قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی

برنا - گروه بین الملل: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن دیدار و دریافت رونوشت استوارنامه سفیر جدید تایلند و روانامه نماینده جدید دفتر توسعه سازمان ملل...
 دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی

به گزارش برنا، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز دوشنبه ۲۶ مرداد ضمن دیدار با سفیر جدید تایلند در جمهوری اسلامی ایران و نماینده جدید دفتر توسعه سازمان ملل متحد، دیدار خداحافظی با سفرای سودان و قبرس در پایان ماموریت‌شان در تهران انجام داد.

ساک نوپسایسونگ، سفیر جدید تایلند در جمهوری اسلامی ایران، امروز دوشنبه در آغاز ماموریت دیپلماتیک خود در کشورمان با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تسلیم کرد.

همچنین لوان بوادزه، نماینده جدید دفتر توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) در جمهوری اسلامی ایران در آغاز ماموریت خود در جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه دیدار و روانامه خود را تسلیم کرد.

عبدالعزیز حسن صالح طاها، سفیر سودان و آندریاس پ. کوزوپیس، سفیر جمهوری قبرس در جمهوری اسلامی ایران نیز در پایان ماموریت دیپلماتیک خود در جمهوری اسلامی ایران ضمن حضور در وزارت امور خارجه، با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و خداحافظی کردند.

انتهای پیام/





 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱۶ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.