قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴ ساعت قبل

پایان عصر تانکرهای آبرسانی در شیراز

برنا- گروه استانها: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز با تشریح آخرین وضعیت تأمین آب و اجرای طرح‌های زیرساختی در این کلان‌شهر گفت: تعداد تانکرهای آبرسانی سیار د...
 پایان عصر تانکرهای آبرسانی در شیراز

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، بهمن بهروزی در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای افزایش پایداری شبکه آب شیراز اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹، حدود ۶۵ تانکر آبرسانی در سطح شهر فعال بود که امروز این رقم به صفر رسیده است؛ در حوزه روستایی نیز نیاز به آبرسانی سیار به یک یا دو مورد محدود شده و برای رفع همین موارد باقی‌مانده نیز طرح‌های اصلاح شبکه و تکمیل خطوط انتقال در حال اجراست.

وی افزود: طی چهار تا پنج سال گذشته بیش از ۷۰ کیلومتر از خطوط انتقال آب نوسازی شده و با نصب سامانه‌های پیشرفته تله‌متری، وضعیت ایستگاه‌ها به‌صورت مستمر پایش می‌شود تا هرگونه اختلال در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و مدیریت شود.

خط سوم آبرسانی شیراز در آستانه ورود به مرحله اجرا

مدیرعامل آبفا شیراز با اشاره به پروژه‌های راهبردی تأمین آب بیان کرد: خط سوم آبرسانی با ظرفیت انتقال ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه، با هدف تأمین آب شیراز و صدرا در فصول غیرکشت، در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

بهروزی ادامه داد: با اتصال خط ۳۱۵ به مخزن آباد، بخشی از رینگ آبرسانی شیراز نیز تکمیل شده و حدود ۹ تا ۱۰ کیلومتر از این مسیر آماده بهره‌برداری است؛ پنج تا ۶ کیلومتر باقی‌مانده نیز تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.

وی با اشاره به رشد شتابان جمعیت در شهر صدرا گفت: جمعیت این شهر از برآوردهای پیشین برای افق ۱۴۲۵ عبور کرده و به بیش از ۳۳۰ هزار نفر رسیده است و با توجه به احتمال افزایش جمعیت تا ۷۲۰ هزار نفر، تأمین آب مورد نیاز طرح‌های نهضت ملی مسکن نیز در دستور کار آبفا قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز همچنین از نصب تجهیزات تصفیه‌خانه فاضلاب صدرا خبر داد و افزود: در حال پیگیری تأمین برق این مجموعه هستیم تا تصفیه‌خانه وارد مدار شود؛ همچنین استفاده از بیوگاز حاصل از فاضلاب برای تأمین بخشی از انرژی مورد نیاز این مجموعه در برنامه قرار دارد.

تغییر ترکیب منابع آب برای حفاظت از سفره‌های زیرزمینی

بهروزی با اشاره به تغییر الگوی تأمین آب شیراز طی سال‌های اخیر اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ حدود ۹۳ درصد آب مورد نیاز از منابع زیرزمینی تأمین می‌شد، اما امروز ترکیب منابع به حدود ۵۰ درصد منابع سطحی و ۵۰ درصد منابع زیرزمینی رسیده است …



 آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد
۲۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد

ثبت‌نام در طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان (طرح آشیان)، ویژه متقاضیان استان‌های تهران و خراسان رضوی، از سه‌شنبه، ۳ شهریورماه به مدت دو روز، آغاز می‌شود.

 تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف
۱۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف

رئیس هیات مذاکره کننده ایران با به سخره گرفتن شعار انتخاباتی ترامپ گفت: آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم؛ ۴۷ میلیون آمریکایی گرسنه‌اند و این آمارها مثل حرف‌های تو جعلی نیستند!

