قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱ ساعت قبل

اجاره ویلا در شمال؛ از شبی زیر ۲ میلیون تا ۸۰ میلیون تومان!

رکنا اقتصادی: اگر فکر می‌کنید برای یک ویلای خوب در شمال باید حتماً پول زیادی کنار بگذارید، بد نیست بدانید گزینه‌هایی با کمتر از ۲ میلیون تومان هم پیدا می‌شود؛ اما اگر دنبال استخر، جکوزی و امکانات لاکچری باشید، قیمت‌ها می‌تواند تا شبی ۸۰ میلیون تومان هم بالا برود!
 اجاره ویلا در شمال؛ از شبی زیر ۲ میلیون تا ۸۰ میلیون تومان!

در شهرهای شمالی مثل بابلسر، بهشهر، ماسال، نوشهر و کلاردشت می‌توان با بودجه‌ای بین حدود ۸۸۰ هزار تا ۲ میلیون تومان ویلا اجاره کرد. البته در این محدوده قیمتی نباید انتظار امکاناتی مثل استخر و جکوزی را داشت. با افزایش بودجه، امکانات هم بیشتر می‌شود؛ برای مثال ویلاهای مجهز به استخر و جکوزی معمولاً از حدود ۵ میلیون تومان برای هر شب شروع می‌شوند و بسته به متراژ و امکانات، قیمت بالاتری پیدا می‌کنند. اما ماجرا در ویلاهای لوکس کاملاً متفاوت است. یک ویلای ۷۸۰ متری در کلارآباد با ۶ اتاق خواب، استخر، جکوزی، میز بیلیارد و کنسول بازی، شبی ۸۰ میلیون تومان قیمت دارد. در رامسر نیز یک ویلای پنج‌خوابه شبی ۴۸ میلیون تومان و یک ویلای سوئیسی در لاهیجان شبی ۶۰ میلیون تومان اجاره داده می‌شود.

به گزارش فرارو، اجاره ویلا در شهرهای شمالی دو استان گیلان و مازندران می‌تواند از شبی کمتر از یک میلیون تومان شروع شود و برای ویلاهای لوکس با استخر و جکوزی به 80 میلیون تومان برسد.

مسافران برای اجاره ویلا در شهرهای شمالی با بودجه کمتر از دو میلیون تومان هم گزینه‌هایی پیش روی خود دارند، اما برای اقامت در ویلاهای مجهز باید دست‌کم پنج میلیون تومان برای هر شب هزینه کنند. ویلا با اجاره پایین امکانات زیادی را در اختیار مسافران قرار نمی‌دهد.

اگر بودجه شما برای اجاره ویلا کمتر از یک میلیون تومان باشد، انتخاب‌ها چندان زیاد نیست. با این حال، با کمی جستجو  می‌توان چند گزینه پیدا کرد.

یک ویلای 50 متری در بابلسر مازندران با قیمت شبی 880 هزار تومان اجاره داده می‌شود. این ویلا از نظر موقعیت مکانی شرایط مناسبی دارد و فاصله آن تا دریا کمتر از پنج دقیقه است.

گزینه دیگر، ویلایی 100 متری و یک‌خوابه در بهشهر مازندران است که شبی 970 هزار تومان اجاره داده می‌شود. البته در نظرات مسافران، نداشتن سیستم سرمایشی به عنوان یکی از نقاط ضعف این ویلا مطرح شده است. 

اگر بودجه‌تان در بازه یک میلیون تا دو میلیون تومان قرار دارد، گزینه‌های بیشتری پیش‌روی شماست. در شهر ماسال گیلان، یک ویلای 80 متری و یک‌خوابه با قیمت شبی یک میلیون و 400 هزار تومان آگهی شده است. این ویلا ظرفیت سه نفر را دارد. این …



 اقتصاد ایران دیگر با الگوی تکیه بر درآمدهای نفتی اداره نمی‌شود
۶ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

اقتصاد ایران دیگر با الگوی تکیه بر درآمدهای نفتی اداره نمی‌شود

پژوهشگر اقتصاد ایران گفت: عبور از شرایط جنگی به‌ تنهایی برای بهبود اقتصاد کافی نیست و دولت در دوره پساجنگ باید با بازسازی اعتماد، حمایت از سرمایه‌گذاری مولد...

