قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

بازدید سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی و مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی از اردوی تیم ملی مردان ایران

برنا - گروه ورزشی: سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی و مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با حضور در محل برگزاری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی آقایان در محلات، ا...
 بازدید سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی و مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی از اردوی تیم ملی مردان ایران

به گزارش برنا،  مهران تیشه‌گران، سرپرست فدراسیون و  مرادی مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی در محل برگزاری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی پارادوومیدانی آقایان در شهرستان محلات حضور پیدا کردند.

این چهرها ضمن بازدید و ضمن گفت‌و‌گو با ملی‌پوشان، مربیان و اعضای کادر فنی، از نزدیک در جریان روند اجرای برنامه‌های تمرینی، شرایط آمادگی ورزشکاران و امکانات فراهم‌شده برای برگزاری اردو قرار گرفتند.

  تیشه‌گران با قدردانی از تلاش ورزشکاران و کادر فنی، بر اهمیت حفظ نظم، انضباط، سلامت و آمادگی جسمانی در مسیر موفقیت تیم ملی تأکید کرد و اظهار داشت: هدف فدراسیون فراهم کردن بهترین شرایط برای ملی‌پوشان است تا با آمادگی کامل در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا، حضور پیدا کنند.

🔹وی همچنین با اشاره به اهمیت همدلی و برنامه‌ریزی منسجم در مسیر آماده‌سازی تیم ملی، خاطرنشان کرد: حمایت همه‌جانبه از ورزشکاران و کادر فنی تا زمان اعزام ادامه خواهد داشت و فدراسیون تمام تلاش خود را برای فراهم‌سازی شرایط مطلوب به کار خواهد گرفت.

  مرادی مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با آرزوی موفقیت برای ملی‌پوشان پارادوومیدانی، ابراز امیدواری کرد که این ورزشکاران با بهره‌گیری از شرایط مناسب تمرینی، در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ افتخارات ارزشمندی برای کشورمان به ارمغان آورند.

 جلالی نماینده محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، مهندس خزائی فرماندار محلات و محمد غلامحسینی سرپرست هیأت پارادوومیدانی استان مرکزی نیز در این بازدید سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی را همراهی کردند.

 دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی پارادوومیدانی آقایان با حضور ورزشکاران دعوت‌شده و زیر نظر کادر فنی در شهرستان محلات در حال برگزاری است و ملی‌پوشان خود را برای حضور قدرتمند در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ آماده می‌کنند.

انتهای پیام/





 اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل
۲۹ دقیقه قبل / سایت سیتنا

اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل

همزمان با افزایش گزارش کاربران از بروز مشکل در استفاده از گوگل، شماری از کاربران از اختلال در جست‌وجو، بارگذاری محتوا و دسترسی به وب‌سایت این شرکت خبر داده‌اند؛

 شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری
۲ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری

راه‌حل موثر، صرفا برخورد قضایی پس از وقوع تخلف نیست. پیشگیری از زمین‌خواری نیازمند یک تحول نهادی و فناورانه است

 روایتی از تولید، پایداری و توسعه دریامحور
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

روایتی از تولید، پایداری و توسعه دریامحور

دولت چهاردهم با نگاه ویژه به استان راهبردی هرمزگان، گام‌های عملی در جهت تحقق شعار «تولید، اشتغال و صادرات» برداشته است.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .

 وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است
۵۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.

 نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است، گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی است که مردم آن را درک و تحمل می‌کنند، اما با افرادی که از فضای جنگ برای گران‌فروشی و فشار بیشتر بر مردم سوءاستفاده می‌کنند، باید با شدت برخورد شود.