قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۵ ساعت قبل

اقتدار و بصیرت ملت ایران، یگانه راه مقابله با زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی

برنا-گروه استانها: معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس با اشاره به اینکه اقتدار و بصیرت ملت ایران، یگانه راه مقابله با زیاده‌خوا...
 اقتدار و بصیرت ملت ایران، یگانه راه مقابله با زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احسان قاسمی در تجمعات شبانه مردم شهر معزآباد شهرستان خرامه با تأکید بر اینکه حضور پرشور مردم در صحنه، ضامن امنیت و اقتدار کشور و عامل یأس دشمنان است، تصریح کرد که این حضور اراده ملی را به نمایش می‌گذارد و نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی متعلق به همه مردم ایران است.

وی گفت: ملت بصیر ایران با حضور در میدان، علاوه بر حمایت از اقتدار نیروهای مسلح، قدرت آفریده و توطئه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه میان مردم را نقش بر آب کرده است. این حضور آگاهانه، دشمن را در رسیدن به اهداف خود سرشکسته و مأیوس کرده است.

قاسمی با اشاره به شهادت قائد شهید اظهار کرد: اگرچه داغ از دست دادن شخصیتی که به ما هویت بخشید و راه را نشان داد سنگین است، اما تحقق آرزوی دیرینه وی یعنی شهادت، مایه تسلی خاطر است.

وی افزود: این جنایت و شهادت مردم بی‌گناه میناب و لامرد و سرداران عزیز کشور را هرگز فراموش نخواهیم کرد و هر یک از این موارد پرونده‌ای مستقل برای پیگیری دارد که حضور مردم در میدان، زمینه‌ساز تحقق انتقام و پیگیری این پرونده‌هاست.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس ادامه داد: کشور شرایط سختی را پشت سر گذاشته که حتی ابرقدرت‌ترین کشورها نیز تاب تحمل آن را نداشتند، اما با توکل به خدا و معنویت مردم، این شرایط فراهم شد و امروز آمریکای جنایتکار که تصور می‌کرد کار ایران تمام است، در وضعیت استیصال قرار گرفته است.

وی افزود: شهادت رهبر عالی کشور توسط آمریکا علی‌رغم عدم تهدید از سوی ایران، نشان داد که ماهیت این دولت مستکبر، دشمنی آشکار با ملت ایران است و کسانی که همچنان به تغییر رفتار آمریکا با تغییر دولت‌ها امید دارند، در خواب به سر می‌برند.

قاسمی با تأکید بر ضرورت خونخواهی و تبعیت از امر ولی فقیه گفت: ما باید در مسیر تحقق مطالبه ولی امر برای حضور در میدان و مطالبه خونخواهی باقی بمانیم و کسانی که دعوت به سکوت و پرهیز از واکنش در برابر جنایات آمریکا می‌کنند، واقعیت‌های استکبار را درک نکرده‌اند.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس بیان کرد: تجربه نشان داده است که تنها راه مقابله با تجاوزگری، ایستادگی و مقاومت است و هزینه مقاومت به مراتب کمتر از هزینه سازش خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: پاسخ جنایت و تهدیدهای دشمن، سکوت و مذاکره نیست، بلکه ایستادگی و پاسخ قاطع است، همان‌گونه که در تجارب منطقه‌ای مشاهده شد، آمریکا تنها در برابر اقتدار و پاسخ سخت عقب‌نشینی می‌کند.

قاسمی با تأکید بر ضرورت تبعیت از گفتمان امام شهید و لزوم انتقام قاطع از عاملان جنایات اخیر، تصریح کرد: خونخواهی تنها به معنای مجازات جانیان نیست، بلکه هدفی راهبردی برای بیرون راندن آمریکا از منطقه و محو غده سرطانی اسرائیل است تا از این طریق امنیت و اقتدار کشور تضمین شود.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: ولایتمداری حقیقی در گرو پایبندی به راه و گفتمان امام شهید است و گفتمان اصیل انقلاب و رهبر معظم انقلاب، ایستادگی در برابر ظالمان و فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ براسرائیل» است که به عنوان راهبرد اصلی باید استمرار یابد.

وی افزود: بر اساس آموزه‌های قرآنی، قصاص مایه حیات جامعه است و عدم پاسخ قاطع به تجاوزات دشمن، به معنای چراغ سبز نشان دادن برای تکرار جنایات و گستاخی بیشتر آنان است.

قاسمی با بیان اینکه انتقام قطعی در زمان و مکان مناسب به دست جوانان غیور و آزادی‌خواهان جهان محقق خواهد شد، اظهار کرد: این اقدام افزون بر مجازات جنایتکاران، موجب ایجاد بازدارندگی در برابر سایر قدرت‌های متجاوز می‌شود و کشورهای دیگر را از هرگونه تهدید یا اقدام علیه ایران اسلامی برحذر می‌دارد.

