قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

ثبت بین‌المللی تالاب استیل، گامی برای جهانی شدن آستارا

اجتماعی رکنا؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست آستارا با اشاره به ظرفیت‌های بوم‌شناختی و گردشگری تالاب استیل گفت: ثبت بین‌المللی این تالاب در کنوانسیون رامسر، گامی مهم برای معرفی آستارا به عنوان شهر تالابی و توسعه گردشگری این شهرستان است.
 ثبت بین‌المللی تالاب استیل، گامی برای جهانی شدن آستارا

 به گزارش رکنا؛  محمدرضا سلامی‌ریک روز دوشنبه در نشست کمیته پدافند زیستی شهرستان اظهار کرد: تالاب استیل با وسعت ۱۳۸ هکتار، یکی از تالاب‌های شهری کشور است که این فرصت را فراهم می‌کند تا آستارا به عنوان نامزد شهر تالابی ایران معرفی و یک عنوان بین‌المللی برای این شهرستان به ارمغان آورده شود.

وی افزود: تالاب استیل آستارا یکی از تالاب‌های آب شیرین و مناطق شکار ممنوع کشور است که با توجه به ظرفیت‌های بالای گردشگری و ویژگی‌های بوم‌شناختی منحصربه‌فرد، شایستگی معرفی به عنوان تالاب بین‌المللی را دارد؛ عنوانی که پیش از این تنها پنج شهر بندر خمیر، ورزنه، بابل، کیاشهر و گندمان موفق به کسب آن شده‌اند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آستارا با بیان اینکه ثبت یک شهر به عنوان شهر تالابی در دبیرخانه کنوانسیون رامسر می‌تواند آن را به مقصد گردشگران جهانی تبدیل کند، گفت: باید از این فرصت برای ثبت جهانی تالاب استیل استفاده کنیم تا در آینده گامی مؤثر در توسعه اقتصاد گردشگری آستارا برداشته شود.

سلامی‌ریک ادامه داد: ثبت تالاب استیل در کنوانسیون رامسر برای جهانی شدن آستارا باید در دستور کار قرار گیرد و مکاتبات لازم با دستگاه‌های متولی در این خصوص انجام شده است؛ امیدواریم مقدمات اداری ثبت این تالاب در شهرستان هرچه سریع‌تر فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: ثبت بین‌المللی تالاب استیل، گامی مهم برای حفاظت از این میراث طبیعی ارزشمند و انتقال آن به نسل‌های آینده است.

تالاب استیل آستارا در پنج کیلومتری جنوب شهر آستارا و در حاشیه جاده ترانزیتی آستارا ـ رشت قرار دارد. این تالاب آب شیرین با وسعت حدود ۱۳۸ هکتار، به دلیل وجود درختان توسکای شناور، تنوع زیستی، زیستگاه پرندگان مهاجر و چشم‌اندازهای طبیعی، از مهم‌ترین جاذبه‌های طبیعی و گردشگری غرب گیلان به شمار می‌رود.

شبکه شهرهای تالابی کنوانسیون رامسر با هدف تشویق شهرهای همجوار تالاب‌ها به حفاظت و بهره‌برداری پایدار از این اکوسیستم‌ها ایجاد شده است. در حال حاضر شهرهای ورزنه، بندر خمیر، بابل، کیاشهر و گندمان به عنوان شهرهای تالابی ایران در این شبکه بین‌المللی به ثبت رسیده‌اند. …




 عصر جدید سلاح‌های زیستی

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

بر اساس گزارش منتشرشده در روز پنجشنبه (۲۰ اوت) سازمان تحقیقاتی «شورای بین‌المللی حمل‌ونقل پاک»، فروش کامیون‌ها و اتوبوس‌های برقی در سطح جهان طی سال ۲۰۲۵ تقریبا دو برابر شده است.

 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.

 مرکز تبادل اطلاعات برای اتصال شهرداری‌ها به سامانه‌های ملی ایجاد شد

مرکز تبادل اطلاعات برای اتصال شهرداری‌ها به سامانه‌های ملی ایجاد شد

زنجان - ایرنا- مدیرکل دفتر نوسازی، تحول اداری و فناوری اطلاعات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مرکز تبادل اطلاعات برای اتصال یکپارچه شهرداری‌ها به سامانه‌های ملی از جمله سازمان ثبت و پنجره واحد مدیریت زمین ایجاد شده و شهرداری‌ها باید از این مسیر وارد فرآیند اجرای ماده ۱۴ قانون الزام شوند.

 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 مجید مظفری: سینمای ما نیاز به پوست‌اندازی دارد/ تلویزیون داریم؟+صوت

مجید مظفری: سینمای ما نیاز به پوست‌اندازی دارد/ تلویزیون داریم؟+صوت

تهران- ایرنا- بازیگر کهنه‌کار سینما و تلویزیون معتقد است که سینمای ما ملی نیست و نیاز به پوست‌اندازی دارد، در عین حال به تلویزیون نقدهای جدی دارد.