به گزارش رکنا، اواسط ماه جاری گزارشی درباره یک فقره آدمربایی مسلحانه در منطقه پونک به پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شد. بررسیهای اولیه نشان داد اعضای یک باند 3 نفره با استفاده از کارتهای شناسایی جعلی و معرفی خود به عنوان مأموران یکی از نهادهای حاکمیتی، وارد منزل یک شهروند شده و پس از تخریب در ورودی، او را ربودهاند.
ربایندگان پس از ورود به منزل، دست و چشم این شهروند را بسته و وی را به مکان نامعلومی منتقل کرده بودند. آنها در ادامه برای آزادی گروگان، مبلغ 30 میلیارد ریال معادل 3 میلیارد تومان درخواست کردند.
درخواست 3 میلیارد تومان با رمزارز
سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، در تشریح این پرونده اظهار کرد: تحقیقات تخصصی کارآگاهان نشان داد اعضای این باند برای جلوگیری از شناسایی و ردیابی مالی، درخواست خود را برای پرداخت 30 میلیارد ریال به صورت رمزارز مطرح کرده بودند.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، تیم ویژهای از کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات گسترده اطلاعاتی و عملیاتی را برای شناسایی آدمربایان آغاز کرد و تحرکات اعضای این باند به صورت مستمر تحت رصد قرار گرفت.
شناسایی مخفیگاه و آزادی گروگان
نثاری ادامه داد: کارآگاهان پس از ساعتها اقدامات اطلاعاتی و مراقبتهای شبانهروزی، موفق شدند مخفیگاه اعضای این باند را در محدوده شهرک شهید باقری شناسایی کنند.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در ادامه، تیمهای عملیاتی پلیس آگاهی در یک عملیات غافلگیرانه وارد عمل شدند و هر 3 عضو اصلی باند را دستگیر کردند. فرد ربودهشده نیز در جریان این عملیات در سلامت کامل آزاد شد.
کشف سلاح و کارتهای شناسایی جعلی
وی افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، یک قبضه سلاح کمری به همراه مهمات، چندین کارت شناسایی جعلی با عناوین دولتی و همچنین اوراق قضایی ساختگی کشف شد.
به گفته نثاری، اعضای این باند از این مدارک جعلی برای فریب قربانیان و اجرای نقشههای مجرمانه خود استفاده میکردند.
وی با اشاره به ادامه تحقیقات گفت: بررسیهای تخصصی برای شناسایی سایر جرایم احتمالی متهمان و همدستان آنها همچنان ادامه دارد و پرونده برای طی مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.
هشدار پلیس درباره مأموران جعلی …












