قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۵۹ دقیقه قبل

سیگنال مهم از سوی همتی برای سرمایه گذاران بورس

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام عدم تغییر نرخ سود بانکی، سیگنالی مثبت به بازار سرمایه داد؛ این تصمیم در کنار عبور شاخص کل بورس از مرز ۶ میلیون واحد، جذابیت بازار سهام را برای سرمایه‌گذاران افزایش داده است.
 سیگنال مهم از سوی همتی برای سرمایه گذاران بورس

اظهارات اخیر رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر ثابت ماندن نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در آغاز هفته با رشد چشمگیری مواجه شده و شاخص کل به رکورد تاریخی شش میلیون واحد رسیده، پیام مهمی برای فعالان بخش بورس به همراه دارد. این پیام حاکی از کاهش نگرانی ها درباره احتمال افزایش نرخ سود و ایجاد شرایط جذاب تر برای بازار سهام است. رکورد تاریخی بورس با عبور از مرز ۶ میلیون واحد؛ نقدینگی به سمت بازار سهام روانه شد | پیش بینی حرکت آتی بورس چگونه است؟

البته ادامه این مسیر صعودی به عوامل متعددی فراتر از نرخ سود بانکی مرتبط است. بازار سرمایه کشور در اولین روز هفته، یعنی ۳۱ مرداد، یکی از پرتلاطم ترین رشدهای روزهای اخیر را تجربه کرد و شاخص کل تهران با افزایشی بیش از ۱۰۰ هزار واحدی از مرز تاریخی شش میلیون واحد عبور کرد. جالب اینکه در روزهای گذشته نیز این روند صعودی حاکم بود و شاخص کل در پایان معاملات چهارشنبه به محدوده پنج میلیون و ۹۵۲ هزار واحد رسیده بود.

در چنین شرایطی، صحبت های عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، درباره عدم تغییر نرخ سود بانکی توجه بسیاری از سرمایه گذاران را به خود جلب کرد.

در صحبت های چهارشنبه شب خود، همتی در یک برنامه تلویزیونی به طور رسمی اعلام کرد که به دلیل وجود ناترازی گسترده در شبکه بانکی، بانک مرکزی در حال حاضر برنامه ای برای افزایش نرخ سود بانکی ندارد.

او در ادامه تأکید کرد که با وجود اینکه نرخ سود ابزاری مؤثر برای کنترل تورم به شمار می رود، اما الزامات لازم برای بهره گیری موفق از این ابزار در وضعیت کنونی اقتصاد کشور فراهم نیست. اهمیت نرخ سود بانکی برای سرمایه گذاران بورس

نرخ سود بانکی به عنوان یکی از عوامل کلیدی مؤثر بر تصمیم گیری سرمایه گذاران قلمداد می شود. سرمایه گذارها با مقایسه میان گزینه های مختلف مانند سپرده های بانکی، اوراق با درآمد ثابت، طلا، ارز، مسکن یا سهام، بهترین انتخاب را انجام می دهند. افزایش نرخ سود بدون ریسک ممکن است منجر به ترجیح سرمایه گذاران به سمت گزینه های کم ریسک تری شود.

برعکس، کاهش احتمال …





 چرا مریلا زارعی ازدواج نکرده است؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

چرا مریلا زارعی ازدواج نکرده است؟

رکنا: مریلا زارعی بازیگر و هنرمندی که در همه محافل از او به نیکی یاد میشود دلیل تجرد خود را فاش کرد.

 رشد طلای جهانی به بالای 4600 دلار و بیت کوین به بیش از 77 هزار دلار؛ سهام عقب نشست و دلار تضعیف شد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

رشد طلای جهانی به بالای 4600 دلار و بیت کوین به بیش از 77 هزار دلار؛ سهام عقب نشست و دلار تضعیف شد

طلا و بیت‌کوین در هفته گذشته همزمان با تضعیف دلار و افزایش نگرانی‌ها درباره کسری بودجه آمریکا رشد کردند. طلا تا نزدیکی ۴۶۳۰ دلار بالا رفت و بیت‌کوین نیز با تقویت تقاضا مواجه شد. در مقابل، سهام آمریکا به‌ویژه شرکت‌های فناوری افت کردند و بازده اوراق بلندمدت، پس از واکنش کوتاه‌مدت به اظهارات اسکات بسنت، دوباره افزایش یافت.

 سخنگوی وزارت دفاع: ارتقای موشک‌های بالستیک و کروز ادامه دارد
۴۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سخنگوی وزارت دفاع: ارتقای موشک‌های بالستیک و کروز ادامه دارد

سخنگوی وزارت دفاع از تداوم روند ارتقای تسلیحات راهبردی مانند موشک‌های بالستیک و کروز با تکیه بر دانش بومی خبر داد و گفت: در جنگ اخیر، استفاده از تسلیحات اثرب...

 قبل از خرید خودرو کارکرده این استعلام‌ها را بگیرید
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

قبل از خرید خودرو کارکرده این استعلام‌ها را بگیرید

به گزارش فرکانس، خرید خودروی دست‌دوم فقط به بررسی ظاهر و قیمت خودرو محدود نمی‌شود. پیش از پرداخت وجه و قطعی‌کردن معامله، وضعیت حقوقی، مالکیت و اصالت خودرو باید بررسی شود. استعلام توقیف و محدودیت نقل‌وانتقال، تطبیق مشخصات فروشنده با مدارک خودرو و در معاملات وکالتی، بررسی اصالت، اعتبار و حدود اختیارات وکالت‌نامه از [ ]

 شملی درباره شفاف‌سازی نوسان قیمت پاسخی نداد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شملی درباره شفاف‌سازی نوسان قیمت پاسخی نداد

شرکت ملی شیمی کشاورز با نماد «شملی» در مهلت مقرر به درخواست فرابورس ایران برای برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی و افشای موارد مطرح‌شده در آن پاسخ نداد.

 حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد
۴۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش تجارت‌نیوز گفت: «حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد.»