قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خبرنگاران، مرزداران حقیقت‌اند؛ پاسداران حقِ دانستن و چشمِ بیدار جامعه در برابر قدرت

برنا - گروه سیاسی: معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، به مناسبت روز خبرنگار نوشت: خبرنگاران، مرزداران حقیقت‌اند...
 خبرنگاران، مرزداران حقیقت‌اند؛ پاسداران حقِ دانستن و چشمِ بیدار جامعه در برابر قدرت

به گزارش برنا، متن پیام محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، به این شرح است:

خبرنگاران، مرزداران حقیقت‌اند؛ پاسداران حقِ دانستن و چشمِ بیدار جامعه در برابر قدرت.

‏در آوردگاه روایت‌ها، استقلال هر کشوری تنها در مرز‌های جغرافیا پاسداری نمی‌شود؛ پاسداری اهل رسانه از حقیقت ایران، امروز بخش مهمِّ صیانت از منافع ملی است.

‏⁧ روز خبرنگار⁩ گرامی باد.

انتهای پیام/



۲ دقیقه قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

مخاطبان «الف» نظرات خود را ذیل خبر افزایش قیمت بنزین؛ اگر قرار است گران شود، راهِ فرار هم باید باز باشد بیان کردند

*حدود ۱۳ میلیون لیتر واردات یعنی کمبود داریم از طرفی ۲۰ میلیون لیتر قاچاق داریم معقول تر آن است که جلوی قاچاق را بگیریم نیاز به گران کردن هم نیست

* بنزین 87 هزارتومان بشه کلی بنزین به وفور یافت میشه، ولی بنزین 5هزارتومانی نیست مثل دارو داروی ازاد که مثل نقل نبات هست ولی داخل داروخانه نیست اگر بنزین کمبود داره بزارین با همین قیمت 5هزارتمان نباشه به کجا چنین شتابان میرویم؟

*تئوریسین ها انواع و اقسام تز های مختلف را می‌دهند ولی هرگز به عملی بودن آن فکر نمیکنند ، با شرایط اقتصادی فعلی مردم چگونه میتوانند امکان سوخت جایگزین پیدا کنند؟؟ دولت تعرفه هیبرید را صفر کند و واردات انبوه انجام دهد ؟ ممکن نیست ، مردم امکان خرید دارند؟ این کارها باید از ده سال پیش شروع میشد

*بخشی از مصرف بالای بنزین به تعطیلات تابستانی و ایام اربعین و شهادت امام رضا اختصاص داشته است ، قاعدتا با سپری شدن این ایام مصرف کاهش خواهد یافت ، گذشته از اینکه خودروهای تولید داخل هم باری بر دوش مصرف بنزین میباشد و بنابراین ادغام این امار و نشان دادن افزایش با شیبی که ذکر کردند نباید بهانه ای برای گران کردن بی مورد ان باشد.

*اول آزادی واردات خودرو با تعرفه منصفانه و بدون قید و شرط و تضمین آزادی ورود خودرو برای همیشه. بعد از گذشت شش ماه، ارائه برنامه برای تغییر روال توزیع بنزین وگرنه تکرار آبان

*بزارن ماشین برقی و هیبرید با تعرفه صفر بیاد

*بنزین نباید گرون بشه چون فقط قشر ضعیف جامعه آسیب میبینه کسی که پول داره مهم نیست براش که بنزین بشه لیتری ۱۰۰هزاریا ۵هزار بالاخره به طریقی (پول)بنزینشو میزنه توی صف هم نمیره. قشربدبخت چطوری باید بنزین بزنه.عزیزان بحث ماشینهای قدیمی شدکه سهمیه بنزینشون قطع بشه آخه اونی که این طرح روبازکرده فقط میخواد بنزین ماشینهای قشر بدبخت جامعه روقطع کنه وبه قشرمرفه اضافه کنه وگر نه چه آدم پول داری ماشین ۲۰سال به قبل زیر پاشه.

*قیمت خودروهای داخلی و وارداتی به نحوی است که دولت پول سالها بنزین رایگان را هنگام فروش خودرو از مردم گرفته است ، همچنین مصرف بالای سوخت خودروهای داخلی عامل اصلی مشکل مصرف سوخت کشور است . در هر دو این موارد مردم به جای مقصر ، قربانی هست . اگر خودرو پلاک ملی هم قیمت خودرو در مناطق آزاد. باشد ، انبوه خودروهای برقی ، هیبرید و بسیار کم مصرف و غیر آلاینده در اختیار مردم قرار میگیرد . سود دولت در این میان هزینه های آلودگی هوا ، هزینه تصادفات و تلفات ناشی از ضعف ایمنی و مصرف بسیار کمتر سوخت است . فقط کافی است همین فردا تمام نیسان های آبی با مصرف نزدیک ۲۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر با خودرو با ظرفیت مشابه و مصرف ۸ لیتر جایگزین شود . با توجه به تردد بالای این نوع خودرو همین یک مورد بالغ بر ۳ میلیون لیتر صرفه خویی در پی خواهد داشت