 چین در حال بلعیدن صنعت خودروی آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین در حال بلعیدن صنعت خودروی آمریکا

چین در حال تبدیل شدن به قدرت مسلط صنعت خودرو است؛ از تولید و صادرات خودرو گرفته تا باتری و خودروهای برقی. یک تحلیل جدید معتقد است آمریکا برای مقابله با این موج، دیگر نمی‌تواند فقط روی دیترویت و خودروسازان سنتی حساب کند و باید برگ برنده خود یعنی تسلا، وایمو، تراشه و فناوری خودران را وارد میدان کند.

 درآمد انویدیا فراتر از انتظار؛ پیش‌بینی ۱۰۸ میلیارد دلاری و رشد سهام NVDA با رونق هوش مصنوعی
۲۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

درآمد انویدیا فراتر از انتظار؛ پیش‌بینی ۱۰۸ میلیارد دلاری و رشد سهام NVDA با رونق هوش مصنوعی

اقتصادنیوز: انویدیا با ثبت درآمدی فراتر از انتظار بازار و ارائه چشم‌اندازی قدرتمند برای فصل آینده، بار دیگر از تداوم تب هوش مصنوعی و رشد تقاضا برای تراشه‌های پیشرفته خبر داد.

 قیمت خودرو امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت تارا، شاهین و سورن پلاس چند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت خودرو امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت تارا، شاهین و سورن پلاس چند؟

اقتصادنیوز: کاهش قیمت دلار و طلا و محدود شدن نوسانات بازارهای موازی، از شدت هیجان خرید در بازار خودرو کاسته و زمینه کاهش قیمت برخی خودروها را فراهم کرده است. با این حال، افت امروز هنوز نتوانسته افزایش قیمت‌های روزهای گذشته را به طور کامل جبران کند.

 برنامه قطع برق تهران؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

برنامه قطع برق تهران؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405

براساس اعلام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، برخی مناطق پایتخت در ساعاتی با قطعی برق روبر خواهند شد.

 قیمت طلای ۱۸ عیار امروز چقدر شد؟ نرخ جدید طلا و سکه در بازار
۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

قیمت طلای ۱۸ عیار امروز چقدر شد؟ نرخ جدید طلا و سکه در بازار

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد؛ سکه امامی در بازار آزاد ۲۱۱ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۱ میلیون و ۲۷۲ هزار تومان قیمت دارد.



معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر
سایت خبرآنلاین

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر

بودجه دولت در سال جاری در شرایطی وارد مرحله دشوار اجرای خود شده که اقتصاد ایران پس از دو جنگ، با رکود و کاهش فعالیت بنگاه‌ها مواجه است؛ وضعیتی که همزمان درآمدهای مالیاتی و برخی منابع نفتی دولت را تحت فشار قرار داده است. از سوی دیگر، افزایش نرخ سود اوراق دولتی، تأمین مالی از این مسیر را نیز برای دولت دشوارتر کرده و در سمت هزینه‌ها نیز تصمیم‌گیری درباره تخصیص بودجه عمرانی به یکی از متغیرهای مهم تبدیل شده است.
سایت اکوایران

تورم کل در مرداد تقریبا ثابت ماند؛ خوراکی‌ها با سرعت بیشتری گران شدند

سایت اکوایران

از اصلاح بانک‌ها تا قیمت انرژی؛ دولت چهاردهم چه می‌کند؟

سایت اکوایران

نسل جوان در محاصره بیکاری؛ فرصت‌های شغلی آب می‌روند

کسر ناگهانی مبالغ
سایت روزنامه سازندگی

کسر ناگهانی مبالغ

بانک ملی اطلاعیه داد: برداشت جدیدی در کار نیست؛ مغایرت‌های گذشته اصلاح شده است
تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!
سایت رکنا

تأخیر در انتشار آمار تورم مرداد؛ 5 روز از شهریور گذشت اما خبری از گزارش مرکز آمار ایران نیست!

رکنا اقتصادی: با گذشت ۵ روز از شهریورماه ۱۴۰۵، هنوز گزارش شاخص قیمت مصرف‌ کننده و نرخ تورم مردادماه از سوی مرکز آمار ایران منتشر نشده است؛ موضوعی که بار دیگر توجه‌ ها را به تغییر در زمان‌ بندی انتشار آمارهای رسمی جلب کرده است.