قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

282 هزار میلیارد ریال مالیات برای 2085 پروژه ملی و استانی نشان‌دار می‌ شود

رکنا اقتصادی: طرح «نشان‌دار کردن مالیات» در سال ۱۴۰۵ برای سومین سال متوالی اجرا می‌شود و امسال مودیان می‌توانند محل هزینه‌کرد مالیات خود را از میان 2085 پروژه زیربنایی انتخاب کنند.
 282 هزار میلیارد ریال مالیات برای 2085 پروژه ملی و استانی نشان‌دار می‌ شود

به گزارش رکنا، طرح نشان‌دار کردنِ مالیات امسال برای سومین سال متوالی و با هدف جلب مشارکت مودیان در تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات اجرا می‌شود. امسال مودیان می‌توانند محل هزینه‌کرد مالیات خود را از میان 2085 پروژه زیربنایی انتخاب کنند. در قالب این طرح، 282 هزار میلیارد ریال از درآمدهای مالیاتی به تکمیل این پروژه‌ها اختصاص خواهد یافت.

بر اساس طرح نشان‌دار کردن مالیات، اشخاص حقیقی مشمول مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده (100) قانون مالیات‌های مستقیم می‌توانند محل هزینه‍‌‌‌‌‌کرد مالیات خود را از میان پروژه‌های اعلامی انتخاب کنند. بر اساس آیین‌نامه اجرایی طرح نشان‌دار کردن مالیات، فهرست این پروژه‌ها هرساله توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور تهیه و به سازمان امور مالیاتی ابلاغ می‌شود. سازمان امور مالیاتی نیز موظف است بستر الکترونیکی امن و شفافی را فراهم کند تا مودیان مشمول بتوانند سهم مالیات خود را به این طرح‌ها و پروژه‌های انتخابی تخصیص دهند.

فهرست پروژه‌های اعلامی از سوی سازمان برنامه‌وبودجه نشان می‌دهد مودیان مشمول امسال می‌توانند محل مصرف مالیات خود را از مجموع ۹۹۷ پروژه ملی و یک‌هزار و ۸۸ پروژه استانی انتخاب کنند. آموزش در صدر فهرست پروژه‌ها

در میان بخش‌های مختلف، حوزه آموزش‌وپرورش با ۹۱۰ پروژه بیشترین تعداد طرح‌های مشمول نشان‌دار کردن مالیات در سال ۱۴۰۵ را به خود اختصاص داده است. بر این اساس، بیش از 43 درصد از کل پروژه‌های اعلامی به حوزه آموزش‌وپرورش مربوط است. پس از آن حوزه فرهنگ، ورزش و گردشگری با ۲۲۳ پروژه، سلامت و رفاه اجتماعی با ۲۰۵ پروژه و حمل‌ونقل، عمران شهری و روستایی با ۱۹۴ پروژه قرار دارند.

در حوزه آب، کشاورزی و محیط‌زیست نیز ۳4۶ پروژه، در حوزه دفاعی و امنیتی ۱۱۷ پروژه و در بخش انرژی ۲۶ پروژه در فهرست قرار گرفته‌اند. همچنین پروژه‌هایی در حوزه صنعت، معدن و بازرگانی و فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز مشمول طرح شده‌اند.

گفتنی است در نتیجه اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در سال 1403 مشارکت ۳۶۳ هزار نفر از صاحبان مشاغل در این طرح منجر به پرداخت 120 هزار میلیارد ریال مالیات و تأمین مالی حدود دو هزار پروژه ملی و استانی از جمله احداث یا تکمیل ۲۰۰ بیمارستان، ۳۶۴ مدرسه و ۳۲۰ پروژه توسعه آب‌رسانی شد.

در سال ۱۴۰۴ نیز، ۸۸۱ پروژه ملی و استانی با اعتباری بالغ بر 180 هزار میلیارد ریال، به واسطه طرح نشان‌دار کردن مالیات برای انتخاب مودیان تعریف شد؛ این پروژه‌ها در حوزه‌های حمل‌ونقل و عمران شهری روستایی، آب‌رسانی، کشاورزی و محیط‌زیست، امور فرهنگی، گردشگری و ورزش، امور عمومی و امنیتی، سلامت و رفاه اجتماعی، آموزش عالی تحقیقات و فناوری، انرژی و آموزش‌وپرورش عمومی بوده است. از بین ۸۸۱ پروژه معرفی‌شده سازمان امور مالیاتی به مودیان، ۴۲۹ پروژه یعنی حدود ۴۹ درصد کل پروژه‌ها به حوزه آموزش و پرورش عمومی و مهارتی مربوطه بوده که این موضوع نشان‌دهنده اولویت توسعه زیرساخت‌های آموزشی کشور است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1239183

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: کشف 469 کیلو کوکائین با تصویر هالند در اکوادور مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث این دزدان حتی به مادر و کودک هم رحم نکردند + فیلم گفتگو با مرد خانواده «خفاش شب» چگونه قربانیانش را کنترل می کرد؟ عکس / زیباترین دختری که در دوران مدرسه زشت ترین بود! / تغییر چهره اش را مشاهده کنید جنایت خونین در خیابان مولوی تهران قرار مرگ 2 پسر تهرانی بخاطر یک دختر / باز هم پای یک دختر در میان بود فیلم لحظه سرقت خونسرد ترین دزدان خانه در تهران / موتورشان را هم داخل پارکینگ می برند این دزدان حتی به مادر و کودک هم رحم نکردند + فیلم گفتگو با مرد خانواده تبلیغات تبلیغات





 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۶ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.