قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۵۸ دقیقه قبل

طهماسبی: هدف ما کسب حداقل یک مدال در ناگویاست/ آکادمی بوکس شرایط تمرینی بانوان را متحول کرده است

برنا - گروه ورزشی؛ مربی تیم ملی بوکس بانوان ایران گفت: امیدواریم با توجه به شرایط قرعه و وضعیت روحی و روانی بچه‌ها، حداقل یک مدال در بازی‌های آسیایی ناگویا ک...
 طهماسبی: هدف ما کسب حداقل یک مدال در ناگویاست/ آکادمی بوکس شرایط تمرینی بانوان را متحول کرده است
راضیه طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا درباره آخرین وضعیت اردوی تیم ملی بوکس بانوان گفت: اوضاع خوب است و خدا را شکر بچه‌ها تمرینات خود را به صورت منظم انجام می‌دهند. شرایط تمرینی آنها هم خوب است و خوشبختانه آسیبی ندارند. فعلا به همین روند ادامه می‌دهیم تا ببینیم در ادامه چه اتفاقی رخ خواهد داد.

با دو سهمیه به بازی‌های آسیایی می‌رویم

وی درباره تعداد سهمیه‌های بوکس بانوان ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: در بخش بانوان پنج سهمیه داشتیم، اما شرایط بازیکنان به شکلی نبود که بتوانیم هر پنج نفر را اعزام کنیم. سهمیه‌ای که کمیته ملی المپیک به ما داده بود، دو سهمیه بود و به همین دلیل با دو ورزشکار راهی مسابقات می‌شویم.

طهماسبی درباره نفرات اعزامی نیز گفت: در وزن منفی ۶۵ کیلوگرم، سارینا نقش از کرمانشاه و در وزن ۷۵ کیلوگرم، پارمیدا خوش‌خبر از تهران نمایندگان بوکس بانوان ایران در بازی‌های آسیایی خواهند بود.

هدف ما کسب حداقل یک مدال است

مربی تیم ملی بوکس بانوان در پاسخ به این سوال که آیا ناگویا بیشتر برای کسب تجربه خواهد بود یا اینکه تیم به مدال هم امیدوار است، توضیح داد: اولین مسابقه رسمی که این دختران در آن شرکت کردند، ماه گذشته در چین و در مسابقات جام جهانی بود. ما با دو ورزشکار، سوزان جونکی و سارینا نقش، در این رقابت‌ها شرکت کردیم. میدان بسیار بزرگی بود، اما تورنمنت دیگری نداشتیم. مسابقاتی که در برنامه ما بود به دلیل جنگ لغو شده بود و نتوانستیم در آنها شرکت کنیم. به همین دلیل وارد یک مسابقه بسیار سنگین شدیم.

وی افزود: در آن مسابقات حریفان خوب آسیایی حضور داشتند و بچه‌های ما اگرچه شکست خوردند، اما توانستند عملکرد بسیار خوبی از خودشان نشان دهند. در آنجا از لحاظ فنی، ورزشکار وزن ۵۱ کیلوگرم را هم ارزیابی کردیم و برای او با کشورهای دیگر اسپارینگ گذاشتیم. زمانی که یک ورزشکار از جدول مسابقات خارج می‌شود، می‌تواند در یک فضای تمرینی با کشورهای دیگر بوکس داشته باشد. ما در آنجا عملکرد ورزشکارمان را ارزیابی کردیم و با توجه به شلوغی و شرایط وزن پایین، تصمیم گرفتیم به جای وزن ۵۱ کیلوگرم، ورزشکار وزن ۷۵ کیلوگرم را جایگزین کنیم.

پارمیدا خوش‌خبر باانگیزه است

طهماسبی درباره پارمیدا خوش‌خبر گفت: او یک دختر ۲۱ ساله است که تجربه مسابقه بین‌المللی هم دارد، البته در رشته‌ای دیگر. بسیار باانگیزه است، شرایط بدنی خوبی دارد و در حال حاضر هم پیشرفت بسیار خوبی داشته است. امیدواریم بتوانیم در آنجا نتیجه بگیریم.

مربی تیم ملی بوکس بانوان تاکید کرد: امیدواریم، هدفمان این است که یک مدال کسب کنیم و حداقل یک مدال را با شرایط قرعه خوب و شرایط روحی و روانی مناسب بچه‌ها به دست بیاوریم. البته واقعا انتظار زیادی از ورزشکارانمان نداریم که بخواهیم همین حالا و در شرایطی که تنها دو سال است کار می‌کنند، مدال بازی‌های آسیایی را کسب کنند. حتی در بخش آقایان نیز کسب مدال در این سطح تا به امروز کار دشواری بوده است.

شرایط خوبی در خانه بوکس داریم

طهماسبی درباره راه‌اندازی آکادمی بوکس و تاثیر آن بر شرایط تمرینی بانوان گفت: زمانی که از بهمن‌ماه وارد اردو شدیم، در خوابگاه مستقر بودیم و بچه‌ها باید مسافتی را برای رفت‌وآمد طی می‌کردند. این موضوع دشواری‌هایی داشت و باعث می‌شد زمان استراحت آنها کم شود. بعضی اوقات سرویس دیر یا زود می‌آمد و در تمرینات آنها اختلال ایجاد می‌شد.