****

 مطلب تصمیم دولت درباره بنزین در حال نهایی شدن است با واکنش مخاطبان الف مواجه شد:

*تلاش کنید جلوی قاچاق روزی بیست میلیون لیتر به پاکستان و افغانستان را متوقف کنید

*الگوی شما با تولید خودروهای پرمصرف ، بی کیفیت و گران در تضاد است . اگر خودروهای روز جهان در ایران تولید می‌شد ، مصرف بنزین نصف میشد .

*بله راه حل ساده است واردات خودروهای کم مصرف، هیبریدی ‌و برقی را بدون تعرفه آزاد کنید بعد قیمت بنزین را افزایش دهید البته بعید است زور دولت به مافیای خودرو سازان برسد

*خودرو مناسب تولید میکنید ؟ حمل و نقل عمومی درست و حسابی دارید ؟ هزینه بلیط قطار و اتوبوس و ... مناسب است ؟ حقوق متناسب میدهید ؟ تورم را کنترل میکنید ؟ دلالی و رانت خواری را حذف میکنید ؟ فقط مردم زیاد مصرف میکنند ؟ آره ؟

*چرا مانند ترکیه مرزهای شرقی را با دیوار های مجهز نمی کنید و مسلسل‌های خودکار تجهیز نمیکنید تا هم تروریست وارد نشود هم بنزین قاچاق نشود ...ضمن آنکه مشکل عمده بنزین واردات خودروهای بنزینی و غیر هیبرید به کشور است آنهم در حالی که عمده کشورهای سالهاست به سمت خودروهای هیبریدی و برقی رفته اند

*ماشین باکیفیت باتکنولوژی وقیمت مناسب به دست مردم برسانیدمصرف هم کاهش پیدامی کند.

*دولت های وابسته به جریان فکری چپ و اصلاحات،استفاده از ابزار بنزین و قیمت آن را دستاویز دیگری برای انحراف افکار عمومی ازمسائل اصلی و مهم کشور وارد مباحث سیاسی و اقتصادی کرده تا آن مباحث را تحت الشعاع رفتارسیاسی خود کنند ازچند دهه قبل تاکنون کانون های سیاسی وابسته به جریان های چپ و اصلاح طلب،بطور سیستماتیک از ابزارهایی مانند دلار -سکه -سهام و عواید پتروشیمی ها و به خصوص بنزین که همگی از ابزارهای اقتصادی می‌باشند به عنوان افساری برای دگرگونی های اجتماعی قشرهای جامعه ایرانی استفاده کرده اند ازبین بردن رضایت اجتماعی و ایجاد نارضایتی اجتماعی در بدنه کلان جامعه و بردن انگشت اتهام به سوی حاکمیت ملی ،بدون اتکای به ابزارهای امنیتی و نظامی،زنگ خط بزرگی است که نظام جمهوری اسلامی ایران را از درون تهدید می کند و متاسفانه ازاین ابزارها به خصوص قیمت بنزین برای به تلاطم درآوردن جامعه استفاده شده است هرگاه که سخن از محدودیت و یا افزایش قیمت بنزین میشود این جریان هابکار می افتند ۱ـدولت بهره بردار و توجیه گر است -۲-اقتصادو بازار ابتدا مخالفت می کند اما در مسیر افزایش آن با دولت همکاری میکند چون چاره ای ندارد -۳-جریان های سیاسی بدون درنظر گرفتن مردم و منافع کلان ملی،یکی به میخ زده و یکی به نعل -۴-بنگاه های تولیدی که در تولید بنزین و سایر فراورده های انرژی نقش دارند بعداز گرانی به افزایش تولید اقدام کرده و زمانیکه به منافع حاصل از افزایش قیمت رسیدند تولید را مهار کرده و کم میکنند -۵-دراین میان ،آنکه باید به گرانی هاتن دادند و بار آن را بدوش بگیرد مردم عادی هستند.

* اقای سقاب مردم که بنزین را ذخیره نمی کنند یا بی خود نمی ریزند دلیل مصرف بالا ،خودروها غیر استانداردی است که با حمایت دولت و با قیمت گران به ملت تحمیل می شود، در ضمن همه چیز را باقیمت تمام شده و جهانی می سنجید انصاف داشته باشید دستمزد را هم همینطور حساب کنید.

