قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

رئیس ستاد اربعین: بیش از ۳.۲ میلیون زائر راهی عتبات عالیات شده‌اند؛ مرز خسروی در صدر بهترین‌ها

اجتماعی رکنا ، علی‌اکبر پورجمشیدیان، قائم‌مقام وزیر کشور، با اشاره به تردد بیش از ۳.۲ میلیون زائر از مرزهای کشور، مرز خسروی را به دلیل برخورداری از خدمات، امکانات و مدیریت مطلوب، یکی از بهترین پایانه‌های اربعینی ایران معرفی کرد و از زائران خواست با صبر و حوصله در مسیر بازگشت همکاری کنند.
 رئیس ستاد اربعین: بیش از ۳.۲ میلیون زائر راهی عتبات عالیات شده‌اند؛ مرز خسروی در صدر بهترین‌ها

به گزارش رکنا ، قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین با تقدیر از مدیریت مرز خسروی، این پایانه را یکی از بهترین مرزهای اربعینی کشور دانست و گفت: خدمات، امکانات و مدیریت مطلوب در این مرز، شرایطی فراهم کرده که زائران با آرامش و سهولت تردد کنند.

ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر راهی عتبات عالیات شده‌اند :

قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین با تقدیر از مدیریت مرز خسروی، این پایانه را یکی از بهترین مرزهای اربعینی کشور دانست و گفت: خدمات، امکانات و مدیریت مطلوب در این مرز، شرایطی فراهم کرده که زائران با آرامش و سهولت تردد کنند.

 علی‌اکبر پورجمشیدیان، قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین با تقدیر از مدیریت مرز خسروی، این پایانه را یکی از بهترین مرزهای اربعینی کشور دانست و گفت: خدمات، امکانات و مدیریت مطلوب در این مرز، شرایطی فراهم کرده که زائران با آرامش و سهولت تردد کنند. علی‌اکبر پورجمشیدیان، قائم‌مقام وزیر، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، در حاشیه بازدید از مرز خسروی اظهار کرد: تاکنون بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از زائران از مرزهای شش‌گانه کشور راهی عتبات عالیات شده‌اند و بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر نیز پس از پایان زیارت به کشور بازگشته‌اند. 

وی با بیان اینکه تمامی مرزهای اربعینی از آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی برخوردار هستند، افزود: از زائران درخواست می‌کنیم برای مدیریت بهتر سفر، متناسب با مسیر و محل سکونت خود از ظرفیت همه مرزها استفاده کنند. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به وضعیت مرز خسروی گفت: به اعتقاد من، مرز خسروی یکی از بهترین و زیباترین مرزهای اربعینی کشور است. به برکت تلاش مردم استان کرمانشاه، شهرستان قصرشیرین، استاندار کرمانشاه و همه دستگاه‌های اجرایی، بهترین خدمات در این مرز به زائران ارائه می‌شود. 

پورجمشیدیان تأکید کرد: امروز در مرز خسروی هیچ مشکلی وجود ندارد و تمامی امکانات مورد نیاز زائران از جمله ناوگان حمل‌ونقل و اتوبوس برای انتقال مسافران به شهرهای مختلف کشور فراهم شده است. 

وی با اشاره به ازدحام ایجاد شده در برخی مرزها از جمله مهران، از زائران خواست با صبر و حوصله خادمان اربعین را همراهی کنند و گفت: ممکن است در برخی ساعات با کمبود ناوگان حمل‌ونقل مواجه شویم، اما همه دستگاه‌ها برای رفع این مشکلات پای کار هستند. 

قائم‌مقام وزیر کشور ادامه داد: مواکب مستقر در مرزها تا دو روز پس از اربعین به فعالیت خود ادامه می‌دهند و زائران می‌توانند برای استراحت و ادامه مسیر از این ظرفیت استفاده کنند. همچنین رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و همکاری با پلیس، نقش مهمی در بازگشت ایمن زائران خواهد داشت. پورجمشیدیان درباره آخرین وضعیت زائران ایرانی در عراق نیز گفت: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از زائران ایرانی همچنان در کشور عراق حضور دارند و با توجه به ادامه اعزام‌ها، این آمار ممکن است در روزهای آینده اندکی افزایش یابد. 

وی با بیان اینکه بیشترین حجم تردد تاکنون از مرز مهران انجام شده است، افزود: پس از مهران، مرزهای شلمچه و خسروی بیشترین میزان تردد زائران را به خود اختصاص داده‌اند. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان با تمجید از مردم کرمانشاه اظهار کرد: مردم کرمانشاه با همان روحیه پهلوانی، جوانمردی و مهمان‌نوازی خود، بهترین خدمات را به زائران ارائه می‌کنند و مرز خسروی امروز به یکی از مطلوب‌ترین مرزهای اربعینی کشور تبدیل شده است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1235904

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ نگاهی به دکوراسیون مدرن خانه کیسان دیباج / از پیانوی سفید تا طراحی مینیمال مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث فیلم / ارسال ویدیوی هولناک پس از قتل همسر باردار و فرار عامل جنایت دعوای زنان در هواپیما خلبان را وادار به فرود اضطراری کرد / زنان مسافر بی رحمانه همدیگر را زدند ! آخرین قسمت اعترافات مجید سالک؛ روایت خودکشی مخوف ترین قاتل سریالی دهه ۶۰ + فیلم فیلم / دیدار با دو کودک بازمانده از حمله به خانه مسکونی در قشم / پدر و مادر و برادرش آسمانی شدند بیش از 300 بخیه در دعوای آقاجون و بی‌کله اراذل و اوباش معروف غرب تهران بازداشت 3 مرد شیطان صفت در تهران / دختر جوان در دام شوم دوست پسرش ایده‌ های شیک چیدمان روی کانتر آشپزخانه؛ نظم و زیبایی در یک قاب تبلیغات تبلیغات





 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۶ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.