قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۲ ساعت قبل

شاهکار تکواندوی ایران با کسب ۳۶ مدال در پرزیدنت کاپ پاکستان

برنا - گروه ورزشی: کاروان تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان در سه بخش کیوروگی، پومسه و پاراتکواندو با کسب ۳۶ مدال رنگارنگ، شامل ۱۳ مدال طلا، ۷ ن...
 شاهکار تکواندوی ایران با کسب ۳۶ مدال در پرزیدنت کاپ پاکستان

طبق اعلام فدراسیون تکواندو، رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان در بخش‌های مختلف برگزار شد و نمایندگان ایران در هر سه بخش این مسابقات عملکردی درخشان داشتند و با کسب مدال‌های متعدد، یکی از موفق‌ترین حضورهای خود در این رویداد را رقم زدند.

در بخش کیوروگی، تیم ملی تکواندو ایران در ۱۶ وزن زنان و مردان موفق به کسب ۱۶ مدال شد و با ۷ مدال طلا، یک نقره و ۸ برنز، عنوان قهرمانی هشتمین دوره پرزیدنت‌کاپ آسیا را از آن خود کرد. ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر، آرین سلیمی، مهدی حاجی موسایی و دانیال بزرگی مدال‌های طلای ایران را به دست آوردند. شاپرک نجفی نیز صاحب مدال نقره شد و امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد، فاطمه احمدی، ساغر مرادی، ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی هشت مدال برنز ایران را کسب کردند. هدایت تیم ملی مردان بر عهده پیام خانلرخانی و تیم ملی زنان بر عهده مهروز ساعی بود. این دو مربی در پایان مسابقات عناوین بهترین سرمربی مردان و زنان را به دست آوردند‌.

در بخش پومسه، نمایندگان ایران در دو بخش استاندارد و ابداعی موفق به کسب ۷ مدال شدند. در بخش استاندارد، یاسمن لیموچی به مدال طلا رسید، مرتضی زنده‌دل مدال نقره را به دست آورد و مبینا شریفی‌ماهر نیز صاحب مدال برنز شد. در بخش ابداعی پومسه نیز هر چهار نماینده ایران موفق به کسب مدال شدند. یاسین اکبری و یاسمن لیموچی دو مدال نقره ایران را به دست آوردند و مرتضی زنده‌دل و مبینا شریفی‌ماهر نیز صاحب دو مدال برنز شدند. بدین ترتیب پرونده پومسه ایران در پرزیدنت‌کاپ پاکستان با یک مدال طلا، سه نقره و سه برنز بسته شد. هدایت تیم ملی پومسه مردان بر عهده حسین بهشتی و تیم ملی زنان بر عهده نگار ملا مددخانی بود.

در بخش پاراتکواندو نیز ملی‌پوشان ایران نمایش موفقی داشتند و با کسب ۱۳ مدال شامل ۵ طلا، ۳ نقره و ۵ برنز به کار خود پایان دادند. آیلار جامی، محمدطاها حسن‌پور، مریم عبدالله‌پور، امیرحسین علیزاده و امیرمحمد حقیقت‌شناس مدال‌های طلای ایران را به دست آوردند. در بخش مدال‌های نقره، زهرا رحیمی، حامد حق‌شناس و مرضیه نصراللهی روی سکوی دوم ایستادند. همچنین زهرا سلطانی، رزا ابراهیمی، علیرضا بخت، پریماه تورانی و امیر جودی صاحب مدال برنز شدند. هدایت تیم ملی پاراتکواندو زنان بر عهده عاطفه کشاورز و تیم ملی مردان بر عهده مهدی احمدی بود.

به این ترتیب، کاروان تکواندو ایران در مجموع سه بخش کیوروگی، پومسه و پاراتکواندو با کسب ۱۳ مدال طلا، ۷ مدال نقره و ۱۶ مدال برنز و مجموع ۳۶ مدال، پرزیدنت‌کاپ پاکستان را با رهاوردی درخشان به پایان رساند.

هشتمین دوره پرزیدنت‌کاپ پاکستان از روز دوشنبه در شهر لاهور آغاز شد و پس از پنج روز جمعه به پایان رسید‌.

انتهای پیام/ 





 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.