*مشکلات کشور از نگاه یک وجهی مسئولان نشات می‌گیرد.

*جناب آقای اصفهانی خدمت شما عرض می کنم که : خودروهای ما هم فاصله زیادی با الگوی بهینه دارند. سوخت ما هم فاصله زیادی با کیفیت بهینه دارد. دستمزد ها و درآمد ها هم فاصله زیادی با الگوی بهینه دارند. . . . و مسئولین ما هم فاصله زیادی تا حالت بهینه دارند.

*****

 مخاطبان الف نظرات خود را درباره یادداشت آیا مساله بنزین فقط «افزایش مصرف» است؟ بیان کردند 

*هدف افزایش درآمد دولت است! 

*حالا افزایش قیمت ناترازی ساختاری را حل میکند؟! اون ۲۰ میلیون لیتر قاچاق سوخت را دولت حل کنه ناترازی ساختاری حل میشه. تعرفه برای واردات خوروی کم مصرف نذاره ناترازی حل میشه. طرح کهاب را اجرا کنه ناترازی حل میشه. نمیشه بگیم مملکت زمین گیر شه با ناترازی ساختاری، نشد با افزایش قیمت، نشد با جنگ، نشد با ...!!!!

*فروش بنزین آزاد را تا اطلاع ثانوی متوقف کنید

*به دلیل جنگ روسیه و خسارات به پالایشگاها روسیه ، واردات بنزین از روسیه به مشکل خورده

* قاچاق سازمان یافته هم هست!!

*مصرف خیلی کمتر از اینها است. قاچاق سازمان یافته بالا است. امار قاچاق رسمی و غیررسمی بنزین را گزارش کنید

* تولید خودروهای پر مصرف را متوقف کنید و به جای آن تولید خودروهای کم مصرف و به روز دنیا را شروع کنید مصرف سوخت به طور یقین به نصف خواهد رسید ضمن اینکه آلودگی هوا هم بشدت کاهش خواهد یافت. 


۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اعلام تاریخی فرمانده قسد درباره «مرحله جدید» و ادغام در دولت سوریه

 اعلام این خبر توسط عبدی در مراسمی که عصر پنجشنبه در شهر قامشلی به مناسبت صدمین سالگرد تأسیس این شهر برگزار شد، صورت گرفت.

در این مراسم چندین مقام سوری از جمله احمد الهلالی، معاون استاندار حسکه و سخنگوی تیم ریاست جمهوری ناظر بر اجرای توافق ۲۹ ژانویه بین دولت سوریه و نیروهای دموکراتیک سوریه؛ جیهان حسام، مدیر منطقه قامشلی؛ و محمود خلیل، معاون فرمانده نیروهای امنیت داخلی در استان حسکه حضور داشتند.

عبدی اظهار داشت که تکمیل مرحله ادغام با دولت، دری را به روی «مرحله‌ای جدید» می‌گشاید و نشان می‌دهد که «نبرد بعدی سیاسی خواهد بود» و نیروهای دموکراتیک سوریه به تلاش‌های خود برای تضمین و تثبیت حقوق مردم کرد در قانون اساسی سوریه ادامه خواهند داد.

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه آنچه را که او نبردهای نیروهای کرد در سال‌های گذشته توصیف کرد، مرور کرد و به مرگ هزاران جنگجوی مدافع مناطق خود اشاره کرد.

او همچنین از طرف‌هایی که از نیروهای کرد حمایت کردند، قدردانی کرد.

عبدی خاطرنشان کرد که جنگجویان کرد از سایر مناطق کردستان برای کمک به حفاظت از منطقه به سوریه آمده بودند و سپس به درخواست نیروهای دموکراتیک سوریه آنجا را ترک کردند.

او تأیید کرد که مرحله بعدی بر مسیر سیاسی متمرکز خواهد بود و هدف آن تضمین حقوق سیاسی و فرهنگی کردها در چارچوب دولت سوریه است.

او تأکید کرد که این حقوق باید بخش جدایی‌ناپذیر قانون اساسی و آینده کشور باشد.

عبدی اظهار داشت که مبارزه سیاسی با قدرت و اتحاد برای حفظ دستاوردهای به دست آمده ادامه خواهد یافت و تأکید کرد که فداکاری‌های مبارزان کرد برای آینده‌ای بهتر بوده است، نه برای یک مرحله موقت.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که قامشلی به مرکز فرهنگ و سیاست در سوریه تبدیل شود و منطقه شاهد صلح پایدار باشد و خواستار ساختن سوریه‌ای جدید بر اساس به رسمیت شناختن تنوع زبانی و فرهنگی شد.

