قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

گزینش باید وحدت‌آفرین و اخلاق‌مدار باشد

برنا_ گروه استانها: دبیر هیئت عالی گزینش کشور گفت: نخستین اصل در نظام گزینش، برخورد شایسته و اخلاق‌مدارانه با مردم است و گزینشگران باید تلاش کنند حتی در صورت...
 گزینش باید وحدت‌آفرین و اخلاق‌مدار باشد

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ محمدشهاب جلیلوند امروز _چهارشنبه بیست‌وهشتم مرداد_ در گردهمایی گزینشگران استان کردستان که در سالن اجتماعات پیامبر اعظم(ص) استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: با تمام وجود ایستاده‌ایم تا از دستاوردهای ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی صیانت کنیم.

 

وی با اشاره به جایگاه و ظرفیت‌های مردم کردستان افزود: در سخنان رهبر شهید انقلاب که سال ۸۸ به کردستان سفر کردند، تعابیر ویژه‌ای درباره مردم کردستان مشاهده می‌شود که درباره کمتر مردمانی به کار رفته است، مردم این منطقه از ظرفیت‌های ارزشمندی برخوردارند و همچون چشمه‌سارهای کردستان زلال و به استواری کوه‌های این سرزمین صلابت دارند.

 

دبیر هیئت عالی گزینش کشور با اشاره به قرار گرفتن در آستانه هفته وحدت، سیره پیامبر اکرم(ص) را الگویی برای فعالیت گزینشگران دانست و گفت: راهگشای اصلی و کلید همه اقدامات ما در امر گزینش، توجه به سیره نبوی است و در رأس ویژگی‌های وجود مبارک پیامبر(ص)، خوش‌خلقی و مهربانی قرار دارد.

 

جلیلوند ادامه داد: اگر گزینشگر به این باور برسد که مردم ولی‌نعمتان ما هستند، در برخورد با آن‌ها بهترین و مناسب‌ترین روش را انتخاب خواهد کرد؛ پیامبر اکرم(ص) توانست در جامعه‌ای گرفتار جهل و عقب‌ماندگی، بزرگ‌ترین و ماندگارترین تمدن بشری را ایجاد کند و یکی از مهم‌ترین عوامل آن، رحمت، مهربانی و اخلاق نیکوی ایشان بود.

 

وی تأکید کرد: نخستین اصل در نظام گزینش کشور، برخورد شایسته و اخلاق‌مدارانه با مردم است. ممکن است روزی داوطلبی امتیاز لازم را کسب نکند و قرار باشد از ادامه مسیر گزینش خداحافظی کند، اما حتی در چنین شرایطی نیز می‌توان این پیام ناخوشایند را در ورقی از احترام و دلسوزی ارائه کرد تا فرد نسبت به نظام و انقلاب بدبین نشود.

 

دبیر هیئت عالی گزینش کشور، «وحدت‌آفرینی» را دومین اصل مهم در گزینش عنوان کرد و گفت: پیامبر اکرم(ص) محور وحدت عالم اسلام است و به‌ ویژه در استان‌هایی که از تنوع قومی، مذهبی و فرهنگی برخوردار هستند، نقش گزینش در ایجاد وحدت و انسجام، حساس‌تر و تعیین‌کننده‌تر خواهد بود.

 

جلیلوند خاطرنشان کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد موضوعات قومی و مذهبی، حتی به اندازه سر سوزنی در تصمیم‌گیری گزینش‌گران استان دخالت داده نشده و این موضوع افتخارآمیز است.

 

وی افزود: قانون اساسی در اصل نوزدهم تصریح کرده است که مردم ایران از هر قوم و مذهب و با هر سلیقه و گرایشی، از حقوق مساوی برخوردارند و این موضوعات نباید مبنای امتیاز یا محدودیت افراد قرار گیرد؛ گزینشگران کردستان در عملکرد خود نشان داده‌اند که بر اساس رویکرد نبوی و با محوریت وحدت عمل می‌کنند.

 

دبیر هیئت عالی گزینش کشور، «دلسوزی برای مردم» را سومین اصل مهم در گزینش دانست و تصریح کرد: گزینش‌گر تراز باید دلسوز مردم باشد، همان‌گونه که پیامبر اکرم(ص) برای هدایت امت خود دلسوز بود و حتی خود را به مشقت می‌انداخت.

 

جلیلوند با تأکید بر ضرورت جوان‌گرایی در بدنه گزینش کشور گفت: وقتی پشت میز مصاحبه قرار می‌گیریم و قرار است درباره سرنوشت جوانان و فرزندان مردم تصمیم بگیریم، باید شرایط آن‌ها را به‌ درستی درک کنیم، بدنه گزینش کشور باید بیش از گذشته جوان شود و گزینشگر باید با دغدغه‌ها و مسائل نسل جوان آشنایی واقعی داشته باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: کسی که می‌خواهد درباره سرنوشت فرزندان مردم تصمیم‌گیری کند، باید دلسوزی و درک کافی از شرایط آنان داشته باشد، چراکه مسئولیت گزینش تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه تصمیمی است که می‌تواند بر آینده زندگی جوانان تأثیر بگذارد.

