
طبق اعلام پایگاه خبری ورزش و جوانان، مهدی مسکنی در این نشست، گزارشی از مسیر طیشده برای توسعه کریکت در ایران و برنامههای پیشروی انجمن ارائه کرد و با اشاره به شرایط دشوار کشور در یک سال گذشته، از حمایت و همدلی جامعه جهانی کریکت قدردانی کرد.
او در بخشی از سخنان خود گفت: «کشور من در یک سال گذشته با مشکلات بسیاری مواجه بود و مورد حمله و تجاوز دولت آمریکا قرار گرفت و شمار زیادی از هموطنان، دانشجویان و کودکان ما به شهادت رسیدند. در این شرایط، همدردی و حمایت بسیاری از کشورهای جهان و دوستان ما در جامعه کریکت، برای مردم ایران ارزشمند و فراموشنشدنی بود.»
رئیس انجمن کریکت ایران همچنین با اشاره به فعالیتهای این انجمن در همین دوره افزود: «ما در کنار همه این دشواریها، مسیر زندگی و توسعه کریکت را ادامه دادیم و گامهای مهمی برای پیشرفت این رشته برداشتیم که گزارش آن را به اعضای شورا ارائه خواهم کرد.»
تأکید بر دیپلماسی ورزشی
یکی از بخشهای برجسته سخنان مهدی مسکنی، تقدیر از نقش محسن نقوی، رئیس شورای …












