قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۵ ساعت قبل

حضور ۲۵۰ ورزشکار از ۲۳ استان در مسابقات ترای‌اتلون بانوان کشور در ارومیه

برنا- گروه استانها: رئیس هیأت ترای‌اتلون آذربایجان‌غربی گفت: مسابقات قهرمانی کشور، انتخابی تیم ملی و کاپ آزاد بانوان با حضور ۲۵۰ ورزشکار از ۲۳ استان کشور در...
 حضور ۲۵۰ ورزشکار از ۲۳ استان در مسابقات ترای‌اتلون بانوان کشور در ارومیه

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان غربی ؛ حامد خیری اظهار کرد: روز دوم و پایانی مسابقات ترای‌اتلون قهرمانی کشور، انتخابی تیم ملی و کاپ آزاد بانوان با حضور ورزشکارانی از ۲۳ استان کشور در منطقه سیلوانای ارومیه برگزار شد.

وی افزود: در مجموع حدود ۲۵۰ ورزشکار، مربی و عوامل اجرایی در این رویداد ملی حضور داشتند و شرکت‌کنندگان در سه رده سنی جوانان، امید و بزرگسالان و در رشته‌های شنا، دوچرخه‌سواری و دوومیدانی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

خیری ادامه داد: این مسابقات با حضور محمدکاظم حججی، رئیس فدراسیون ترای‌اتلون کشور، تریفه پیامی، معاون توسعه ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و شهردار سیلوانا برگزار شد و در پایان نیز مدال‌ها و احکام نفرات و تیم‌های برتر اهدا شد.

رئیس هیأت ترای‌اتلون آذربایجان‌غربی با اشاره به نتایج کاپ آزاد بانوان گفت: در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال، کیمیا ملکوتی‌خواه مقام نخست را کسب کرد و یاسمین حاجیان و نرگس تیموری به ترتیب دوم و سوم شدند.

وی افزود: در رده سنی ۱۶ تا ۳۴ سال، پانته‌آ قلی‌پور اول شد، پریسا معجونی در جایگاه دوم قرار گرفت و الین پسندیده سوم شد. در رده سنی بالای ۳۴ سال نیز طلیعه جعفرزاده مرندی، مریم زابلی‌پور و نرگس رهبر به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

خیری در تشریح نتایج قهرمانی کشور اظهار کرد: در بخش انفرادی جوانان، شمیم مولوی از تهران، منیره طاووسی از ایلام و نیایش سادات باقریان موحد از قم به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

وی ادامه داد: در بخش انفرادی امید نیز فایزه سادات عابدینی‌نژاد از قم قهرمان شد، فاطمه دادگر از آذربایجان‌شرقی در جایگاه دوم …



 سردار شکارچی: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما هستند
۲۸ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سردار شکارچی: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما هستند

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: رسانه‌های معاند سربازان صهیونیست و آمریکا هستند و در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند.

 پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: رئیس‌جمهور به طور جدی پیگیر تعیین تکلیف وضعیت سردار آزمون، ملی‌پوش فوتبال ایران است و تلاش می‌کنیم مسائل باقی‌مانده در این زمینه هرچه سریع‌تر حل شود.

 ۴ گل در یک بازی؛ درخشش زاهدی در مالزی
۲۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

۴ گل در یک بازی؛ درخشش زاهدی در مالزی

شهاب زاهدی، مهاجم ایرانی در پیروزی ۹ بر صفر جوهر دارالتعظیم مقابل کلانتان، ۴ گل به ثمر رساند و در سوپرلیگ مالزی درخشید.

 مشاور سیاسی رئیس مجلس: هر تصمیمی برای انتخابات شوراها باید تابع مصوبه شعام باشد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مشاور سیاسی رئیس مجلس: هر تصمیمی برای انتخابات شوراها باید تابع مصوبه شعام باشد

مشاور سیاسی رئیس مجلس تاکید کرد که هرگونه تصمیم درباره انتخابات شوراها باید تابع قانون و مصوبه اعضای شورای عالی امنیت ملی باشد.

 سرمربی مقابل رونالدوی خشمگین ایستاد؛ هیچکس از تیم بزرگ‌تر نیست!
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

سرمربی مقابل رونالدوی خشمگین ایستاد؛ هیچکس از تیم بزرگ‌تر نیست!

تصمیم جسورانه آنگه پوستکوگلو برای تعویض کریستیانو رونالدو در بین دو نیمه، زمینه‌ساز بازگشت شگفت‌انگیز النصر مقابل الاتفاق شد و نشان داد ستاره پرتغالی دیگر جایگاهی فراتر از تیم ندارد.

 آمریکا به دنبال قطع شریان اقتصادی ایران با این ۷ کشور
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا به دنبال قطع شریان اقتصادی ایران با این ۷ کشور

در عملیات به اصطلاح طرد اقتصادی آمریکا، دامنه تحریم‌های ثانویه ایران به ۵ حوزه دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی گسترش یافته است و نزدیک به ۶۰ فرد، شرکت و کشتی مرتبط با شبکه‌های هسته‌ای، موشکی، سایبری و فروش نفت ایران نیز تحریم شده‌اند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح