قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

رویداد نقش ظرفیت‌های تقنینی و تنظیم‌گری در اقتصاد دیجیتال پساجنگ برگزار شد

برنا – گروه علمی و فناوری: نشست تخصصی نقش ظرفیت‌های تقنینی و تنظیم‌گری در اقتصاد دیجیتال پساجنگ با حضور نمایندگان مجلس و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.
 رویداد نقش ظرفیت‌های تقنینی و تنظیم‌گری در اقتصاد دیجیتال پساجنگ برگزار شد

نشست تخصصی نقش ظرفیت‌های تقنینی و تنظیم‌گری در اقتصاد دیجیتال پساجنگ عصر روز یکشنبه ۲۵ مرداد با حضور مهدی طغیانی و مصطفی طاهری نمایندگان مجلس، باقر انصاری دستیار معاون حقوقی رئیس‌جمهور و نمایندگانی از مرکز پژوهش‌های مجلس، شورای رقابت و وزارت اقتصاد، در اتاق بازرگانی تهران و با حمایت پلتفرم کیف پول من برگزار شد.

به گزارش انجمن تجارت الکترونیک تهران، در این نشست فعالان اقتصاد دیجیتال ضمن اعلام عبور از رویکرد منفعلانه «اعتراض پس از تصویب»، مطالبات خود را برای مشارکت در نقطه صفر قانون‌گذاری روی میز گذاشتند.

انتقاد از پیش‌بینی‌ناپذیری مقررات، تعدد تنظیم‌گران و آسیب‌های فیلترینگ کور از مهم‌ترین محور‌های این رویداد بود.

بخش عمده مطالبات فعالان بخش خصوصی حول یک محور مشترک می‌چرخید: انتقاد از پیش‌بینی‌ناپذیر بودن مقررات، فقدان مشارکت پیشینی کسب‌وکار‌ها در تدوین قوانین و مشخص نبودن سازوکار جبران خسارت ناشی از تصمیم‌های تنظیم‌گران.

در ابتدای این نشست سمانه زرکوب دبیر کمیته حقوقی و رگولاتوری به موضوع رویداد پرداخت. سپس نیما قاضی رئیس هیئت‌مدیره انجمن تجارت الکترونیک با تشریح رویکرد جدید این انجمن گفت: ما نمی‌خواهیم در انتهای بازی باشیم، جایی که مقررات تصویب شده و تازه ما برای اعتراض به نحوه تصویب آن وارد میدان شویم.

وی افزود: هدف ما حضور و مشارکت در نقطه صفر تصمیم‌سازی است.

او با تأکید بر اینکه انجمن در سال‌های اخیر رویکرد خود را از فاز اعتراضی به فاز مشارکت تغییر داده است به حضور نمایندگان این صنف در هیئت مقررات‌زدایی و کارگروه اقتصاد دیجیتال اشاره کرد.

بیشتر بخوانید تقویت زیرساخت‌های ارتباطی کشور با توسعه فناوری و تولید داخلی مودم‌های فیبر نوری …



 از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور
۵۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور

از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 رئیس‌جمهور عراق: نیازی به حضور نیروهای ائتلاف نداریم
۲۶ دقیقه قبل / سایت جماران

رئیس‌جمهور عراق: نیازی به حضور نیروهای ائتلاف نداریم

رئیس جمهور عراق اعلام کرد که نیازی به حضور نیروهای ائتلاف ندارد و اجازه تجاوز از خاک خود را نمی‌دهد.

 مردم بیشتر از هر چیز از ChatGPT چه می‌خواهند؟ جواب شاید غیرمنتظره باشد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

مردم بیشتر از هر چیز از ChatGPT چه می‌خواهند؟ جواب شاید غیرمنتظره باشد

داده‌های تازه ChatGPT، Gemini و Claude نشان می‌دهد کاربران بیش از جواب آماده، از هوش مصنوعی می‌خواهند مسائل را ساده کند، توضیح بدهد و برای قدم بعدی راه نشانشان دهد.

 جلسات صحن مجلس این هفته هم مجازی است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

جلسات صحن مجلس این هفته هم مجازی است

عباس گودرزی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از برگزاری مجازی جلسات صحن مجلس در هفته جاری خبر داد.

 زلنسکی دوباره سراغ ماسک رفت؛ استارلینک برای مقابله با موشک‌های روسیه
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

زلنسکی دوباره سراغ ماسک رفت؛ استارلینک برای مقابله با موشک‌های روسیه

اوکراین برای مقابله با کمبود سامانه‌های پدافندی، به دنبال استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در پهپادهای دوربرد خود است؛ طرحی که اجرای آن به موافقت مستقیم ایلان ماسک نیاز دارد.