 ساکت الهامی سرمربی پیکان: بیشترین بازیکن از آکادمی را ما داریم
۴۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

ساکت الهامی سرمربی پیکان: بیشترین بازیکن از آکادمی را ما داریم

ساکت الهامی سرمربی پیکان می‌گوید فشردگی رقابت‌های لیگ برتر باعث آسیب‌دیدگی تعدادی از بازیکنان تیمش شده است.

 قیمت طلا به بالاترین سطح 3 ماه اخیر رسید | بازگشت قیمت اونس به قله پیشین | نوسان کوتاه قیمت نفت | بازار چه سیگنالی دریافت کرده است؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا به بالاترین سطح 3 ماه اخیر رسید | بازگشت قیمت اونس به قله پیشین | نوسان کوتاه قیمت نفت | بازار چه سیگنالی دریافت کرده است؟

اقتصادنیوز: قیمت طلا با تکیه بر ضعف دلار و افزایش تقاضای پناهگاه امن، به بالاترین سطح بیش از سه ماه گذشته رسید؛ حالا نگاه بازار به داده‌های تورمی آمریکا و سیگنال تازه فدرال رزرو دوخته شده است.

 زمان بازپخش گفتگوی دبیر شعام اعلام شد
۱۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

زمان بازپخش گفتگوی دبیر شعام اعلام شد

گفت‌وگوی ویژۀ دبیر شورای‌عالی امنیت ملی امروز از شبکۀ سه بازپخش می‌شود.

 برخی تالارهای پذیرایی با کاهش تقاضا ناچار به تعطیلی شدند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

برخی تالارهای پذیرایی با کاهش تقاضا ناچار به تعطیلی شدند

تالارهای پذیرایی در حالی با کاهش تقاضا و تغییر الگوی برگزاری مهمانی‌ها مواجه شده که رشد هزینه‌های جاری، فشار مضاعفی وارد کرده است. کاهش قدرت خرید خانواده‌ها از یک سو و افزایش هزینه‌های ارائه خدمات از سوی دیگر، ادامه فعالیت برخی واحدها را دشوار کرده است.



پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟
سایت هم میهن

پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟

گسترش استفاده از هوش مصنوعی در آموزش پزشکی، نگرانی‌هایی درباره تاثیر این فناوری بر توانایی دانشجویان و پزشکان آینده برای استدلال مستقل و تصمیم‌گیری بالینی ایجاد کرده به‌طوری‌که کارشناسان هشدار دادند اتکای بیش از حد به ابزارهای هوش مصنوعی ممکن است باعث شود دانشجویان پزشکی برخی مهارت‌های اساسی را که برای تشخیص و درمان بیماران ضروری است، به‌درستی فرا نگیرند.
سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟
خبرگزاری مهر

سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟

کارشناس مسائل قفقاز با انتقاد از روند تصویب کنوانسیون حقوقی دریای خزر، نسبت به پیامدهای حقوقی، امنیتی و ژئوپلیتیکی آن برای ایران هشدار داد.
«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال
خبرگزاری مهر

«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال

یک منتقد سینما با اشاره به کلیشه های سریال های پلیسی در سال های اخیر بیان کرد که سریال «اعتراف می‌کنم» از این آثار متفاوت است.
یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین
خبرگزاری مهر

یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین

محمد خرمشاهی، طنزپرداز و روزنامه‌نگاری است که با نزدیک به یک قرن حضور در مطبوعات و برنامه‌های رادیویی، آینه‌ای از دردها و شادی‌های مردم بود و با زبانی طناز، کام جامعه را شیرین می‌کرد.
چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟
خبرگزاری مهر

چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟

نویسنده کتاب «گلادیمر» گفت: با انتخاب یک دختر نوجوان به‌عنوان شخصیت اصلی داستان، تلاش کردم خلأ حضور قهرمانان دختر در ادبیات نوجوان را جبران کنم و نقش و اثرگذاری آن‌ها را در جامعه نشان دهم.
سایت فرارو

ویدیو؛ ورود مفتی سابق سوریه به قفس