قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

سوءقصد به جان یک نماینده مجلس شورای اسلامی؟ | انتشار فوری اطلاعیه دفتر حجت‌الاسلام محمد سبزی

روابط عمومی دفتر حجت‌الاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس با انتشار اطلاعیه‌ای، هرگونه سوءقصد به این نماینده را تکذیب کرد.
 سوءقصد به جان یک نماینده مجلس شورای اسلامی؟ | انتشار فوری اطلاعیه دفتر حجت‌الاسلام محمد سبزی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان روابط عمومی دفتر حجت‌الاسلام محمد سبزی روز جمعه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی انتشار مطالب و شایعاتی در برخی صفحات و کانال‌های فضای مجازی درباره سوءقصد به جان نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، این اخبار به‌طور کامل تکذیب می‌شود.

در این اطلاعیه آمده است: اخبار منتشرشده درباره سوءقصد به حجت‌الاسلام محمد سبزی کذب، فاقد صحت و از اساس نادرست است.

روابط عمومی دفتر نماینده مردم ساوه و زرندیه همچنین با اشاره به انتشار گسترده این شایعات در فضای مجازی، نسبت به بازنشر مطالب تایید نشده هشدار داد و از مردم و کاربران شبکه‌های اجتماعی خواست اخبار مربوط به این موضوع را تنها از منابع رسمی و معتبر دنبال کنند.

بر اساس این اطلاعیه، حجت‌الاسلام سبزی روز گذشته در شهرستان زرندیه حضور داشته و هم اکنون نیز پیگیری امور مردم، بررسی مسائل و مشکلات و انجام بازدیدهای میدانی از مناطق مختلف است.

روابط عمومی دفتر نماینده مردم ساوه و زرندیه با تاکید بر ضرورت حفظ آرامش عمومی، از مردم خواست ضمن هوشیاری در برابر شایعات، از توجه و بازنشر مطالب منتشرشده از منابع نامعتبر خودداری کنند.

این اطلاعیه در واکنش به شایعاتی منتشر شده که در برخی صفحات و کانال‌های فضای مجازی درباره وضعیت حجت‌الاسلام محمد سبزی منتشر شده بود. کد خبر 1062255



۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ محمدباقرقالیباف، امروز (جمعه، ۳۰ مردادماه) به همراه هیأت پارلمانی در سومین روز از سفر به عراق، با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.

 

همچنین قالیباف به زیارت بارگاه شریف و نورانی حضرت علی (ع) در نجف مشرف شد و در ادامه با تولیت عتبه علوی آن دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

 

دیدار‌های جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

 

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر (ع) و امام جواد (ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین (ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

 

سارا فلاحی (نماینده ایلام و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس)، شهین جهانگیری (نماینده ارومیه و عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، محمدتقی نقدعلی (نماینده خمینی شهر و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، مهدی فلاح (نماینده رشت و نایب رئیس گروه دوستی)، ابوالفضل عمویی (دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل)، محمدسعید احدیان (دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس) و وحید جلال زاده (معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه) از جمله همراهان رئیس مجلس شورای اسلامی در عراق هستند.


۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

توضیح‌های طراح طرح مقابله با نفوذ: این قانون باعث تقویت آزادی بیان می‌شود| ۳ ماه مهلت ثبت فعالیت‌های خارجی در سامانه شفافیت

رویداد۲۴| روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی به ابهامات درباره قانون مقابله با‌نفوذ بیگانگان» پاسخ داده است.

دکتر روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی: قانون «مقابله با‌نفوذ بیگانگان» پس از ماه‌ها کار کارشناسی در کمیسیون امنیت ملی مجلس، در اسفند ۱۴۰۴ نهایی شد، اما با وقوع جنگ تحمیلی رمضان به این روز‌ها موکول شد. این قانون نه واکنشی به تنش‌های مقطعی، بلکه پاسخی به یک خلا راهبردی است که سال‌ها در حوزه‌ی شفاف‌سازی و مدیریت مخاطراتِ ارتباطاتِ خارجی وجود داشت.

