قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

اختصاص ۶ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای آذربایجان‌شرقی در سال ۱۴۰۵

برنا- گروه استانها: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: اعتبارات هزینه‌ای ابلاغی سال ۱۴۰۵ استان با حدود ۲۲ درصد رشد برابر با سه هزار و ۲۵۷ م...
 اختصاص ۶ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای آذربایجان‌شرقی در سال ۱۴۰۵

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، حیدر فتح‌زاده با بررسی عملکرد بودجه سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: این استان با وجود چالش‌های ناشی از شرایط جنگی در ابتدا و انتهای سال، موفق به افزایش قابل توجه تخصیص اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای شده است.

وی افزود: اعتبارات ابلاغی عمرانی استان در ابتدای سال ۱۴۰۴ با رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال قبل، رقم ۵ هزار و ۳۹۳ میلیارد تومان بود که با دریافت اعتبارات تکمیلی در طول سال، به ۷ هزار و ۲۲۱ میلیارد تومان افزایش یافت.

فتح‌زاده اعلام کرد: در حالی که میانگین تخصیص نقدینگی پرداخت شده به استان‌ها در سطح کشوری حدود ۲۲ درصد بوده، آذربایجان‌شرقی توانست تخصیصی بالغ بر ۷۵ درصد را محقق کند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش بالغ بر ۵۰ درصدی تخصیص استان نتیجه پیگیری‌های استاندار و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تبصره ۲ قانون بودجه (اوراق مرابحه) است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: در زمینه طرح‌های ملی بانام نیز، اعتبارات مصوب استان ۶ هزار میلیارد تومان بوده که در پایان سال ۱۱ هزار و ۵۹۵ میلیارد تومان تخصیص داشته است. 

وی بیان کرد: در حوزه اعتبارات هزینه‌ای نیز اعتبارات ابلاغی استان در سال ۱۴۰۴ با رشد حدود ۳۰ درصدی، برابر دو هزار و ۶۴۳ میلیارد تومان بوده که براساس ضوابط ابلاغی و رعایت تناسب و تعادل بین ۲۱ دستگاه اجرایی مشمول بودجه استانی توزیع شده است. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی افزود: مجموع اعتبارات ابلاغی از ردیف‌های متفرقه تا پایان سال نیز ۴۵۱ میلیارد تومان است که جمع اعتبار استان را به سه هزار و ۹۴ میلیارد تومان افزایش داده است.

فتح‌زاده تأکید کرد: مدیریت نقدینگی منابع در پایان سال، امکان پرداخت یک ماه پاداش به تمامی کارکنان مشمول بودجه استانی را فراهم آورد.

وی در پایان یادآوری کرد: اعتبارات هزینه‌ای ابلاغی سال ۱۴۰۵ استان نیز با حدود ۲۲ درصد رشد برابر با سه هزار و ۲۵۷ میلیارد تومان و اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان نیز در سال جاری با لحاظ الزامات با حدود ۲۷ درصد رشد، معادل ۶ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام





 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.