قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

طرح «صدف» نقشه راه دانش‌آموزان پردیس برای انتخاب آگاهانه مسیر تحصیلی و شغلی

برنا- استانها- مسئول برگزاری طرح «صدف» دانش‌آموزی در منطقه بین‌المللی نوآوری و فناوری پردیس از ثبت‌نام ۱۰۵ دانش‌آموز در سومین دوره این طرح خبر داد و گفت: هدف...
 طرح «صدف» نقشه راه دانش‌آموزان پردیس برای انتخاب آگاهانه مسیر تحصیلی و شغلی

 به گزارش خبرگزاری برنا استان تهران، یاسین سعیدی، مسئول برگزاری طرح صدف دانش‌آموزی در پارک فناوری پردیس با اشاره به برگزاری سومین دوره طرح توانمندسازی دانش‌آموزان در منطقه بین‌المللی نوآوری و فناوری پردیس اظهار کرد: در این دوره حدود ۱۰۵ دانش‌آموز ثبت‌نام کرده‌اند و یک دوره آموزشی حدود ۳۸ ساعته برای آنان در چهار فاز برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: این چهار فاز شامل خودشناسی و آشنایی با مشاغل، توسعه مهارت‌های نرم، طراحی مسیر شغلی و آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری است و در کنار برنامه اصلی، مشاوره و منتورینگ، پنل‌های انتقال تجربه با حضور مدیران عامل شرکت‌ها و برنامه‌های جانبی نیز برای دانش‌آموزان برگزار خواهد شد.

 سعیدی با بیان اینکه هدف‌گذاری شده است طرح صدف هر سال در دو دوره برگزار شود، گفت: هدف اصلی این طرح آن است که دانش‌آموزان ابتدا خودشناسی داشته باشند، سپس مهارت‌های نرم خود را توسعه دهند و با فضای فناوری و نوآوری آشنا شوند تا در نهایت بتوانند تصویر روشن‌تری از آینده تحصیلی و شغلی خود برای خود ترسیم کنند.

وی درباره استقبال دانش‌آموزان از این طرح بیان کرد: تمرکز اصلی طرح بر شرق استان تهران و شهرستان‌های پردیس و رودهن بوده و از میان ۱۰۵ شرکت‌کننده، تنها حدود سه تا چهار نفر از شهر تهران حضور دارند. این طرح با همکاری ادارات آموزش و پرورش، پژوهش‌سراها و مدارس سما در این دو شهرستان برگزار می‌شود.

مسئول برگزاری طرح صدف دانش‌آموزی درباره ترکیب شرکت‌کنندگان نیز گفت: حدود ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان از مدارس دولتی و ۴۰ درصد از مدارس غیردولتی هستند و تعداد دختران و پسران نیز تقریباً برابر است.

سعیدی ادامه داد: بیشتر شرکت‌کنندگان در مقاطع متوسطه و به‌ویژه پایه‌های نهم، دهم و یازدهم قرار دارند؛ البته تعدادی از دانش‌آموزان پایه ششم که در دوره‌های پیشین طرح «دانا» حضور داشتند نیز در این دوره مشارکت کرده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت طرح صدف در فرآیند انتخاب رشته و آینده شغلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که طی سال‌های گذشته در سطح دانشجویی مشاهده کردیم این بود که بسیاری از دانشجویان مسیر تحصیلی و شغلی مناسبی برای خود ترسیم نکرده بودند و صرفاً با هدف عبور از مقاطع تحصیلی به درس خواندن پرداخته بودند.

 سعیدی افزود: با شناسایی این مسئله، تلاش کردیم موضوع را از دوران دانش‌آموزی دنبال کنیم تا دانش‌آموزان پیش از انتخاب‌های مهم تحصیلی، فرصت شناخت خود و مسیرهای مختلف را داشته باشند. وی خاطرنشان کرد: بازخوردهای دو دوره گذشته از سوی دانش‌آموزان، مدیران پژوهش‌سراها و مسئولان آموزش و پرورش بسیار مثبت بوده است؛ چراکه دانش‌آموزان علاوه بر اینکه متوجه می‌شوند «چه شغلی را می‌خواهم»، با این موضوع نیز آشنا می‌شوند که چه توانمندی‌ها و مهارت‌هایی برای رسیدن به آن شغل نیاز دارند، چه شبکه‌ای باید ایجاد کنند، از چه افرادی می‌توانند کمک بگیرند و در چه زیست‌بوم و محیطی باید فعالیت کنند.

مسئول برگزاری طرح صدف در پایان گفت: امیدواریم این فرآیند به دانش‌آموزان کمک کند تا با شناخت و آگاهی بیشتر، مسیر تحصیلی و شغلی آینده خود را انتخاب و برای آن برنامه‌ریزی کنند.

 خبرنگار نسا نژادزارع





 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»

کارشناسان نسبت به وقوع پدیده سوپر النینو و احتمال بارش‌های سیل‌آسا در فلات ایران هشدار صادر کرده و اعلام کرده‌اند که در این زمینه دستگاه‌ها آماده باشند.

 خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟
۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟

در حالی که مردم در آتش قیمت‌های کاذب و بدعهدی‌های بی‌پایان خودروسازان می‌سوزند، دستور قاطع دادستان تهران برای نظارت آنلاین، پرده از یک واقعیت تلخ برمی‌دارد.

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.