قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

فیلم گفتگو با زورگیران مسافرنمای خیابان های تهران / مرد مسافرکش : فشار تیزی چاقو زیر گلویم آنقدر زیاد بود که هر چی داشتم را به زورگیران دادم

رکنا: مسافرانی که مقصدشان را تغییر می‌دادند؛ شگردی که چند راننده را به قربانیان یک باند زورگیر خشن در تهران تبدیل کرد. در ادامه جزئیات بیشتری از نحوه فعالیت این باند، شیوه سرقت‌ها، گفت‌وگو با مالباخته و روند دستگیری متهمان را با هم می‌خوانیم
 فیلم گفتگو با زورگیران مسافرنمای خیابان های تهران / مرد مسافرکش : فشار تیزی چاقو زیر گلویم آنقدر زیاد بود که هر چی داشتم را به زورگیران دادم

به گزارش اختصاصی رکنا، یک باند 3 نفره از سارقان خشن که با شگردی متفاوت اقدام به زورگیری، خفت‌گیری و سرقت خودرو در نقاط مختلف تهران می‌کردند، توسط کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ شناسایی و دستگیر شدند.

این متهمان که با یکدیگر در بیمارستان آشنا شده بودند، با الگوبرداری از شیوه‌های سرقتی که در فضای مجازی مشاهده کرده و همچنین تجربیاتی که از دوران محکومیت قبلی به دست آورده بودند، نقشه سرقت‌های خود را طراحی می‌کردند.

شگرد آنها این‌ بود که در ساعات ابتدایی روز، به عنوان مسافر سوار خودروهای عبوری یا خودروهایی که از قبل مدنظر قرار داده بودند، می‌شدند و پس از جلب اعتماد راننده، وی را به بهانه رسیدن به مقصد به محلی خلوت هدایت می‌کردند.

سارقان پس از انتقال خودرو به نقاط کم‌تردد، با تهدید چاقو و قمه، راننده را مجبور به ترک خودرو کرده و علاوه بر سرقت وسیله نقلیه، تمامی اموال داخل خودرو از جمله تلفن همراه، مدارک و سایر اشیای باارزش را نیز به سرقت می‌بردند.

در نهایت با انجام اقدامات تخصصی کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ، اعضای این باند شناسایی و دستگیر شدند و تاکنون چندین فقره سرقت مرتبط با آنها کشف شده است.

در ادامه، گفت‌وگوی تلفنی با یکی از مالباختگان این پرونده، روایت 2 متهم اصلی از نحوه ارتکاب سرقت‌ها و همچنین جزئیات عملیات دستگیری و هشدارهای پلیس از زبان معاون مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی تهران بزرگ را می‌شنویم.

جزئیات عملیات کارآگاهان برای انهدام باند سرقت خودرو

سرهنگ قاسم موسوی‌فر، معاون مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی تهران بزرگ، درباره نحوه شناسایی و دستگیری اعضای این باند اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت خودرو، زورگیری و خفت‌گیری به شیوه مشابه، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات تخصصی و بررسی‌های میدانی و پلیسی، سرنخ‌هایی از اعضای این باند به دست آمد و کارآگاهان با ادامه تحقیقات موفق شدند متهمان را شناسایی کنند.

سرهنگ موسوی‌فر ادامه داد: بررسی‌ها نشان داد این افراد در قالب دو باند سرقت فعالیت می‌کردند و با انتخاب خودروهای عبوری یا خودروهایی که از قبل مدنظر قرار داده بودند، در ساعات ابتدایی روز به عنوان مسافر سوار خودرو می‌شدند و پس از هدایت راننده به نقاط خلوت، با تهدید سلاح سرد اقدام به زورگیری، سرقت خودرو و اموال داخل آن می‌کردند.

وی تصریح کرد: سارقان پس از سرقت خودروها، آنها را به استان‌های اطراف تهران منتقل کرده و به فروش می‌رساندند که با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی کارآگاهان، اعضای این باند شناسایی و دستگیر شدند.

معاون مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: در جریان تحقیقات، تعدادی از شکات و مالباختگان شناسایی شدند و تاکنون بیش از 10 فقره سرقت مرتبط با این متهمان کشف شده و اموال تعدادی از شهروندان نیز شناسایی شده است.

سرهنگ موسوی‌فر با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با سارقان خشن و زورگیران اظهار کرد: اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ به‌صورت تخصصی با جرائمی همچون زورگیری، خفت‌گیری و سرقت‌هایی که با تهدید و خشونت انجام می‌شود، برخورد می‌کند و پلیس اجازه نخواهد داد افراد سابقه‌دار و مجرمان خشن امنیت شهروندان را به خطر بیندازند.

گفت‌وگو با مالباخته؛ راننده تاکسی که قربانی زورگیری خشن شد

مالباخته: من راننده تاکسی هستم. این افراد به عنوان مسافر سوار خودرویم شدند و از من خواستند آنها را به مقصد برسانم، اما در ادامه من را به یک کوچه خلوت بردند.

وی ادامه داد: وقتی وارد آنجا شدیم، یکی از آنها از پشت من را گرفت و نفر دیگر چاقو را زیر گلویم گذاشت. من ترسیدم و چون جانم در خطر بود، مجبور شدم خودرو، گوشی تلفن همراه، مدارک و همه وسایلم را تحویل بدهم.

مالباخته با اشاره به شرایط آن لحظه گفت: اگر مقاومت می‌کردم، می‌ترسیدم من را بکشند؛ برای همین از ترس جانم خودرو را رها کردم و آنها ماشینم را با تمام وسایلی که داخلش بود بردند.

گفت‌وگو با متهم؛ از آشنایی در بیمارستان تا سرقت‌های خشن با چاقو

شگرد سرقت‌هایتان چگونه بود؟ سوژه‌ها را چطور انتخاب می‌کردید؟

صبح‌ها از محل‌های خلوت، خودرو می‌گرفتیم؛ گاهی هم ماشین دربستی سوار می‌شدیم. بعد راننده را به یک جای خلوت می‌بردیم و آنجا بررسی می‌کردیم داخل ماشین پول، گوشی یا وسایل باارزش دارد یا نه.

اگر متوجه می‌شدید چیزی برای سرقت وجود ندارد، چه کار می‌کردید؟

اگر می‌دیدیم چیزی ندارد یا ماشین هم به درد نمی‌خورد، کاری نمی‌کردیم و پیاده می‌شدیم، اما اگر چیز به درد بخوری پیدا می‌کردیم، خفت‌گیری می‌کردیم و اموال و خودرو را می‌بردیم.

خودروها را هم سرقت می‌کردید؟

بله، اگر شرایطش مناسب بود خودرو را هم برمی‌داشتیم.

چطور با هم آشنا شدید؟

در بیمارستان با هم آشنا شدیم و رفیق شدیم.

سابقه داری؟

بله.

به چه جرمی؟

درگیری.

چه زمانی آزاد شدی؟

حدود ۵ ماه پیش آزاد شدم.

بعد از آزادی چرا دوباره دست به سرقت زدی؟

کار پیدا نمی‌شد، مجبور شدم.

یعنی هر کسی کار پیدا نکند باید سرقت کند؟

نه، ولی واقعاً کار پیدا نمی‌شود.

آن هم با چاقو و تهدید مردم؟

مجبور شدم.

از عواقب کارتان نمی‌ترسیدید؟ اینکه ممکن است پلیس دستگیرتان کند؟

فکر نمی‌کردیم دستگیر شویم.

اگر خودت جای یک راننده بودی که با چاقو تهدید شده، چه حسی داشتی؟

نمی‌دانم.

بقیه همدستانت را کجا شناختی؟

در بیمارستان.

چطور شد که تصمیم گرفتید با هم سرقت کنید؟

با هم بودیم و این کار را شروع کردیم.

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1236160

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:

اخبار تاپ حوادث فیلم / سنگ قبر اکبر عبدی با مجسمه بازیگر ماندگار و شعر نوشته ای از مرگ / روحش شاد فیلم آخرالزمانی از میانکاله/ دهمین آتش‌سوزی در یک ماه و حریقی که همزمان از سه نقطه شعله‌ور شد/ نشانه‌هایی از دخالت انسانی 2 عکس چهره باز از قاتل فراری معروف به راهب / مخفیگاهش را به پلیس اطلاع دهید عکس / مرگ تلخ مریم سبزه کار با نیش مار در لواسان / جسد خانم مربی کشف شد عکس چهره باز / مخفیگاه این قاتل فراری گتوند کجاست ؟! / دو تصویر متفاوت عکس چهره باز / این قاتل فراری را شناسایی کنید + تصاویر قدیمی و جدید قیمت تسمه تایم و تسمه دینام خودروهای ایرانی و چینی / ارزان ترین تسمه دینام پراید چند؟ تبلیغات تبلیغات





 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
۲۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۲۴ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۴ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.