قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۲ ساعت قبل

اجرای موسیقی بومی میناب در آخرین شب رویداد «روایت رحمت»

برنا- گروه فرهنگ‌ و هنر: آخرین شب از برگزاری رویداد «روایت رحمت» در حالی با حضور معاونان رئیس جمهور و وزیر ارشاد پیش روی مخاطبان قرار گرفت که هنرمندان موسیقی...
 اجرای موسیقی بومی میناب در آخرین شب رویداد «روایت رحمت»

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از ستاد خبری رویداد «روایت رحمت»؛ آخرین شب رویداد هنری «روایت رحمت» شامگاه شنبه هفتم شهریور ۱۴۰۵ در حالی با حضور سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی رئیس جمهور، زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران هنری، مسئولان، هنرمندان و علاقه‌مندان در محوطه تئاتر شهر برگزار شد که شهروندان تهرانی شاهد اجرای مجموعه‌ای از ویژه برنامه های موسیقی، نقالی و آئینی مختلف بودند.

در ابتدای برنامه، گروه «سازینه» به سرپرستی پیمان بزرگ نیا و مشتمل بر جمعی از شناخته شده ترین هنرمندان موسیقی نواحی ایران روی صحنه رفت و در قالب یک سفر موسیقایی از سراسر جغرافیای فرهنگی ایران مجموعه قطعات مختلفی را برای مخاطبان اجرا کردند.

در ادامه برنامه، بخش نقالی با اجرای سیدمهرداد کاووسی از همدان با عنوان «میرعاشقی» روی صحنه رفت ضمن اینکه پس از این بخش کلیپی از استقبال سومین شب رویداد برای حاضران پخش شد.

اجرای گروه «دفافان» از دیگر بخش‌های موسیقایی این شب بود که همچون شب‌های گذشته با دف‌نوازی و قطعات آئینی، فضای متفاوتی را در محوطه تئاتر شهر ایجاد کردمد.

از میناب تا تهران، اجرای هنرمندانی که داغ فرزندانشان را در دل داشتند

یکی از بخش‌های تأثیرگذار شب پایانی «روایت رحمت»، اجرای گروه موسیقی میناب یا آنامیس هرمزگان بود، گروهی که اعضای آن مسیر طولانی میناب تا تهران را برای حضور در این رویداد طی کرده بودند تا مولودی «ماه برار» را به سرپرستی حسن سبحانی مینابی روی صحنه ببرند.

سیدعباس سجادی مجری برنامه، پیش از اجرای این گروه با اشاره به مسافت طولانی طی‌شده از سوی هنرمندان میناب گفت: اعضای گروه حدود ۲۵ ساعت در راه بوده‌اند و در حالی خود را به تهران رسانده‌اند که داغ فرزندانشان را در دل دارند، اما برای حضور در جشن ولادت پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت، این مسیر را طی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه «آنامیس» نام قدیم شهر میناب بود افزود: هر وقت پای وطن در میان بوده هنرمندان با حضور خود نشان داده‌اند، پای ایران ایستاده‌اند.

سجادی همچنین از حاضران خواست به احترام مردم هرمزگان و شهدای مدرسه میناب، اعضای این گروه را ایستاده تشویق کنند، درخواستی که با همراهی گسترده مخاطبان روبه‌رو شد. …



ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
سایت نورنیوز

ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار

ترامپ درحالی از توافق تاریخی نفتی با ونزوئلا و دسترسی آمریکا به بیش از 65 میلیارد بشکه ذخایر این کشور خبر داده که روایت واشنگتن درباره بازگشت صادرات نفت از هرمز به وضعیت عادی، با داده‌های میدانی و فشار فزاینده بازار فرآورده‌ها همخوان نیست و از این رو به فضای روانی جایگزین برای مدیریت بحران انرژی نیاز دارد.
۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست
سایت هم میهن

۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست

روانشناس بالینی و استاد دانشگاه با هشدار نسبت به علائم وابستگی به بازی‌های رایانه‌ای، گفت: وقتی بازی‌های دیجیتال از یک تفریح سالم فراتر می‌رود و به اولویت اصلی زندگی فرد بدل می‌شود، می‌تواند نشانه‌ای از اختلال یا وابستگی رفتاری باشد؛ وضعیتی که در آن، بازی نه‌تنها زمان و انرژی فرد را می‌بلعد بلکه بر روابط، تحصیل، کار و سلامت روان او نیز اثر می‌گذارد.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

قاره آمریکا اکنون نه تنها به لحاظ حجم تولید، بلکه به لحاظ پویایی و رشد، به مرکز جدید قدرت انرژی در جهان تبدیل شده است.
باید از ترامپ تشکر کرد
سایت هم میهن

باید از ترامپ تشکر کرد

آینده منطقه ما در گرو توسعه روابطی قدرتمند و متقابلاً سودمند با چین است. در ایران، این دیدگاه بیش از پیش در میان هم ساختار سیاسی و هم افکار عمومی جای خود را باز کرده است.
تنگه فک‌الاسد در تنگه هرمز
سایت هم میهن

تنگه فک‌الاسد در تنگه هرمز

اگر ابعاد معبر فک‌الاسد آن باشد که در چارت انگلیسی آمده، نفت‌کش‌های بزرگ (VLCCs) هم به راحتی می‌توانند از آن عبور کنند. اما چون VLCCs بسیار کند هستند، و هدف گیری آنها راحت‌تر است، گفته می‌شود که نفت با تانکرهای کوچک‌تر به آنسوی تنگه منتقل و به VLCCs ها منتقل می‌شود.
مسعود کشمیری؛ بفرمایید نفوذ!
سایت هم میهن

مسعود کشمیری؛ بفرمایید نفوذ!

اکنون که به فراپشت می‌نگریم شاید بتوان گفت اگر معمای نحوه مرگ ربانی املشی حل شده بود به رازگشایی از کشمیری هم می‌انجامید و از خسارات سنگین بعدی که بزرگی و بزرگاشان را در دو جنگ 12 روزه و 40 روزه دیدیم جلوگیری می‌کرد.