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه بر لزوم پایان دادن به آنچه که او «سیاست‌های شوونیستی» توصیف کرد، و بر اهمیت توانمندسازی همه اجزای جامعه سوریه برای حفظ زبان‌ها و هویت‌های فرهنگی خود و تضمین حفاظت از هویت مردم منطقه جزیره سوریه در چارچوب دولت سوریه تأکید کرد.

انتهای پیام


۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

نگرانی پمپئو از بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا

اقتصاد۲۴- مایک پمپئو در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه «ایکس» نوشت: «خبر رسیدن بدهی ملی ما به ۴۰ تریلیون دلار، یک رویداد تعیین‌کننده تیره برای هر کسی است که به آینده کشورمان اهمیت می‌دهد. این فقط یک بحران مالی نیست، بلکه تهدیدی علیه امنیت ملی ماست. وظیفه ما در قبال نسل آینده این است که این وضعیت را اصلاح کنیم.»

اظهارات پمپئو پس از آن مطرح شد که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه، ۱۸ اوت ۲۰۲۶ اعلام کرد مجموع بدهی فدرال برای نخستین بار در تاریخ از آستانه ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفته و به ۴۰٫۰۴۷ تریلیون دلار رسیده است. این بدهی شامل ۳۲٫۲۷ تریلیون دلار بدهی در اختیار عموم و ۷٫۷۸ تریلیون دلار بدهی در اختیار نهاد‌های دولتی است.

بدهی ملی آمریکا در دهه گذشته شتابی بی‌سابقه گرفته است؛ به‌گونه‌ای که از زمان آغاز به کار دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۷، زمانی که بدهی حدود ۱۹٫۹۵ تریلیون دلار بود، دو برابر شده است. مرز ۳۹ تریلیون دلار در مارس گذشته شکسته شد؛ به این معنا که بدهی تنها طی پنج ماه، یک تریلیون دلار افزایش یافته است.

برآورد‌ها نشان می‌دهد هزینه خدمت بدهی به سطحی سنگین رسیده است؛ به‌طوری‌که پرداخت سالانه بهره از ۱٫۱۷ تریلیون دلار فراتر می‌رود. این بدان معناست که دولت آمریکا برای بهره بدهی‌ها بیش از هزینه‌ای که صرف دفاع ملی می‌کند، بودجه اختصاص می‌دهد.

کارشناسان اقتصادی هشدار داده‌اند که این مسیر مالی ناپایدار، اقتصاد آمریکا و آینده این کشور را تهدید می‌کند. رئیس کمیته فدرال بودجه نیز اظهار داشته است که «سطح سوءمدیریت مالی فاجعه‌بار است» و هشدار داده که بدهی، بار سنگینی بر دوش هر خانواده آمریکایی می‌گذارد و بدهی بیشتری را بر نسل‌های آینده تحمیل می‌کند.

این افزایش چشمگیر بدهی به عوامل متعددی نسبت داده شده است؛ از جمله «جنگ با ایران و افزایش هزینه‌های دفاعی ناشی از آن، افزایش هزینه بهره بدهی‌های موجود، کاهش‌های گسترده مالیاتی مصوب سال ۲۰۲۵، و نیز هزینه غرامت‌های تجاری که در پی احکام قضایی مربوط به تعرفه‌های گمرکی، از ۱۶۰ میلیارد دلار فراتر رفته است». منبع: جماران




 ببینید | تصاویری از معارفه رسمی رونالدینیو در راونا ایتالیا
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | تصاویری از معارفه رسمی رونالدینیو در راونا ایتالیا

اسطوره فوتبال برزیل پس از ۱۱ سال از بازنشستگی خارج شد و به عضویت باشگاه ایتالیایی در سری ‌C ایتالیا درآمد. او هدف خود را به ثمر رساندن آخرین گل در یک بازی رسمی عنوان کرده است. ایگناسیو چیپرانی مالک باشگاه اعلام کرده است که رونالدینیو بخشی از پروژه توسعه برند باشگاه و مالک بخشی از سهام تیم نیز خواهد بود./فرارو

 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی و ضرورت شناسنامه‌دار شدن آگهی‌های مسکن
۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی و ضرورت شناسنامه‌دار شدن آگهی‌های مسکن

یک فعال صنفی با هشدار نسبت به انتشار آگهی‌های جعلی و قیمت‌سازی در فضای مجازی گفت: فضای مجازی به بخشی از نیاز روزمره مردم تبدیل شده است، اما برای جلوگیری از التهاب‌آفرینی در بازار مسکن، آگهی‌ها باید شناسنامه‌دار، قابل رهگیری و منتشرکنندگان آن‌ها قابل شناسایی باشند.

 تهران خنک می شود
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.