وی ادامه داد: اما با کاری که روح الله حسینی انجام داد، بعد از ۸۰ سال بوکس توانسته صاحب خانه شود. این آکادمی بسیار مجهز است. خوابگاه آن نیز شرایط خوبی دارد و همه اتاق‌ها مستر هستند و تلویزیون و یخچال دارند. در مجموع، بچه‌ها آرامش خوبی پیدا کرده‌اند و دیگر مشکلاتی مانند گرما و سرما در اتاق‌ها را که در خوابگاه قبلی داشتیم، نداریم.

امیدوارم بچه‌ها قدر این شرایط مناسب را بدانند

مربی تیم ملی بوکس بانوان افزود: موضوع دیگری که برای ورزشکاران اهمیت زیادی دارد، بحث تغذیه است. اینجا آشپزخانه و آشپز اختصاصی دارد و با توجه به نیازهای بچه‌ها، غذای ورزشی برای آنها تهیه می‌شود. قطعا همه این موارد روی عملکرد ورزشکاران تاثیر دارد.

طهماسبی در پایان گفت: این موضوع هم جای تشکر از رئیس فدراسیون دارد و هم امیدواریم بچه‌ها قدر این شرایط را بدانند. این امکانات با سرعت زیادی برای آنها فراهم شده و امیدوارم ورزشکاران نیز قدر شرایط خوبی را که برایشان ایجاد شده بدانند و تمام همتشان را برای کسب نتایج خوب بگذارند.

انتهای پیام/ 



 خبرنگاران مازندرانی کنفرانس مربی استقلال را تحریم کردند

خبرنگاران مازندرانی کنفرانس مربی استقلال را تحریم کردند

خبرنگاران مازندرانی کنفرانس مربی استقلال را تحریم کردند پس از بازیاینترنت داخلی نیم بها

 سپاهان ۰ - تراکتور ۲/ محرم در نقش جهان ناک اوت شد و نکونام با درخشش حسین‌زاده جشن گرفت

سپاهان ۰ - تراکتور ۲/ محرم در نقش جهان ناک اوت شد و نکونام با درخشش حسین‌زاده جشن گرفت

تیم تراکتور در دومین بازی لیگ برتر در خانه سپاهان به یک پیروزی بزرگ رسید.

 واکنش عزت‌اللهی به استفاده از واژه «این نسل» در فوتبال ایران: بچگانه و لوس شده

واکنش عزت‌اللهی به استفاده از واژه «این نسل» در فوتبال ایران: بچگانه و لوس شده

سعید عزت‌اللهی در گفت‌وگو با برنامه فوتبال برتر به استفاده مکرر از عبارت این نسل در فضای فوتبالی واکنش نشان داد و آن را کلیشه‌ای خواند.

 حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

یکی از معروف‌ترین رئالی‌های فوتبال اسپانیا پس از پیوستن رودری به بارسلونا به این بازیکن حمله کرد.

 طبل زدن حر‌دانی بعد از برد در مقابل نساجی

طبل زدن حر‌دانی بعد از برد در مقابل نساجی

طبل زدن حر‌دانی بعد از برد در مقابل نساجیاینترنت داخلی نیم بها

 سپاهان صفر - تراکتور 2؛ حسین‌زاده قاتل تیم نویدکیا

سپاهان صفر - تراکتور 2؛ حسین‌زاده قاتل تیم نویدکیا

پایگاه خبری فوتبالی- دیدار دو تیم سپاهان و تراکتور در هفته دوم لیگ برتر با پیروزی تیم مهمان به پایان رسید.به گزارش فوتبالی، حساس‌ترین بازی هفته دوم لیگ برتر امشب در ورزشگاه نقش جهان بین سپاهان و تراکتور برگزار می‌شود که این دیدار با برتری 2 بر صفر قرمزهای تبریز به پایان رسید.ترکیب سپاهان حسین حسینی، امین حزباوی، آرمین سهرابیان، احسان حاج‌صفی، آریا یوسفی، عارف حاجی‌عیدی، امید نورافکن (56-سعید واسعی)، آرش رضاوند، مهدی لیموچی، محمدمهدی لطفی و رضا جعفری (67-کسری طاهری)سرمربی: محرم نویدکیاترکیب تراکت ...,سپاهان,تراکتور,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر,لیگ بیست و ششم,امیرحسین حسین‌زاده

 تیم جدید رامین رضائیان مشخص شد

تیم جدید رامین رضائیان مشخص شد

قرارداد همکاری باشگاه فولاد خوزستان و رامین رضاییان مدافع تیم ملی فوتبال ایران، امروز ۲۷ مردادماه به صورت رسمی امضا شد و این بازیکن به جمع فولادی‌ها پیوست.

 سپاهان صفر - تراکتور 2: سولوی امیرحسین!

سپاهان صفر - تراکتور 2: سولوی امیرحسین!

تراکتور با دو گل تماشایی امیرحسین حسین‌زاده بردی مهم را در نقش جهان به دست آورده و به صدرنشین چسبید.