع» قرار دارد.

 ۵ راهکار پیشنهادی وال‌استریت‌ژورنال برای مقابله ایران با جنگ اقتصادی ترامپ | از فروش نفت خارج از محاصره تا استفاده از یوآن چین به جای دلار
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۵ راهکار پیشنهادی وال‌استریت‌ژورنال برای مقابله ایران با جنگ اقتصادی ترامپ | از فروش نفت خارج از محاصره تا استفاده از یوآن چین به جای دلار

اقتصادنیوز: دولت دونالد ترامپ «عملیات طرد اقتصادی» (Operation Economic Outcast) را آغاز کرده است تا با تحت فشار قرار دادن مالی ایران، این کشور را وادار کند برای پایان دادن به درگیری در خاورمیانه، امتیازاتی بدهد.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح