قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

چین، نفت روسیه را جایگزین نفت عربستان کرد

رکنا اقتصادی: شرکت سینوپک، بزرگ‌ترین پالایشگر نفت جهان، در پی کاهش عرضه نفت از خاورمیانه، خرید نفت خام روسیه را برای تحویل در سه‌ماهه سوم سال افزایش داده است.
 چین، نفت روسیه را جایگزین نفت عربستان کرد

 شرکت سینوپک چین، بزرگ‌ترین پالایشگر نفت جهان، در واکنش به کاهش عرضه نفت از کشورهای خاورمیانه، خرید نفت خام روسیه را به‌طور قابل توجهی افزایش داده است.

به گزارش فرارو به نقل از رویترز، سینوپک برای تحویل در فاصله ماه‌های ژوئیه تا سپتامبر، بین ۳۰ تا ۴۰ محموله نفت خام «اسپو» (ESPO) روسیه خریداری کرده است؛ رقمی که معادل روزانه حدود ۲۴۱ هزار تا ۳۲۰ هزار بشکه نفت برآورد می‌شود.

به گفته منابع تجاری  نفت «اسپو» به دلیل نزدیکی میدان‌های تولید شرق روسیه به بازارهای آسیایی و امکان حمل سریع‌تر از طریق بندر کوزمینو، یکی از گزینه‌های مطلوب پالایشگاه‌های چینی به شمار می‌رود. این گرید نفت خام همچنین به دلیل کیفیت مناسب، برای بسیاری از پالایشگاه‌های چین جذاب است.

رویترز می‌نویسد افزایش خرید سینوپک در حالی صورت می‌گیرد که عرضه نفت از برخی تولیدکنندگان خاورمیانه در ماه‌های اخیر کاهش یافته و پالایشگران آسیایی برای تأمین خوراک خود به دنبال منابع جایگزین هستند. در چنین شرایطی، روسیه همچنان یکی از تأمین‌کنندگان اصلی نفت چین باقی مانده و توانسته سهم خود را در بازار این کشور حفظ کند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1236734

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/خلاصه بازی بارسلونا ۶ - ۱ پاری سن ژرمن با گزارش عادل فردوسی پور مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث «خفاش شب» چگونه شناسایی شد؟ / تشکیل اتاق بحران برای شکار قاتل سریالی عجیب ترین درخواست طلاق نوعروس تهرانی از داماد بخت برگشته! + نظر کارشناس عکس ها / این زن چشم رنگی یک تیم فوتبال 11 نفره پسر زایید ! / عجیب ترین هدف یک مادر ! فیلم / محاصره یک خانه در شرق تهران توسط موش‌های فاضلابی/ زن تهرانی: در اتاق‌ها می‌چرخند و زندگی می‌کنند! فیلم / تصویر چهره باز و شگرد دزد سریالی طلا فروشی های چهارراه استانبول تهران + گفتگو با مرد طلافروش بازنشستگان توان خرید نان و پنیر هم ندارند/ دولت بدهی خود به تامین اجتماعی را بپردازد/ لزوم ترمیم حقوق‌ها پاسخ تند جورجینا به کسانی که او را چاق نامیدند! / حسادت نکنید من هنوز هم زیبا هستم و با کریس عاشقانه زندگی می کنم تبلیغات تبلیغات





 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 تاثیر عجیبی که قهوه روی هورمون‌های جنسی می‌گذارد
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تاثیر عجیبی که قهوه روی هورمون‌های جنسی می‌گذارد

قهوه برای بسیاری از افراد بخشی جدانشدنی از شروع روز است، اما پژوهشی جدید از فنلاند نشان می‌دهد این نوشیدنی محبوب ممکن است با چربی بدن، سوخت‌وساز و حتی برخی هورمون‌های جنسی ارتباط داشته باشد. البته پژوهشگران تأکید می‌کنند که این یافته‌ها هنوز رابطه علت و معلولی را ثابت نمی‌کند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 روایتی جدید از قدرتِ ایرانی
۳ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی