قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

هری کین بین بایرن، بارسا و الهلال؛ انتخاب ستاره انگلیسی مشخص شد

رکنا ورزشی: هری کین قصد دارد به حضورش در بایرن مونیخ ادامه دهد و با وجود علاقه بارسلونا و الهلال، برنامه ای برای جدایی از این باشگاه ندارد. مذاکرات برای تمدید قرارداد این مهاجم انگلیسی نیز وارد مراحل جدی شده و تنها موضوع مهم باقی مانده، مدت قرارداد جدید است.
 هری کین بین بایرن، بارسا و الهلال؛ انتخاب ستاره انگلیسی مشخص شد

به گزارش رکنا، کین که تا تابستان ۲۰۲۷ با بایرن قرارداد دارد، پس از پایان تعطیلات خود با مدیران باشگاه وارد مذاکرات خواهد شد تا جزئیات قرارداد جدید را نهایی کند. بایرن مونیخ از مدت ها قبل برای تمدید قرارداد مهاجم انگلیسی خود برنامه ریزی کرده و قصد دارد همکاری با او را برای چند سال دیگر ادامه دهد.

مسائل مالی ظاهرا مانعی برای تمدید قرارداد کین نیست. این مهاجم سالانه حدود ۲۵ میلیون یورو دریافت می کند و بایرن نیز قصد ندارد دستمزد او را کاهش دهد. کین از زمان انتقالش از تاتنهام به یکی از مهم ترین بازیکنان پروژه ورزشی بایرن تبدیل شده و باشگاه آلمانی تمایل زیادی به حفظ او دارد.

بایرن در پیشنهاد خود به دنبال تمدید قرارداد کین حداقل تا سال ۲۰۲۹ است، اما نمایندگان این بازیکن مدت قرارداد را موضوع مهمی می دانند. کین می خواهد در سال های آینده نیز در بالاترین سطح فوتبال اروپا حضور داشته باشد و شانس بازی در جام جهانی ۲۰۳۰ را حفظ کند.

در همین حال، بارسلونا و الهلال شرایط کین را زیر نظر دارند، اما این علاقه ها تاکنون باعث تغییر تصمیم مهاجم انگلیسی نشده است. کین پس از فصل درخشانی که با کسب عنوان آقای گلی بوندس لیگا پشت سر گذاشت، همچنان ادامه حضور در بایرن را در اولویت قرار داده است.

کین همچنین به دنبال کسب جام های بیشتر با بایرن و ادامه حضور در تیم ملی انگلیس است. بازگشت به تاتنهام نیز در شرایط فعلی گزینه جدی برای او محسوب نمی شود.

به این ترتیب، آینده هری کین فعلا در مونیخ رقم خواهد خورد و تنها موضوعی که باید در مذاکرات میان دو طرف حل شود، مدت قرارداد جدید این مهاجم است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237378

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: محمدباقر خرازی: کلیپ پخش شده تقطیع شده و جعلی است + فیلم مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث قتل خونین امیرمحمد اسدی قهرمان MMA در اتوبان همت تهران / قبل از مرگ با مادرش تماس گرفت فیلم اولین بارش برف تابستانی در دماوند / عصر امروز کوهنوردان مشاهده کردند فیلم تلخ / این پسر ایرانی 23 سال است در قل و زنجیر است / ببینید مادرش چه می گوید ؟! «خفاش شب» چگونه پلیس را به چالش کشید؟ از اولین عکس تا راز محو کردن اثر انگشت جسد حمیدرضا رجب‌زاده مداح سرشناس هنوز پیدا نشده است/ تحقیقات جنایی ادامه دارد بازداشت قاتلان مداح سرشناس / اعتراف 4 متهم به انگیزه قتل حمیدرضا رجب‌زاده قتل خونین امیرمحمد اسدی قهرمان MMA در اتوبان همت تهران / قبل از مرگ با مادرش تماس گرفت تبلیغات تبلیغات



۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختلاف بزرگ کین و بایرن بر سر تمدید قرارداد

به گزارش "ورزش سه"،ادعای روزنامه مونیخی آبندزایتونگ حاکی از آن است که بایرن مونیخ خواهان تمدید دو ساله قرارداد هری کین تا سال ۲۰۲۹ است، در حالی که کین خواهان قراردادی سه ساله است. به نظر می‌رسد این باشگاه حتی حاضر نیست برای رسیدن به توافق، پیشنهاد دو ساله به همراه گزینه تمدید برای سال سوم را مطرح کند. کین در پایان ماه ژوئیه ۳۳ ساله شد و بنابراین اگر قراردادش تا سال ۲۰۳۰ تمدید شود، در پایان آن ۳۶ ساله خواهد بود.

با وجود این اختلاف نظر که همچنان تنها مانع نهایی بر سر راه توافق است، تمام نشانه‌ها همچنان از رسیدن دو طرف به توافق حکایت دارند. گزارش‌های متعددی حاکی از آن هستند که دستمزد ناخالص سالانه کین که حدود ۲۵ میلیون یورو برآورد می‌شود، تقریباً در همین سطح باقی خواهد ماند. کین روز دوشنبه، در نخستین جلسه تمرینی تیم اصلی پس از بازگشتش از تعطیلات طولانی‌مدت مربوط به جام جهانی، گفته بود که مذاکرات «این هفته یا هفته آینده» انجام خواهد شد.

مکس ایبرل، عضو هیئت مدیره بایرن در امور ورزشی، روز چهارشنبه و همزمان با اهدای کفش طلای اروپا به کین به عنوان برترین گلزن قاره، گفت: «ما از این که او در کنارمان است، فوق‌العاده خوشحالیم. حالا فقط باید جزئیاتی را که بخشی از فوتبال هستند، مشخص کنیم. اما فکر نمی‌کنم شرایط چندان بد باشد.»


۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رودری فاش کرد؛ دلیل انتخاب بارسا به جای رئال‌مادرید

کد خبر: 787379 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۳۰:۰۰ اعتمادآنلاین |

رودری رسما به عنوان بازیکن جدید بارسلونا معرفی شد و درباره تصمیم خود برای پیوستن به این باشگاه صحبت کرد.

به گزارش روزنامه اعتماد، هافبک اسپانیایی که پس از جدایی از منچسترسیتی قراردادی تا سال ۲۰۳۰ با بارسلونا امضا کرده است، تاکید کرد که پیشنهاد مهمی از رئال‌مادرید نیز روی میز داشته، اما تاکید کرد که پیوستن به بارسلونا در تابستان امسال همواره اولویت اصلی او بوده است.

 

رودری به رویای خود برای حضور در بارسلونا  رسید

بارسلونا به صورت رسمی جذب رودری را نهایی کرد. این هافبک روز گذشته وارد شهر بارسلونا شد و پس از موفقیت در آزمایش‌های پزشکی، قراردادی را امضا کرد که او را تا سال ۲۰۳۰ در این باشگاه نگه می‌دارد.

رودری پس از یک دوره بسیار موفق در منچسترسیتی که طی آن ۱۳ جام به دست آورد، راهی بارسلونا شده است. او در مراسم معارفه رسمی خود، از خوشحالی بابت نهایی شدن این انتقال پس از یک روند طولانی مذاکرات گفت. رودری اعلام کرد که می‌خواهد به بارسلونا برای حفظ سلطه خود در لالیگا کمک کند و تحت هدایت هانسی فلیک، سرمربی جدید تیم، گام مهمی در رقابت‌های اروپایی بردارد.

 

رد پیشنهاد رئال‌مادرید برای پیوستن به بارسلونا

این انتقال باتوجه به اینکه رودری، برنده فعلی توپ طلاست، انتظارات زیادی ایجاد کرده است. او در نشست خبری خود درباره گمانه‌زنی‌های گسترده پیرامون آینده‌اش و علاقه چند باشگاه بزرگ اروپایی، به‌ویژه رقیب سرسخت بارسلونا یعنی رئال‌مادرید، مورد سوال قرار گرفت.