خوشبختانه یا متاسفانه، بیشتر نقد‌هایی که در فضای رسانه‌ای در روز‌های اخیر مطرح شد و بازتاب پیدا کرد، متوجه نسخه‌ی اولیه (تیر ۱۴۰۴ و دارای ۱۹ ماده) بود. البته به سهم خود، به عنوان یکی از طراحان و عضوی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، از تمامی دلسوزان و نخبگانی که با نقد‌های خود به پخته‌تر شدن این قانون کمک کردند، سپاسگزارم. بسیاری از این نقد‌ها در نسخه‌ی نهایی بازتاب یافته و برطرف شده است. با این حال، برخی از نقد‌ها همچنان بر اساس نسخه‌ی پیشین مطرح می‌شود، در حالی که متن کنونی مصوبه‌ی کمیسیون، تفاوت‌های اساسی با آن دارد.

از همین جا از همه‌ی صاحب‌نظران، نخبگان و فعالان رسانه‌ای دعوت می‌کنیم که متن نهایی را مطالعه کنند و نقد‌های سازنده‌ی خود را برای ارتقای هرچه بیشتر این قانون ارائه دهند؛ چرا که هنوز در مرحله‌ی بررسی و پیش از تصویب نهایی هستیم و از هر نقدِ عالمانه‌ای استقبال می‌کنیم.

به منظور رفع هرگونه ابهام، متن کامل مصوبه‌ی کمیسیون (نسخه‌ی اسفند ۱۴۰۴ و دارای ۳۳ ماده) که این روز‌ها در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، به‌عنوان پیوست این یادداشت ارائه می‌شود.

۱. چرا به قانون جدیدی نیاز داشتیم و تفاوت آن با قوانین پیشین در چیست؟

پاسخ: قوانین گذشته عمدتاً بر جاسوسی کلاسیک متمرکز بودند، اما امروز دشمن از نفوذ ادراکی و شبکه‌سازی پنهان استفاده می‌کند تا «محاسبات تصمیم‌گیران» را تغییر دهد و تصمیماتی نهایی شده به نفع او باشد، بدون آنکه طرف مقابل متوجه شود. سایر نظام‌های حقوقی در دنیا برای این موضوع قوانین مفصلی را وضع کرده‌اند. اما در جمهوری اسلامی برای اولین‌بار، در پیش‌نویس این قانون، جنگ ادراکی و مشاوره‌های مخربِ هدایت‌شده از بیرون جرم‌انگاری شده و با ایجاد سامانه‌ی شفافیت، زمینه‌ی مقابله با این تهدید پیچیده را فراهم می‌آورد. اساساً در مساله نفوذ، براساس قوانینِ فعلی، اقدام خلافِ قانون یا مجرمانه‌ای رخ نمی‌دهد. یک کارگزار خارجی که معمولا هویت واقعی خود را در پشت اسامی زیبا پنهان کرده و کشفِ اهداف نهایی او برای مردم ممکن نیست؛ در پوششِ یک دوره‌ی آموزشی، برنامه‌هایی را برای برخی از افرادِ مرتبط با دولتمردان، نخبگان یا هنرمندان برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد

از ایشان حمایت مالی می‌کند و یا حتی قرارداد می‌بندد.

در چارچوب قوانین فعلی اینها همه مشروع هستند. اما آن کارگزار به دنبال تحقق اهداف خصمانه علیه ملت ایران است؛ و اگر مردم می‌دانستند که علیه منافع ایران اقدام می‌کنند حتما این کار را نمی‌کردند. این قانون می‌خواهد در گام نخست برای مردم، یک سطحی از اطمینان را ایجاد کند که در ارتباط با کارگزارانِ خارجی، علیه منافع کشورشان اقدام نمی‌کنند. این قانون می‌خواهد اقدامات کارگزاران خارجی را هم شفاف کند. آنها هم مکلف خواهند شد که ارتباطات خود را ثبت کنند. شفافیت ارتباط کارگزار خارجی یک مساله مهم است. او حق ندارد پنهان‌کارانه با دولت‌مردان، نخبگان، هنرمندان و مردم ارتباط بگیرد. این شفافیت، به صورت دو سویه باعث تسهیل مراودات ایران و اشخاص ایرانی با دنیا می‌شود.

