قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

آقای رئیس‌جمهور! چشمان نگران جامعه به گام‌های استوار شماست

برنا - گروه سیاسی: دستیار اجتماعی ربیس‌جمهور در یادداشتی به رئیس جمهور نوشت: آقای رئیس‌جمهور! چشمان نگران جامعه به گام‌های استوار شماست.
 آقای رئیس‌جمهور! چشمان نگران جامعه به گام‌های استوار شماست

علی ربیعی در صفحه مجازی خود نوشت: بدون تردید امروز در یکی از حساس‌ترین نقاط تاریخی کشور در قرن اخیر قرار داریم؛ به مانند یک نقطه عطف، کنش درست یا نادرست در این شرایط جهت منحنی ایران از آینده درخشان یا دردسری عمیق را مشخص می‌کند. متاسفم عده‌ای هیچ درک درستی از این شرایط ندارند. نه جامعه راخوب می‌شناسند و نه جهان خارج را. هر روز با تزریق تردیدهای مدام، کام جامعه را تلخ می‌کنند، نمی‌گذارند جامعه احساس پیروزی کند.

وجدان عمومی جامعه ایران، تفاهم به‌دست‌آمده و مسیری را که به آن‌ انجامید، تفاهمی به سود ایران می‌داند. ما تا اینجای این کارزار پیروز بوده‌ایم؛ زیرا ترامپ، با همه رؤیاهایش برای فروپاشی ایران، دست‌یابی به نفت و خاک ایران و به زانو درآوردن این سرزمین، ناکام مانده است. اسرائیل نیز بیش از هر زمان دیگری در جهان بی‌اعتبار شده و کسانی که سال‌ها جنگ و ویرانی را به مردم ایران می‌فروختند، امروز درمانده‌تر از همیشه‌اند. ایران عزیز پراعتبار و دشمنان ما بی‌اعتبار و بی‌آبرو شده‌اند. جامعه ایران برای نخستین بار در مواجهه با قدرت‌های جهانی هیچ خاکی را از دست نداده و تسلیم هم نشده است.

دولت شاداب، نترس پای کار ایران و ایرانیان ایستاده است؛ نیروهای مسلح مدافع ایران، سرافراز و قدرتمندند؛ و جامعه‌ای که دشمنان ایران تصور می‌کردند در نخستین روزهای بحران فرو می‌پاشد، وفادارانه درخیابان، همه‌جای ایران و خارج از ایران از وطنش دفاع کرده و به یکی از مهم‌ترین پایه‌های قدرت ملی تبدیل شده است. ما تا امروز پیروز بوده‌ایم؛ چون ایران ایستاد، دولت از هم نپاشید و مفهوم دولت-ملت در عالی‌ترین شکل خود نمایان شد.

برادر عزیزم جناب آقای پزشکیان؛

نگاهتان، پس از فضل خدا، به همین جامعه باشد. می‌دانم زمزمه‌های زیرپوستی، نگرانی‌های خاموش و خواسته‌های لایه‌های مختلف مردم را می‌شنوید. …



 ببینید | پزشکیان: جنگ اقتصادی نیازمند حضور همگانی است
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

ببینید | پزشکیان: جنگ اقتصادی نیازمند حضور همگانی است

رئیس‌جمهور با تأکید بر مقابله با جنگ تمام‌عیار اقتصادی دشمن گفت: همانند جنگ نظامی، همه باید در صحنه باشیم و یارای یکدیگر دهیم.



 فرصتی برای صلح
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

فرصتی برای صلح

اگر صلح و امنیت در منطقه با اخراج آمریکا و نیز اتحاد در برابر تهدیدات و توسعه طلبی صهیونیسم مطلوب است این همگرایی منطقه ای، یک فرصت است.

 قیمت جهانی طلا؛ امروز یکشنبه اول شهریور 1405
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت جهانی طلا؛ امروز یکشنبه اول شهریور 1405

آخرین قیمت طلا در بازار جهانی اعلام شد.

 فال و طالع امروز یکم شهریور برای هر ماه
۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

فال و طالع امروز یکم شهریور برای هر ماه

رکنا: فال و طالع امروز اول شهریور ۱۴۰۵ برای متولدین هر ماه را تقدیم تان می کنیم.

 تل‌آویو عقب نشست؟ اسرائیل از کانال ارتباطی با ترکیه خبر داد
۳۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تل‌آویو عقب نشست؟ اسرائیل از کانال ارتباطی با ترکیه خبر داد

پس از چند روز تنش بین تل آویو و آنکارا، مقامات اسرائیلی از کانال‌های ارتباطی با ترکیه خبر می‌دهند.

 واکنش تند ترامپ: می‌خواهند ایالت آمریکا باشند!
۴۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

واکنش تند ترامپ: می‌خواهند ایالت آمریکا باشند!

نخست وزیر کانادا پس از شکست مذاکرات با آمریکا گفت که در جنگ تجاری با این کشور هستیم.

 تئاتر هم لاکچری شد؟/ بلیت 5 میلیون‌تومانی یک نمایش مخاطبان تئاتر را غافلگیر کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

تئاتر هم لاکچری شد؟/ بلیت 5 میلیون‌تومانی یک نمایش مخاطبان تئاتر را غافلگیر کرد

اقتصادنیوز: در شرایطی که فشار اقتصادی، هزینه‌های زندگی را برای بخش بزرگی از جامعه سنگین کرده است، بلیت نزدیک به ۵‌میلیون تومان عملا تماشای تئاتر را برای بسیاری از مخاطبان بالقوه به یک انتخاب لوکس تبدیل می‌کند.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.