 

دبیر هیئت عالی گزینش کشور تأکید کرد: گزینش‌گران باید با تکیه بر سیره پیامبر اکرم(ص)، اخلاق‌مداری، وحدت‌آفرینی و دلسوزی برای مردم را سرلوحه فعالیت خود قرار داده و در مسیر صیانت از سرمایه انسانی نظام، عدالت و انصاف را همواره مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/



۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

4 کشته و 2 مصدوم دستاورد واژگونی تیگو7 در محور بانه به سقز

به گزارش ایلنا، سرهنگ حمیدرضا عبدالملکی افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی واژگونی یک دستگاه خودروی سواری تیگو7 و سقوط به داخل دره به دلیل انحراف از جاده در کیلومتر 18 محور مواصلاتی بانه به سقز محدوده سه‌راهی و پل روستای خاپوره‌ده، به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله مأموران انتظامی و نیروهای عملیاتی امدادی به محل وقوع حادثه اعزام شدند. در این حادثه رانندگی 4 نفر جان خود را از دست دادند و 2 نفر دیگر مصدوم شدند. سرنشینان این خودرو مسافر و اهل استان آذربایجان غربی بوده‌اند. علت این حادثه خواب‌آلودگی راننده بوده است. انتهای پیام/


۹ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بسکتبال کردستان؛ از خاطرات طلایی گذشته تا تلاش برای بازگشت به روزهای پرافتخار

بسکتبال در کردستان، رشتهای با قدمتی چندینساله و ریشهدار در میان مردم این استان است؛ رشته ای که طی دهه های گذشته، بازیکنان و مربیان توانمندی را به بسکتبال کشور معرفی کرده و روزهای پرافتخاری را برای ورزش استان رقم زده است.

نگاهی به تاریخ بسکتبال کردستان نشان میدهد که این استان همواره از استعدادهای ارزشمندی برخوردار بوده است. حضور تیمهایی همچون تاج سنندج در نخستین دورههای لیگ سراسری بسکتبال ایران و معرفی بازیکنان و مربیان صاحبنام، بخشی از تاریخ این رشته در کردستان است. در سالهای مختلف نیز چهرههای برجستهای از این استان در سطح ملی حضور داشتهاند و سهم مهمی در رشد بسکتبال ایران ایفا کردهاند.

بسکتبال کردستان در سالهای مختلف فراز و نشیبهای زیادی را تجربه کرده است. مشکلات مالی، نبود اسپانسر پایدار، دشواری حضور مستمر تیمهای استان در لیگهای کشور و مهاجرت برخی استعدادها از جمله موانعی بوده که اجازه نداده ظرفیت واقعی این رشته همیشه به شکل کامل دیده شود.

با این حال، موفقیتهای سالهای اخیر نشان داده است که چراغ بسکتبال کردستان همچنان روشن است. قهرمانی تاریخی تیروژ حیات کردستان در لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور، یکی از مهمترین افتخارات سالهای اخیر بود و ثابت کرد که استعدادهای بومی استان، در صورت فراهم شدن شرایط مناسب، توان رقابت با بهترینهای کشور را دارند.

در این میان، تلاشهای هیأت بسکتبال استان برای ساماندهی و توسعه این رشته نیز قابل توجه است. امیر جماران، رئیس هیأت بسکتبال کردستان، با رویکردی مبتنی بر انسجام مجموعه بسکتبال، فعالتر شدن هیأتهای شهرستانی، توجه به ردههای پایه، حمایت از تیمهای استان و توسعه فعالیتهای آموزشی، تلاش کرده است مسیر تازهای برای رشد این رشته در استان ایجاد کند.

از دیگر محورهای مورد توجه در دوره مدیریت امیر جماران، برگزاری مسابقات و لیگهای استانی، حمایت از حضور تیمهای کردستانی در رقابتهای کشوری، توجه به مربیان و داوران، برگزاری دورههای آموزشی و تلاش برای جذب حامیان مالی است. استمرار چنین برنامههایی میتواند زمینه را برای حضور قدرتمندتر و پایدارتر بسکتبال کردستان در سطح کشور فراهم کند.

یکی از مهمترین سرمایههای بسکتبال کردستان، استعدادهای بومی آن است. حضور بازیکنان کردستانی در تیمهای مختلف کشور و معرفی چهرههای جوان در سالهای اخیر نشان میدهد که با استعدادیابی اصولی، تقویت آکادمیها و حمایت از ردههای پایه، میتوان نسل جدیدی از بازیکنان برجسته را به بسکتبال ایران معرفی کرد.

امروز بسکتبال کردستان در نقطهای قرار گرفته است که تجربه پیشکسوتان، توان مربیان، استعداد بازیکنان جوان و تلاشهای هیأت بسکتبال میتواند در کنار حمایت مسئولان و بخش خصوصی، فصل تازهای را برای این رشته رقم بزند. تبدیل موفقیتهای مقطعی به یک برنامه پایدار و بلندمدت، مهمترین نیاز بسکتبال استان است؛ برنامهای که از مدارس و ردههای پایه آغاز شود و به حضور مستمر تیمهای کردستانی در لیگهای کشور منتهی شود.

بسکتبال کردستان ثابت کرده است که استعداد کم ندارد؛ آنچه برای بازگشت پایدار به روزهای طلایی نیاز است، حمایت، ثبات مدیریتی، سرمایهگذاری و اعتماد به نیروهای بومی است. در این مسیر، تلاشهای امیر جماران، رئیس هیأت بسکتبال کردستان، در کنار پیشکسوتان، مربیان، داوران، بازیکنان و خانوادههای آنان میتواند زمینهساز احیای جایگاه شایسته این رشته در ورزش استان باشد.

خبرنگار: گل بهار احمدی – سنندج تگ هابسکتبال کردستان




 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز

آرمان امروز : پتروشیمی تبریز در ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی و همایش «شرکت‌های پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی ارتباط‌محور»، موفق به دریافت «نشان عالی مسئولیت اجتماعی» و عنوان «برند خوب» شد؛ موفقیتی که با توجه به ارزیابی عملکرد سازمان‌ها در شرایط جنگی و بحران، اهمیت ویژه‌ای دارد. ششمین دوره این جشنواره [ ]

 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]