۲. این قانون چگونه با ایجاد سطوح اطمینان بخش، ارتباط با خارج از کشور را تسهیل می‌کند؟

پاسخ: این قانون بر اساس سطح‌بندی هوشمندانه‌ی کشور‌ها (ماده ۲) طراحی شده است: ما سه سطح را در مصوبه کنونی داریم. دولت‌ها یا رژیم‌های متخاصم (مثل آمریکا و رژیم صهیونی) که لازم است بالاترین سطح نظارت نسبت به اینها و اقداماتشان وجود داشته باشد. ارتباط با اینها نیاز به اخذ مجوز دارد. دولت‌هایی که علیه ایران اقداماتی را ساماندهی و اجرا کرده‌اند؛ نظارت ساده‌تر خواهد بود، اما در اینجا هم لازم است. اما سایر کشور‌ها (اکثریت قاطع کشورها): تعاملات کاملاً عادی و بدون محدودیت‌های امنیتی خواهد بود و صرفا نیازمند ثبت ارتباط در یک پنجره واحد است. این سطح بندی پویاست و توسط شورای عالی امنیت ملی به‌روز‌رسانی می‌شود و به صورت شفاف در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. بنابراین، این قانون دروازه‌ای هوشمند برای عبور امنِ تعاملات مشروع طراحی کرده است.

۳. سازوکارِ سامانه‌ی ثبت ارتباطات چگونه طراحی شده است و چه تضمینی برای روان بودنِ فرآیند‌ها وجود دارد؟

پاسخ: سامانه‌ی ثبت ارتباطات، با هدفِ شفاف‌سازی و نه محدودیت، طراحی شده است. برای جلوگیری از هرگونه پیچیدگی، ماده‌ی ۶ قانون، اصلِ «تاییدِ ضمنی» را پیش‌بینی کرده است: اگر دستگاه‌های امنیتی ظرف ۷ روز به درخواستِ ثبت‌شده پاسخی ندهند، درخواست به‌طورِ خودکار تایید محسوب می‌شود. همچنین شفافیت در سرفصل‌ها و ضوابطِ سامانه، مانع از بروزِ رانت، امضای طلایی و معطلیِ نخبگان خواهد شد. به‌عبارتِ دیگر، این سامانه برای تسهیلِ تعاملاتِ شفاف طراحی شده، نه برایِ سخت‌گیریِ بی‌دلیل.

۴. تاثیر این قانون بر زندگی روزمره مانند سفر‌های خارجی و خرید‌های خرد مردم چه خواهد بود؟

پاسخ: مواد ۳ و ۴ قانون، معافیت‌های گسترده‌ای برای امور عادی در نظر گرفته‌اند. تعاملات روزمره مانند خرید از فروشگاه‌های خارجی، استفاده از خدمات بین‌المللی، سفر‌های تفریحی و زیارتی، ارتباطات خانوادگی و حتی مکاتبات غیررسمی، کاملاً از ثبت در سامانه معاف هستند. به‌بیان روشن‌تر، زندگیِ عادیِ شهروندان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه هیچ بارِ اداریِ جدیدی بر دوشِ آنها تحمیل نمی‌گردد.

۵. تکلیف اساتید، پژوهشگران و فعالان اقتصادی در تعامل با خارج از کشور چیست؟

پاسخ: قانون به‌روشنی میان «تعاملاتِ عادی» و «فعالیت‌های پُرمخاطره» تمایز قائل شده است. مذاکرات اولیه، تعاملات پیش‌قراردادی و حتی تبادلِ نمونه‌کالا برای فعالان اقتصادی، نیاز به ثبت در سامانه ندارد (ماده ۴، تبصره‌ها). نظارتِ اصلی معطوف به قرارداد‌های کلان، تبادلاتِ مالیِ قابل‌توجه، داده‌های حساس، مشاغلِ خاص و تبلیغات در رسانه‌های خارجی است. در این موارد نیز، صرفاً «شفافیتِ ثبت» در سامانه کافی است و تنها در صورتِ احرازِ مخاطره، نیاز به اخذِ مجوز خواهد بود. بنابراین، تعاملاتِ علمی و تجاریِ شفاف، در بستری ایمن و تسهیل‌شده، کاملاً آزاد است.

