قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

فروپاشی باند گسترده فیشینگ در خرم‌آباد

برنا ـ گروه استانها: فرمانده انتظامی لرستان، از عملیات موفقیت‌آمیز پلیس فتا استان در بازداشت دو عضو یک باند حرفه‌ای کلاهبرداری اینترنتی در خرم‌آباد خبر داد و...
 فروپاشی باند گسترده فیشینگ در خرم‌آباد

به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان؛ سردار "محمدرضا هاشمی‌فر"در تشریح جزئیات این عملیات،  اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های متعدد مبنی بر برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی شهروندان، کارشناسان پلیس فتا استان با بهره‌گیری از دانش فنی و بررسی‌های دقیق، پرونده این باند را در دستور کار ویژه قرار دادند.

وی افزود: مأموران متخصص پلیس فتا استان پس از انجام اقدامات فنی و عملیاتی گسترده، موفق شدند دو متهم اصلی را در عملیاتی دقیق در شهر خرم‌آباد شناسایی و بازداشت نمایند.

فرمانده انتظامی  لرستان با اشاره به ابعاد گسترده این جرم تصریح کرد: بررسی‌های تخصصی نشان داد که این باند با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین فیشینگ، تاکنون ۱۹ فقره کلاهبرداری در ۸ استان کشور انجام داده و مجموع مبالغ سرقتی را حدود ۱۲ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

وی با تأکید بر نقش حیاتی هوشیاری پلیس در صیانت از اموال مردم گفت: در جریان تحقیقات و بازرسی دقیق بیش از ۳۰۰ حساب بانکی مرتبط، مشخص گردید که متهمان در آستانه تخلیه حساب ۲۰۰ مورد از این حساب‌ها بودند که با مداخله به‌موقع و هوشمندانه مأموران پلیس فتا، از وقوع این جرم گسترده جلوگیری شد.

 این مقام ارشد انتظامی استان با صدور هشدار جدی به مجرمان سایبری، خطاب به شهروندان اظهار داشت: امنیت فضای مجازی مستلزم هوشیاری مضاعف است؛ لذا اکیداً توصیه می‌شود از ورود اطلاعات حساس بانکی در سایت‌ها و درگاه‌های ناشناس خودداری نموده و هرگونه کلیک بر روی لینک‌های مشکوک را جدی بگیرید.

سردار هاشمی‌فر خاطرنشان کرد که تحقیقات برای شناسایی تمامی عوامل مرتبط و ابعاد دیگر این پرونده همچنان با جدیت ادامه دارد و متهمان پس از تکمیل پرونده، جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

انتهای پیام 





 چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟

دنیای اقتصاد: گروه علی‌بابا در حال فروش بخش بازی‌های ویدئویی خود در معامله‌ای به ارزش حداقل 1.5‌میلیارد دلار است، چرا که این شرکت چینی تمرکز خود را به هوش مصنوعی معطوف کرده است. به نوشته وال‌استریت ژورنال، بر اساس یک یادداشت داخلی که توسط وال‌استریت ژورنال مشاهده شد،

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ جهانی رفته که شاید بیش از همیشه به زمانه ما نزدیک است.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.