وی تصریح کرد: انتقام واقعی بسیار فراتر از نابودی عوامل مستقیم جنایت است و هدف غایی، حذف کامل حضور امریکا در منطقه و ریشه‌کن کردن دشمنان انقلاب است و نباید فراموش کرد که چه کسی رهبر ما را شهید کرد.

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: دشمنی آمریکا با ملت ایران ریشه‌ای و تاریخی است و این کشور همواره با تقویت تروریسم و ترور سرداران و دانشمندان ما، به دنبال ضربه زدن به نظام بوده است؛ بنابراین نباید اجازه داد رسانه‌های وابسته حقیقت این جنایات را به فراموشی بسپارند.

وی افزود: شعار «مرگ بر آمریکا» شعاری مقدس برای حفظ دشمن‌شناسی و بصیرت مردم است که سبب می‌شود ملت همچنان در میدان بماند و با قدرت برای آینده انقلاب گام بردارد.

قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: مطالبه خونخواهی امام شهید، صرفاً برای تسکین آلام قلبی نیست، بلکه اقدامی حیاتی برای تقویت پایداری انقلاب و زمینه‌سازی برای تحقق آرمان‌های بزرگ نظام و رساندن پرچم اسلام به دست صاحب اصلی آن امام زمان (عج) است. در این مسیر نباید فریب سخنان کسانی را خورد که با ساده‌لوحی به دنبال سازش با دشمن هستند، چرا که تداوم انقلاب تنها در گرو مقاومت و پیگیری مستمر خونخواهی است.



۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

آتش‌سوزی در ارتفاعات مسقان کوهمره سرخی/تلاش برای مهار کامل حریق ادامه دارد

به گزارش ایلنا، آتش‌سوزی از ظهر امروز جمعه در بخش‌هایی از پوشش جنگلی و ارتفاعات روستای مسقان در دهستان کوهمره سرخی آغاز شد و با توجه به شرایط منطقه و پوشش جنگلی، نیروهای منابع طبیعی برای جلوگیری از گسترش حریق به محل اعزام شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس با اشاره به آخرین وضعیت این حریق گفت: آتش‌سوزی از حدود دو ساعت پیش در ارتفاعات روستای مسقان آغاز شد و بلافاصله نیروهای منابع طبیعی شیراز در محل حضور یافتند.

شهرام منتصری افزود: با توجه به گستردگی و شرایط حریق، نیروهای منابع طبیعی شهرستان کوار نیز به محل اعزام شدند و در کنار نیروهای شیراز در چند نقطه مشغول عملیات اطفا هستند.

وی با بیان اینکه اولویت نیروهای حاضر در منطقه جلوگیری از پیشروی آتش و سرایت آن به سایر بخش‌های جنگلی است، ادامه داد: عملیات مهار حریق در چند جبهه در حال انجام است و نیروها تلاش می‌کنند آتش را هرچه سریع‌تر به‌طور کامل خاموش کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس تاکید کرد: حریق هنوز به‌طور کامل خاموش نشده، اما در حال حاضر تحت کنترل است و اجازه گسترش آن به مناطق دیگر داده نشده است.

منتصری ابراز امیدواری کرد با ادامه تلاش نیروهای منابع طبیعی، حریق در ساعات آینده به‌طور کامل مهار و خاموش شود.

دهستان کوهمره سرخی در حدود ۴۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد و از مناطق دارای پوشش جنگلی و جاذبه‌های طبیعی استان فارس محسوب می‌شود که در فصل گرما همواره با خطر وقوع آتش‌سوزی مواجه است. انتهای پیام/


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پاسخ فنی به شایعه آسیب متانول به خودروها

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، وحید قانعی فرد مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس امروز با اشاره به اجرای موفق طرح استفاده کنترل‌شده از متانول در ترکیب بنزین تولیدی این پالایشگاه اظهار کرد: «این پالایشگاه برای نخستین بار در کشور و در مقیاس عملیاتی، استفاده از متانول به‌عنوان جزء اکسیژنه در ترکیب بنزین را مورد آزمون قرار داده و پس از انجام مطالعات دقیق، آزمایشات گسترده و بررسی‌های فنی، استفاده از حدود نیم درصد حجمی متانول در بنزین تولیدی پالایشگاه عملیاتی شد.»

وی تأکید کرد: «در استاندارد ملی ایران و نیز استاندارد اروپا استفاده از متانول به‌عنوان یکی از ترکیبات اکسیژنه تا حدود ۳ درصد حجمی در چارچوب الزامات مربوطه پیش‌بینی شده است؛ بنابراین میزان مورد استفاده در این طرح، یعنی نیم درصد حجمی، تنها حدود یک‌ششم سقف مجاز استاندارد است.»

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس افزود: «یکی از مزیت‌های مهم ترکیبات اکسیژنه همچون متانول، کمک به بهبود فرآیند احتراق است. مطالعات انجام‌شده روی موتورهای بنزینی نشان داده است که استفاده از سوخت‌های حاوی متانول در شرایط مختلف می‌تواند موجب کاهش انتشار کربن مونوکسید (CO) و برخی دیگر از آلاینده‌های حاصل از احتراق شود. بنابراین در کنار موضوع افزایش بهره‌وری و تولید، بهبود عملکرد موتور و شاخص های زیست‌محیطی سوخت نیز از جنبه‌های مورد توجه این طرح است.»

وی ادامه داد: «استفاده از متانول در سوخت، موضوعی بی‌سابقه در صنعت انرژی جهان نیست و کشورهایی مانند چین، آمریکا و اروپا تجربه تولید و مصرف سوخت‌های متانولی در درصدهای به‌مراتب بالاتر از میزان مورد استفاده در این طرح را داشته‌اند. برای نمونه در کشور چین، سوخت‌های متانولی در مقیاس تجاری استفاده شده‌اند و استانداردهای سوخت بنزین-متانول مثل M15 ( ۱۵٪ متانول) وجود دارد. حتی سوخت‌های با درصد بالاتر هم در برخی برنامه‌های متانولی چین استفاده شده‌اند. بنابراین استفاده از متانول به‌عنوان یک ترکیب اکسیژنه در بنزین در کشورهای پیشرفته کاملاً شناخته‌شده است. همچنین بخش عمده بنزین مصرفی کشورهای نظیر ایالات متحده و برزیل حاوی اتانول است و علاوه بر ترکیب‌های متداول مانند E10 و E15، سوخت E85 با درصد بالای اتانول مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع استفاده از الکل‌ها به‌عنوان ترکیب اکسیژنه و افزایش‌دهنده اکتان، یک فناوری شناخته‌شده در صنعت سوخت جهان به منظور بهبود وضعیت احتراقی موتور و کاهش آلایندگی محیط زیست است.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس در پایان با اشاره به ظرفیت بالای کشور در تولید متانول اظهار داشت: «ایران از تولیدکنندگان بزرگ متانول در جهان است و ظرفیت قابل توجهی برای تولید این محصول در کشور وجود دارد. این ظرفیت می‌تواند علاوه بر بازار صادراتی، با ارائه توجیه فنی، اقتصادی و رعایت کامل الزامات استانداردی، در زنجیره داخلی انرژی نیز مورد استفاده هدفمند قرار گیرد.»


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

پرونده اتللو قهرمانی کشور در شیراز بسته شد

به گزارش ایلنا، شیراز در روزهای اخیر میزبان یکی از متفاوت‌ترین رویدادهای ورزشی کشور بود؛ رقابتی که در آن به جای قدرت بدنی، تمرکز، تحلیل، آینده‌نگری و قدرت تصمیم‌گیری حرف نخست را می‌زد.

رقابت‌های اتللو قهرمانی کشور با حضور ۷۰ ورزشکار از استان‌های فارس، البرز، کردستان، کرمان، یزد، خوزستان، کرمانشاه، اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در خانه شطرنج فارس برگزار شد و ورزشکاران در فضایی رقابتی و در عین حال دوستانه برای کسب عنوان قهرمانی کشور به مصاف یکدیگر رفتند.

این مسابقات با همکاری هیئت شطرنج استان فارس، هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان شیراز، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز و انجمن بازی‌های فکری ایران برگزار شد و جمعی از داوران، مربیان و فعالان این رشته از سراسر کشور در آن حضور داشتند.

در پایان این رقابت‌ها، در بخش برادران، حسن رستمی‌پور از کرمان به مقام قهرمانی رسید، دانیال پورحمزه از خوزستان نایب‌قهرمان شد و رضا شایسته‌تسلیخ از تهران در جایگاه سوم قرار گرفت.

در بخش خواهران نیز فاطمه تراشی‌کاشانی از تهران عنوان نخست را به دست آورد، الهه محمدعلیان از یزد دوم شد و ماه‌سلطان ذوالفقاروانانی از خوزستان مقام سوم را کسب کرد.

در رده زیر ۱۲ سال نیز سیده نازنین حسینی از فارس قهرمان شد، محمدعلی حاصلی‌خانکهدانی از فارس به مقام دوم رسید و ریحانه سادات مسعودی از فارس در جایگاه سوم ایستاد.

 رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس در آیین اختتامیه این مسابقات با قدردانی از حضور ورزشکاران، داوران و عوامل اجرایی اظهار کرد: بازی‌های فکری بخش مهمی از ورزش همگانی هستند و در کنار ایجاد نشاط و رقابت سالم، می‌توانند به تقویت تمرکز، قدرت تحلیل، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری افراد کمک کنند.

سیروس پاک‌فطرت،افزود: میزبانی شیراز از نخستین رویداد دومین المپیاد کشوری بازی‌های فکری ایران برای فارس یک افتخار است و حضور ورزشکارانی از ۱۱ استان کشور نشان داد که اتللو از ظرفیت بالایی برای توسعه و فراگیر شدن برخوردار است.

پاک‌فطرت با اشاره به حضور ورزشکاران نوجوان در این رقابت‌ها ادامه داد: توجه به رده‌های پایه از اولویت‌های مهم در توسعه ورزش‌های فکری است و حضور استعدادهای نوجوان می‌تواند آینده این رشته را در کشور تضمین کند.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس همچنین از تلاش تمامی عوامل برگزاری مسابقات قدردانی کرد و گفت: هدف از برگزاری این رویدادها تنها کسب مدال نیست، بلکه ایجاد زمینه برای حضور خانواده‌ها و نسل جوان در فعالیت‌های فکری و ورزشی و گسترش فرهنگ نشاط و سلامت اجتماعی است.

 نماینده فدراسیون جهانی اتللو در ایران و سرداور مسابقات نیز با اشاره به ویژگی‌های این رشته اظهار کرد: اتللو در ظاهر بازی ساده‌ای با مهره‌های سیاه و سفید است، اما در سطح حرفه‌ای، بازیکن باید چندین حرکت جلوتر را پیش‌بینی کند و برای هر تصمیم، پیامدهای آن را در صفحه بازی بسنجد.

علی طالبی‌زاده، افزود: این مسابقات فرصت مناسبی برای افزایش سطح فنی بازیکنان، تبادل تجربه میان مربیان و داوران و شناسایی استعدادهای جدید بود و حضور ورزشکاران از استان‌های مختلف نشان‌دهنده ظرفیت رو به رشد اتللو در کشور است.

طالبی‌زاده با تأکید بر اهمیت رده‌های پایه گفت: حضور نوجوانان در این رقابت‌ها اتفاقی ارزشمند است و می‌تواند مسیر ورود نسل جدید به مسابقات حرفه‌ای اتللو را هموار کند.

مرجان زارعی، نایب‌رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس نیز با اشاره به برگزاری موفق این رویداد ملی گفت: شیراز از ظرفیت بسیار خوبی برای میزبانی مسابقات ملی در حوزه ورزش‌های فکری برخوردار است و این رقابت‌ها علاوه بر ایجاد فرصت برای ورزشکاران، زمینه آشنایی و ارتباط بیشتر فعالان این رشته در سراسر کشور را فراهم کرد.

وی افزود: آنچه در این مسابقات اهمیت داشت، تنها نتیجه و مدال نبود؛ بلکه ورزشکاران، مربیان و داوران در فضایی سالم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

زارعی خاطرنشان کرد: استمرار چنین رویدادهایی می‌تواند زمینه حضور بیشتر کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها در ورزش‌های فکری را فراهم کرده و این رشته‌ها را به بخشی از سبک زندگی سالم و نشاط اجتماعی تبدیل کند. انتهای پیام/




 ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم

سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا با حواشی تازه‌ای همراه شد

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 طرز تهیه قورمه سبزی رشتی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

طرز تهیه قورمه سبزی رشتی

قورمه سبزی رشتی یکی از غذاهای سنتی گیلان است که با قورمه سبزی رایج تفاوت‌هایی دارد. استفاده از سبزی‌های معطر شمالی مانند خالواش و چوچاق در کنار لوبیا چشم‌بلب...

 معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد

باشگاه فولاد هیچ درخواست یا موافقتی برای معاوضه ابوالفضل رزاق‌پور با بازیکنی از پرسپولیس نداشته است.

 حمله به عربستان انجام شد؛ ترکیه و پاکستان تماشا کردند!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حمله به عربستان انجام شد؛ ترکیه و پاکستان تماشا کردند!

کشور یمن به عربستان حمله کرد و ترکیه و پاکستان بدون هیچ واکنشی به تماشا ادامه دادند.

 ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران

ترامپ پس از آنکه در میدان نظامی به پیروزی سریع و قاطع دست نیافت و راه مذاکره با تهران نیز به گشایشی نرسید، اکنون ظاهرا به جبهه‌ای قدیمی اما با شدتی تازه و در عین حال بی‌سابقه پناه برده است؛ جنگ اقتصادی علیه ایران که رئیس‌جمهور آمریکا از آن به‌عنوان روز «دی» اقتصادی (D-Day) علیه ایران یاد می‌کند.