رودری بدون طفره رفتن تایید کرد که بارسلونا تنها باشگاهی نبوده که برای جذب او تلاش کرده است و به صورت مستقیم پیشنهاد رئال‌مادرید را نیز تایید کرد. او گفت: «می‌خواهم بگویم که از حضور در اینجا بسیار خوشحالم. امروز روزی ویژه و فصل جدید و مهمی در دوران حرفه‌ای من است. تصمیم سختی بود.» رودری ادامه داد: «اول از همه به دلیل جدایی از سیتی. آنها همه‌ چیز به من دادند و من در آنجا فوق‌العاده خوشحال بودم و همیشه قدردان آنها خواهم بود. از آنها تشکر می‌کنم که شرایط جدایی من را فراهم کردند.»

«بارسلونا همیشه برای من یک معیار جهانی بوده است؛ به خاطر نوع نگاه این باشگاه به فوتبال و ارزش‌هایش. درست است که یک پیشنهاد دیگر هم داشتم، اما بارسا انتخاب اول من بود و این موضوع را به مدیران باشگاه گفتم.»

اشتیاق رودری برای همکاری با فلیک و یامال

رودری همچنین درباره وضعیت جسمانی خود پس از عمل جراحی اخیر کمر به هواداران اطمینان داد. او توضیح داد که این عمل صرفا یک جراحی سرپایی بوده و تاکید کرد که کاملا آماده است تا بلافاصله برای تیم به میدان برود.

ملی‌پوش اسپانیایی همچنین از اینکه قرار است در کنار استعدادهای جوانی مانند لامین یامال بازی کند، ابراز هیجان کرد و از پیشرفت فوق‌العاده و عملکردهای چشمگیر این بازیکن نوجوان تمجید کرد.

رودری همچنین به گفت‌وگوهای مثبت خود با هانسی فلیک اشاره کرد و گفت که ایده‌های تاکتیکی جسورانه این سرمربی برای او بسیار جذاب است.

او امیدوار است تجربه فراوان خود را به رختکن جوان بارسلونا منتقل کند و به این تیم برای رسیدن به هدف نهایی‌اش، یعنی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در این فصل، کمک کند.

 

آینده  رودری  و  بارسلونا

رودری قرار است از فردا در تمرینات تیم جدیدش حاضر شود تا هرچه سریع‌تر با هم‌تیمی‌هایش هماهنگ شود.بارسلونا همچنین فردا شب دیدار سنتی جام خوان گامپر را برابر الاهلی مصر برگزار خواهد کرد و رودری در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ به صورت رسمی به هواداران خانگی معرفی خواهد شد؛ مراسمی که پیش از آغاز فصل جدید رقابت‌های داخلی برگزار می‌شود.

  اخبار مرتبط رودری به شماره محبوبش در بارسلونا رسید افشاگری ستاره رئال: یک امضا با بارسا فاصله داشتم


۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس| رودری و سیلوا؛ دروغ زیبای فوتبالی! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دو خرید مهم فصل جدید لالیگای اسپانیا هردو از منچسترسیتی آمدند؛ رودری به بارسلونا و سیلوا به رئال مادرید.

نکته جالب توجه اینکه هردو بازیکن در کودکی علایق متفاوتی نسبت به امروز داشتند. رودری از کودکی به تیم مادریدی علاقمند بود و برناردو سیلوا نیز هوادار بارسلونا بود.

با این حال این دو نفر برای ادامه مسیر فوتبالی خود تیم متفاوتی را نسبت به آن چه که در کودکی دوست داشتند انتخاب کردند.




 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۴ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است

باشگاه الوحده امارات اعلام کرد که محمد قربانی در آستانه جدایی از این تیم است.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۴۶ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.