قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۳ ساعت قبل

ضرب‌الاجل مدیریت بحران برای ایمنی بازار تهران؛ «سرای آزادی» تعیین تکلیف می‌شود

اجتماعی رکنا ، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران با تأکید بر رفع موانع ایمن‌سازی، خواستار برآورد دقیق بودجه دستگاه‌ها و رسیدگی فوری به وضعیت مخاطره‌آمیز «سرای آزادی» در بازار تهران شد.
 ضرب‌الاجل مدیریت بحران برای ایمنی بازار تهران؛ «سرای آزادی» تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش رکنا ،از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، علی نصیری در جلسه ایمنی بازار تهران با اشاره به برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و مدیریتی در این باره اظهار کرد: هدف این جلسات باید در وهله نخست رفع موانع اجرای مصوبات قبلی و سپس تعیین تکلیف فوری موضوع سرای آزادی باشد.

ضرورت تعیین تکلیف بودجه ایمنی بازار

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران یکی از محورهای اصلی جلسه را موضوع اعتبارات مورد نیاز دستگاه‌های مختلف برای ایمنی بازار عنوان کرد و گفت: دستگاه‌ها باید نیازهای مالی خود را با برآوردهای کارشناسی و به‌روز اعلام کنند و در عین حال، تا حد امکان از ظرفیت بودجه‌های داخلی خود برای اجرای اقدامات استفاده کنند.

او همچنین بر ضرورت پیگیری ایجاد یک ردیف اعتباری مشخص در بودجه استان برای ایمنی و ساماندهی بازار تهران تأکید کرد و یادآور شد: حتی ایجاد یک ردیف اعتباری با رقم اولیه محدود نیز اهمیت دارد، زیرا موجب می‌شود موضوع ایمنی بازار در نظام بودجه‌ریزی به‌صورت مشخص دیده شود.

تأکید بر اجرای واقعی مصوبات

نصیری با اشاره به وجود ۳۳ اقدام مصوب در برنامه‌های پیشین مربوط به بازار تهران گفت: این مصوبات حاصل بررسی و نظرخواهی از دستگاه‌های مختلف بوده و مبنای کار فعلی نیز همان مصوبات ستاد بازآفرینی است.

وی افزود: در این کارگروه ۱۵ دستگاه اصلی شامل دادستانی، قرارگاه، فرمانداری، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران، شهرداری منطقه ۱۲، سازمان آتش‌نشانی، معاونت شهرسازی و معماری، سازمان نوسازی، میراث فرهنگی، اوقاف، ثبت اسناد، شرکت توزیع برق، شرکت گاز، شرکت آب و فاضلاب و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی حضور دارند و سایر دستگاه‌ها نیز حسب موضوع می‌توانند دعوت شوند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تصریح کرد: اگر مصوبه‌ای در این کارگروه به تصویب برسد و دستگاهی در اجرای آن کوتاهی کند، موضوع می‌تواند از سوی مراجع قانونی از جمله دادستانی پیگیری شود.

با این حال، نصیری تأکید کرد که صرف اتکا به ضمانت‌های قانونی کافی نیست و افزود: مهم‌تر از عتاب‌های قانونی، ایجاد روحیه همکاری، تعامل و جدیت میان دستگاه‌ها از اهمیت بیشتری …



 فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان

فرزانه ترکان، متخصص پزشکی فیزیکی و توان‌بخشی در گفت‌وگو با «سازندگی» مطرح کرد:

 خرید طلا با ۱۰۰ هزار تومان؛ راهنمای کامل سرمایه‌گذاری طلا با کمترین سرمایه
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خرید طلا با ۱۰۰ هزار تومان؛ راهنمای کامل سرمایه‌گذاری طلا با کمترین سرمایه

با افزایش قیمت طلا، خیلی‌ها فکر می‌کنند خرید طلا فقط با سرمایه زیاد ممکن است. در این مقاله یاد می‌گیرید چطور با ۱۰۰ هزار تومان از طریق صندوق‌های طلا وارد بازار طلا شوید.

 بیانیه رسمی باشگاه شمس آذر قزوین: تیم ما هرگز شروع‌کننده تنش با هیچ تیمی نیست
۵۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

بیانیه رسمی باشگاه شمس آذر قزوین: تیم ما هرگز شروع‌کننده تنش با هیچ تیمی نیست

باشگاه شمس آذر قزوین ضمن محکومیت هرگونه بی‌احترامی به تیم‌های رقیب، تاکید کرد این تیم هیچوقت شروع کننده هیچ تنشی نبوده است.

 تأکید خاتمی بر فعال بودن دیپلماسی و دستیابی به صلح شرافتمندانه
۳۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تأکید خاتمی بر فعال بودن دیپلماسی و دستیابی به صلح شرافتمندانه

سیدمحمد خاتمی در دیدار با سیدهادی خامنه‌ای، یاد رهبر شهید را گرامی داشت و بر فعال بودن دیپلماسی و عقلانیت و دستیابی به آرامش و صلح شرافتمندانه تاکید کرد.

 آسیب ۲۸۴ آمبولانس در جنگ و حوادث دی‌ماه | ۸۸ پایگاه اورژانس در جنگ صدمه دید
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آسیب ۲۸۴ آمبولانس در جنگ و حوادث دی‌ماه | ۸۸ پایگاه اورژانس در جنگ صدمه دید

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: توجه ما به مناطق محروم بیشتر است، اما کلانشهرها در حوزه آمبولانس محروم‌تر هستند.

 نگاهی به دکوراسیون خانه آناهیتا درگاهی / از حیاط زیبا و سرسبز تا چیدمان شلوغ و پلوغ خانه
۲۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

نگاهی به دکوراسیون خانه آناهیتا درگاهی / از حیاط زیبا و سرسبز تا چیدمان شلوغ و پلوغ خانه

تصاویری از خانه و زندگی آناهیتا درگاهی بازیگر مشهور ایرانی در فضای مجازی پربازدید شده است.