قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

تیرباران مرگبار 4 مرد با انگیزه ناموسی در کرمان با کلاشینکف/ 3 قاتل فراری در تهران دستگیر شدند

حوادث رکنا: 3 مرد جوان که با انگیزه ناموسی در کرمان دست به جنایتی هولناک زده و به تهران متواری شده بودند،با هوشیاری کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی دستگیر شدند.
 تیرباران مرگبار 4 مرد با انگیزه ناموسی در کرمان با کلاشینکف/ 3  قاتل فراری در تهران دستگیر شدند

به گزارش اختصاصی خبرنگار جنایی رکنا، با دریافت گزارشی مبنی بر قتل مسلحانه سه مرد جوان در روستای محمدآباد کتکی استان کرمان، موضوع به طور ویژه در دستور کار تیم جنایی قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی عاملان این جنایت آغاز شد.

تیم جنایی پس از حضور در محل حادثه با اجساد 4 مرد جوان مواجه شد که هدف رگبار گلوله‌های سلاح کلاشینکف قرار گرفته بودند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد قربانیان هنگام تردد با موتورسیکلت هدف تیراندازی قرار گرفته و پس از وقوع جنایت، موتورسیکلت آنها نیز براثر تیراندازی به آتش کشیده شده است.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت که عاملان جنایت 3 نفر بوده و  پس از ارتکاب قتل با انگیزه اختلافات ناموسی، از استان کرمان متواری شده و خود را به تهران رسانده‌اند.

فرار متهمان به تهران 

با انتقال اطلاعات پرونده به کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، اقدامات فنی و مخابراتی برای شناسایی متهمان آغاز شد. کارآگاهان در جریان بررسی‌های تخصصی دریافتند عاملان جنایت قصد دارند با کمک یک قاچاقبر، به صورت غیرقانونی از کشور خارج شوند.

در ادامه تحقیقات، کارآگاهان موفق شدند خودروی قاچاقبر را شناسایی کنند و دریافتند این خودرو در ترمینال غرب تهران حضور دارد. بدین ترتیب تیم‌های عملیاتی اداره دهم با حضور در محل، متهمان را تحت تعقیب و مراقبت قرار دادند.

دستگیری متهمان توسط کارآگاهان جنایی تهران

سرانجام سه مرد جوان در یک عملیات ضربتی دستگیر و برای تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند.

متهمان در تحقیقات اولیه صراحتاً به مشارکت در قتل مسلحانه در کرمان اعتراف کردند و اختلافات ناموسی با مقتولان را انگیزه این جنایت عنوان کردند.

با توجه به اعترافات متهمان و برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده، تحقیقات تخصصی ادامه یافت و متهمان با صدور قرار قانونی و برای تفهیم اتهام و طی مراحل قضایی، به دادسرای کرمان اعزام شدند.

تحقیقات برای مشخص شدن جزئیات بیشتر این جنایت و نقش دقیق هر یک از متهمان در قتل سه مرد جوان همچنان ادامه دارد. …





 عزیزم طلسمت کرده اند؛ برای شکستن طلسم فالوم کن و 600میلیون بزن به کارتم /
۴۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

عزیزم طلسمت کرده اند؛ برای شکستن طلسم فالوم کن و 600میلیون بزن به کارتم /

حوادث رکنا: رمال‌ها با تغییر رویه، کسب‌وکار خود را از کوچه‌ها به شبکه‌های اجتماعی منتقل کرده‌اند و با برگزاری وبینار، مشاوره و پاکسازی انرژی، قیمت‌هایی تا 600 میلیون تومان تعیین می‌کنند.

 سید حسن خمینی: گاهی ثمرات مصالحه درست از صد‌ها جنگ بیشتر است/ پیامبر (ص) درباره صلح حدیبیه فرمودند «این مصلحت الهی است»؛ کمتر از سه سال بعد از این صلح هم فتح مکه و پیروزی نهایی اسلام به وقوع پیوست
۱۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سید حسن خمینی: گاهی ثمرات مصالحه درست از صد‌ها جنگ بیشتر است/ پیامبر (ص) درباره صلح حدیبیه فرمودند «این مصلحت الهی است»؛ کمتر از سه سال بعد از این صلح هم فتح مکه و پیروزی نهایی اسلام به وقوع پیوست

سید حسن خمینی در جریان مراسم میثاق هیئت دولت با آرمان‌های امام خمینی (ره)، تأکید کرد: فتح مبین احد، بدر، خندق و تبوک نیست؛ مربوط به صلح حدیبیه است. گاهی ثمرات مصالحه درست از صدها جنگ بیشتر است.

 پیشخوان؛ رادیو همشهری | مرور تیترهای روزنامه‌های امروز، یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیشخوان؛ رادیو همشهری | مرور تیترهای روزنامه‌های امروز، یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵

مرور تیترهای روزنامه‌های امروز یکشنبه اول شهریورماه ۱۴۰۵ را در رادیو همشهری بشنوید.

 دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو

مدیرکل امور فرهنگی وزارت بهداشت از استقبال این وزارتخانه از ایده‌های نو کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، نشریات دانشجویی و تشکل‌های اسلامی برای افزایش مشارکت دانشجویان، به‌ویژه دانشجویان ورودی جدید خبر داد.

 تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای تهران گفت: احداث مجموعه‌های آموزشی سبب می‌شود که افراد کم‌برخوردار در حیطه آموزشی کمبودی حس نکنند.

 واکنش رئیس شورای شهر تهران به سخنان ترامپ درباره فشار اقتصادی بر ایران
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش رئیس شورای شهر تهران به سخنان ترامپ درباره فشار اقتصادی بر ایران

مهدی چمران گفت: اظهارات تهدیدآمیز اخیر ترامپ مبنی بر تحریم شرکای تجاری ایران، تکرار سیاست‌های مداخله‌جویانه تاریخی و خلاف عرف بین‌الملل است که در نهایت به تضعیف جایگاه آمریکا و بروز بحران‌های داخلی برای این کشور منجر خواهد شد.



معمای دارایی‌های ایران؛ دلار‌ها کجاست و تناقض‌گویی مسئولان برای چیست؟
سایت اقتصاد ۲۴

معمای دارایی‌های ایران؛ دلار‌ها کجاست و تناقض‌گویی مسئولان برای چیست؟

قالیباف از آزادسازی میلیارد‌ها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
بحران مس در راه است / چرا کمبود عرضه می‌تواند این فلز حیاتی را به یک دارایی ژئوپلیتیکی تبدیل کند؟
سایت تجارت نیوز

بحران مس در راه است / چرا کمبود عرضه می‌تواند این فلز حیاتی را به یک دارایی ژئوپلیتیکی تبدیل کند؟

قیمت مس در سال ۲۰۲۵ بیش از ۴۰ درصد افزایش یافت و در سال ۲۰۲۶ نیز به رکوردهای جدیدی رسید؛ روندی که نشان می‌دهد جهان با رشد سریع تقاضا و محدودیت جدی در سمت عرضه این فلز روبه‌رو است.
نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر جنگ اشتراکات بسیاری در کلام هر دو دیده می شود/ آیا می‌توان این همگرایی را از «لحظه جنگ» به «دوران پس از جنگ» منتقل کرد؟
سایت اقتصادنیوز

نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر …

اقتصادنیوز: قالیباف از «هسته سخت ۹۰ میلیونی» حرف می‌زند و خاتمی از «حتی ناراضیان»؛ اما هر دو در حال توصیف یک واقعیت هستند، ایران فقط مجموعه‌ای از موافقان وضع موجود نیست. دفاع از ایران، متعلق به همه ایرانیان است؛ حتی کسانی که با بخشی ازسیاست‌ها و عملکردهای حاکمیت موافق نیستند.
سایت اقتصادنیوز

بیلبوردی عجیب در تهران برای تبلیغ مهاجرت+ عکس

ارزِ ارزان از زنجیره دارو حذف شود، قبض آن را چه کسی پرداخت می‌کند؟ | بدهی بیمه‌های پایه، تأمین دارو را مختل می‌کند
سایت اقتصادنیوز

ارزِ ارزان از زنجیره دارو حذف شود، قبض آن را چه کسی پرداخت می‌کند؟ | بدهی بیمه‌های پایه، تأمین دارو را مختل می‌کند

اقتصادنیوز: با خروج تدریجی بخش‌های بیشتری از زنجیره دارو از تخصیص‌های ارز ترجیحی، حالا نگرانی‌ها نه فقط از افزایش قیمت، بلکه از کمبود منابع مالی تولیدکنندگان و همچنین افزایش هزینه‌ برای بیماران است.
پیامدهای توقف درآمدهای نفتی در تجارت، تولید و معیشت خانوارها | خبر بد چگونه به بازار منتقل می‌شود؟ | هنوز می‌توان از بدترین سناریو جلوگیری کرد اما...
سایت اقتصادنیوز

پیامدهای توقف درآمدهای نفتی در تجارت، تولید و معیشت خانوارها | خبر بد چگونه به بازار منتقل می‌شود؟ | هنوز می‌توان از بدترین …

اقتصادنیوز: آینده اقتصاد ایران بیش از هر چیز به تحولات سیاسی و نحوه واکنش سیاست‌گذار داخلی وابسته است. در سناریوی نخست فشار خارجی کاهش می‌یابد، بخشی از صادرات نفت از سر گرفته می‌شود و دسترسی ایران به منابع مسدودشده، بهبود پیدا می‌کند. در این صورت، بازار ارز می‌تواند تا حدودی آرام شود، انتظارات تورمی کاهش یابد و دولت فرصت پیدا کند، کسری بودجه را با هزینه کمتری مدیریت کند. حتی در این سناریو نیز بازگشت سریع اقتصاد به وضعیت عادی بعید است.