قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱ ساعت قبل

نگاهی به نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر/ پرسپولیس پرسر و صدا، استقلال در سکوت اجباری

پنجره نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر فوتبال ایران در حالی بسته شد که تیم ها شاهد رفت و آمدهای گسترده ای بودند؛ پرسپولیس با ۱۱ خرید و ۱۱ خروج یکی از فعال ترین باشگاه های بازار بود، در حالی که استقلال به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی خود از سوی فیفا، امکان فعالیت گسترده در بازار را نداشت.
 نگاهی به نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر/ پرسپولیس پرسر و صدا، استقلال در سکوت اجباری

به گزارش رکنا، مهلت نقل و انتقالات تابستانی فوتبال ایران ساعت ۲۴ چهارشنبه ۴ شهریور به پایان رسید و باشگاه های لیگ برتری دیگر امکان ثبت قرارداد بازیکنان جدید را ندارند. البته تیم ها همچنان می توانند حداکثر سه بازیکن آزاد جذب کنند.

بازار تابستانی امسال بیش از هر چیز تحت تاثیر جابه جایی های متعدد و افزایش قابل توجه رقم قرارداد بازیکنان قرار داشت. با بسته شدن پنجره، حالا تیم ها باید با نفراتی که جذب کرده اند برای ادامه فصل آماده شوند. استقلال؛ پنجره بسته و خریدهای محدود

استقلال که یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ برتر محسوب می شود، به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی از سوی فیفا نتوانست مطابق برنامه خود وارد بازار شود.

آبی پوشان در این شرایط تنها دو بازیکن از آلومینیوم اراک جذب کردند؛ بازیکنانی که قرار است از نیم فصل به استقلال اضافه شوند. به همین دلیل نام آنها در فهرست ورودی و خروجی استقلال لحاظ شده است. پرسپولیس؛ یکی از شلوغ ترین پنجره های سال های اخیر

در سوی دیگر، پرسپولیس تابستانی کاملا متفاوت را پشت سر گذاشت. سرخپوشان با هدف جوانگرایی و تغییر شرایط تیم پس از دو فصل کم فروغ، ۱۱ بازیکن جدید جذب کردند و ۱۱ بازیکن نیز از این تیم جدا شدند.

پرسپولیس با این حجم از تغییرات، یکی از پرکارترین تیم های بازار تابستانی بود و تلاش کرد با ترکیبی متفاوت وارد فصل جدید شود. فقط دو خارجی جدید در لیگ برتر

یکی از نکات قابل توجه نقل و انتقالات تابستانی، تعداد پایین بازیکنان خارجی جدید بود. در مجموع تنها دو بازیکن خارجی جدید به تیم های لیگ برتری پیوستند.

اریک بانیاما راهی صنعت نفت آبادان شد و لؤی بن حسین نیز به گل گهر سیرجان پیوست تا این دو بازیکن تنها خارجی های جدید لیگ برتر در این پنجره باشند. گل گهر رکورددار تغییرات

در میان سایر تیم ها، گل گهر سیرجان یکی از فعال ترین باشگاه ها در بازار بود و بیشترین تغییر را در فهرست بازیکنان خود ایجاد کرد.

فجر سپاسی، نساجی، آلومینیوم اراک، خیبر، چادرملو و مس شهربابک نیز پنجره نقل و انتقالاتی پرتحرکی داشتند و با جذب و جدایی بازیکنان متعدد، ترکیب خود را برای فصل جدید تغییر …



 پایان قرعه‌کشی چمپیونزلیگ: بازی‌های سراسر جذابیت
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پایان قرعه‌کشی چمپیونزلیگ: بازی‌های سراسر جذابیت

قرعه‌کشی لیگ قهرمانان 2026-2027 انجام شد و سی و شش تیم حاضر در رقابت‌ها حریفان خود در مرحله اول را شناختند.

 بصره، خانه آبی‌ها در لیگ نخبگان آسیا
۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

بصره، خانه آبی‌ها در لیگ نخبگان آسیا

باشگاه استقلال اعلام کرد که دیدار‌های خانگی آبی‌پوشان در لیگ نخبگان آسیا در شهر بصره عراق برگزار خواهد شد.

 زندگی شیرین می‌شود؛ یوفا دوباره با فیفا دوست شد/ جانی به رفقای اروپایی تضمین داد!
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

زندگی شیرین می‌شود؛ یوفا دوباره با فیفا دوست شد/ جانی به رفقای اروپایی تضمین داد!

یوفا پس از دریافت تضمین‌هایی درباره کنار گذاشته شدن دائمی طرح تجاری ۲۰ میلیارد دلاری جانی اینفانتینو، قصد دارد تهدید به تحریم رقابت‌های فیفا را لغو کند.

 درخواست ۳۰ میلیارد تومانی مربی لیگ برتری برای حضور در تلویزیون/ مجری شبکه ورزش افشا کرد
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

درخواست ۳۰ میلیارد تومانی مربی لیگ برتری برای حضور در تلویزیون/ مجری شبکه ورزش افشا کرد

یکی از مجریان تلویزیون پیرامون انتظارات مالی سلبریتی‌ها و بزرگان فوتبال برای حضور در برنامه‌های مختلف و مبالغی که در همین رابطه رد و بدل می‌شود، دست به افشاگری زد.

 کمک فدراسیون جهانی اتومبیلرانی به مرسدس، فراری، آئودی و هوندا
۱۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

کمک فدراسیون جهانی اتومبیلرانی به مرسدس، فراری، آئودی و هوندا

فدراسیون جهانی اتومبیلرانی برای جلوگیری از شکاف فنی در فرمول یک، امتیاز توسعه به چهار موتور‌ساز داد.

 رسمی | گزینه تراکتور و پرسپولیس ۴ ساله تمدید کرد + عکس
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رسمی | گزینه تراکتور و پرسپولیس ۴ ساله تمدید کرد + عکس

سیدمهدی مهدوی، مدافع راست ۲۱ ساله آلومینیوم اراک، قرارداد خود را با این باشگاه به مدت چهار سال تمدید کرد.



سایت خبرآنلاین

ببینید | واکنش وزیر ورزش و جوانان به ماجرای چادرملو

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است