قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴۳ ساعت قبل

خط برق ۶۳ کیلوولت کابلی یزد به مدار بازگشت

برنا- گروه استانها: معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای یزد از رفع عیب موفقیت آمیز خط ۶۳ کیلوولت کابلی تغذیه پست منتظر قائم در شهر یزد خبر داد.
 خط برق ۶۳ کیلوولت کابلی یزد به مدار بازگشت
به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، رضا ساده ،‌معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای یزد پیرامون آخرین اقدامات صورت گرفته برای رفع عیب خط حیاتی برق یزد از تلاش بی‌وقفه گروه‌های عملیاتی و فنی، که موفق به رفع عیب خط حیاتی ۶۳ کیلوولت کابلی در منطقه ۳ شهر یزد شدند خبر داد و گفت: این خط که تغذیه کننده پست برق مرکز شهر است، به دلیل ایجاد خطا از مدار خارج شد و بلافاصله عملیات عیب‌یابی و تعمیرات با حساسیت ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفت.   وی با تقدیر از همراهی و همکاری اداره کل مدیریت بحران، پلیس راهور و شهرداری یزد در اجرای سریع و دقیق این پروژه، اظهار داشت: با توجه به اهمیت بالای این خط کابلی که پست برق مرکز شهر را تغذیه می‌کند، بلافاصله با هماهنگی گروه‌های آنکال، تیم‌های عملیاتی همزمان در محل پست‌های دانشگاه و منتظر قائم حضور یافتند و فرآیند بررسی و عیب‌یابی حادثه را آغاز کردند تا نقطه خطا مشخص و نسبت به رفع آن اقدام شود. بهرام آبادیان، مدیر امور انتقال شمال با تشریح مراحل اجرای کار افزود: کارشناسان این شرکت پس از بررسی‌های اولیه و تست با دستگاه عیب‌یاب، از معیوب بودن کابل اطمینان حاصل کردند و به دلیل تخصصی بودن فرآیند تعمیر، از تیم عملیاتی تخصصی برای پیدا کردن نقطه دقیق خطا کمک گرفته شد.  آبادیان در خصوص جزئیات این عملیات گفت: پس از حضور تیم عملیاتی تخصصی و بررسی‌های دقیق، اولین محل خطا در مجاورت شهرداری منطقه ۳ یزد تشخیص داده شد. بلافاصله با رعایت کامل تمهیدات ایمنی و ترافیکی، عملیات رفع عیب آغاز و خط مورد نظر تعمیر شد.      


 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو با اشاره به ناکامی راهبردهای نظامی و اقتصادی واشنگتن علیه ایران گفت آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

عراقچی گفت: کُردی صحبت‌کردن رئیس‌جمهور روابط ما با کردستان عراق را تکان اساسی داد.

 خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: ترامپ در تضاد با ونس می‌گوید اولویت اول در ایران، سلاح‌های هسته‌ای است، نه قیمت نفت.

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 فوتبال متمول در حسرت ستاره

فوتبال متمول در حسرت ستاره

فصل جدید لیگ برتر که شروع می‌شود، تب فوتبال باشگاهی دوباره بالا می‌گیرد و شور و هیجان به این رشته پرهوادار بازمی‌گردد. اما این تب شامل درخشش ستاره‌ها، کیفیت...

 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,