قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

توضیحات فرماندار پاوه درباره مسمومیت جمعی از مردم باینگان

حوادث رکنا: فرماندار پاوه از مسمومیت 125 نفر از اهالی باینگان طی دو روز اخیر خبر داد و گفت: نتایج آزمایش‌ها برای تعیین قطعی علت مسمومیت، امروز (دوشنبه) مشخص می‌شود. با وجود قطع منبع آب شرب از روز اول، همچنان موارد جدید مسمومیت گزارش شده است .
 توضیحات فرماندار پاوه درباره مسمومیت جمعی از مردم باینگان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، فرماندار پاوه با اشاره به مسمومیت جمعی از اهالی باینگان طی روزهای اخیر، گفت: احتمالا امروز(دوشنبه) نتایج آزمایشات مشخص خواهد کرد که دلیل مسمومیت این افراد آلودگی ناشی از آب شرب بوده و یا عامل دیگری باعث مسمومیت آنان شده است .

فرزاد الماسی، با اشاره به مسمومیت جمعی از اهالی باینگان، افزود: این مشکل از روز شنبه 24 مرداد آغاز شد و تا روز یکشنبه 25 مرداد نیز ادامه داشت، به‌گونه‌ای که در روز اول 50 نفر و در روز گذشته حدود 75 نفر از مردم باینگان مسموم شدند .

وی با بیان اینکه بلافاصله پس از مسمومیت مردم از همان روز اول آب شرب قطع شد تا مشخص شود روند مسمومیت ادامه دارد یا نه، اظهار کرد: با وجود قطع کردن آب و تامین آب شرب مردم از طریق تانکرهای آبرسانی سیار، باز هم در روز گذشته شاهد موارد مسمومیت بودیم که روندی تقریبا افزایشی داشت. این امر یک علامت سوال ایجاد کرد که اگر آب آلوده دلیل مسمومیت بوده، پس چرا روند مسمومیت در روز گذشته نیز با وجود تامین آب شرب مردم از طریق تانکر ادامه داشته است. اگر آلودگی آب دلیل قطعی مسمومیت بود انتظار می‌رفت روند مسمومیت کاهشی باشد . …




 اخبار جدید

 رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تک‌رقمی شد
۵۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تک‌رقمی شد

خبرگزاری «رویترز» امروز (جمعه) با استناد به داده‌های اولیه رهگیری کشتی‌ها گزارش داد که تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز در روز گذشته به هفت فروند کاهش یافته است؛ این رقم در مقایسه با تردد ۱۱ فروند در روز چهارشنبه و میانگین عبور و مرور ۱۵ کشتی در ۱۰ روز گذشته، کاهش محسوسی را نشان می‌دهد.

 تأملی بر معنای روز ملی سینما برای مناطقی که از پرده نقره‌ای سهمی ندارند
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

تأملی بر معنای روز ملی سینما برای مناطقی که از پرده نقره‌ای سهمی ندارند

تهران- ایرنا- بیست‌ویکم شهریور در تقویم به نام «روز ملی سینما» ثبت شده است؛ مناسبتی که برای ساکنان شهرهای برخوردار با تخفیف بلیت، اکران ویژه و حضور در سالن معنا پیدا می‌کند اما در شهرها و روستاهای فاقد سینما، بیشتر یادآور یک جای خالی است؛ مردمی که باید کیلومترها راه طی کنند تا فیلمی را روی پرده ببینند یا منتظر بمانند سینمای سیار، برای چند ساعت مهمان شهرشان شود.

 دیپلمات پیشین آمریکایی: دولت ترامپ در پی یکسره کردن پرونده ایران است
۱ ساعت قبل / سایت شفقنا

دیپلمات پیشین آمریکایی: دولت ترامپ در پی یکسره کردن پرونده ایران است

شفقنا- جیمز پترسون، دیپلمات پیشین آمریکایی، گفت: دولت ترامپ در پی تعیین تکلیف پرونده ایران است. به گزارش شفقنا، الجزیره نوشت: پترسون با اشاره به این موضوع، افزود: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حال بررسی گزینه‌های موجود پیش روی وزارت خزانه‌داری و وزارت جنگ این کشور است.  وی افزود که اظهارات ترامپ درباره پایان دادن [ ]

 زلزله چهار ریشتری بر اثر حمله اسرائیل به علی الطاهر
۴۷ دقیقه قبل / سایت فرارو

زلزله چهار ریشتری بر اثر حمله اسرائیل به علی الطاهر

در پی حملات اسرائیل به تأسیسات «عماد ۴» حزب‌الله و وقوع انفجارهای مهیب در ارتفاعات علی الطاهر در جنوب لبنان، لرزش‌هایی با شدت حدود چهار ریشتر در این منطقه ثبت شد.

 آتلانتیک گزارش داد: احساس ناامیدی ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران
۳۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

آتلانتیک گزارش داد: احساس ناامیدی ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران

نشریه آتلانتیک در گزارشی به روند جنگ آمریکا علیه ایران پرداخت و نوشت: از آنجایی که رئیس جمهور آمریکا نتوانسته است ایران را وادار به پذیرش تسلیم کند، احساس ناامیدی می‌کند. چند ماه است که دونالد ترامپ تلاش دارد تا از این جنگ خارج شود.

 مفاخر برنده استعلام بزرگ شد
۳۳ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

مفاخر برنده استعلام بزرگ شد

شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) با انتشار اطلاعیه‌ای از موفقیت در استعلام قیمت و نهایی شدن یک قرارداد فروش بااهمیت خبر داد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026