۶. در شرایطی که فرصت ثبتِ قبلی وجود ندارد، چه راهکاری پیش‌بینی شده است؟

پاسخ: مصوبه این وضعیت را پیش‌بینی کرده است. شخص می‌تواند ارتباطِ فوری را برقرار کند و تا ۷۲ ساعت بعد، گزارشِ آن را در سامانه ثبت نماید. بنابراین، هیچ بن‌بستی برای مدیران، فعالان اقتصادی و حتی پژوهشگران ایجاد نشده است و نیازی به توقفِ مذاکرات یا قرارداد‌ها نیست.

۷. بخش قابل توجهی از این قانون به نفوذ فرهنگی و شفافیت فعالیت رسانه‌ها می‌پردازد. آزادی بیان و فعالیت حرفه‌ای خبرنگاران در این قانون چگونه تضمین می‌شود؟

پاسخ: این قانون حامی روزنامه‌نگاری مستقل است و با ایجاد سطوح اطمینان بخش و رفع اتهاماتِ بی‌مورد، از آزادی بیان و فعالیت‌های حرفه‌ایِ خبرنگاران حمایت می‌کند و در نهایت باعث تقویت آزادی بیان خواهد شد. هدفِ این قانون، مقابله با کارگزاری‌هایِ پنهان است. این قانون کمک می‌کند تا از یک روزنامه‌نگار یا پژوهشگرِ مستقل، در برابرِ کسی که از سرویس‌هایِ اطلاعاتی یا دولت‌های متخاصم پول می‌گیرد تا افکار عمومی را مهندسی کند؛ یک تمایز ایجاد کرده و مانع دخالت دولت‌های متخاصم و پول‌های کثیف در مدیریت افکار عمومی، اقدام علیه فرهنگ عمومی یا حتی مهندسی انتخابات شود. شفافیت مالی، از رسانه‌های داخلی در برابر اتهامات نیز صیانت می‌کند.

۸. این قانون نگرانی‌هایی را برای کسانی که در حال حاضر تعاملاتی را با کشور‌های خارجی دارند، ایجاد کرده است. آیا راهکاری برای آن در نظر گرفته شده است؟

پاسخ: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قرارداد‌ها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

۹. آیا این قانون مشابهی در جهان دارد؟

پاسخ: بله همه‌ی دنیا به روشنی این قوانین را داشته‌اند و جای تعجب است که چرا ما از این عرصه غافل بودیم. قوانینی، چون FARA در آمریکا (مصوب ۱۹۳۸) و سازوکار «ثبت نفوذ خارجی FIRS» در ذیل قانون امنیت ملی بریتانیا اجرا می‌شوند. شفافیت در ارتباطات خارجی، امروز به استانداردی جهانی تبدیل شده است. این مصوبه نیز در‌همین راستا و البته متناسب با شرایط بومی ماست. عمیقا معتقدیم که امنیت از مسیر شفافیت می‌گذرد و نه انسداد و محدودیت.

۱۰. آیا با توجه به اینکه هنوز قانون به‌طور نهایی تصویب نشده، امکان اصلاح آن وجود دارد؟

پاسخ: بله کاملاً. ما در مرحله‌ی پایانی بررسی و پیش از تصویب نهایی در صحن مجلس هستیم و این دقیقاً بهترین فرصت برای ارائه‌ی نقد‌های سازنده و اصلاحات هوشمندانه است. ما به‌دنبال قانونی پخته، فراگیر و مورد اعتماد هستیم؛ بنابراین نه تنها از نقد‌های عالمانه استقبال می‌کنیم، بلکه آن را ضرورتی برای ارتقای کیفیت قانون می‌دانیم و از همه منتقدان محترم دعوت می‌کنیم که متن نهایی را مطالعه کنند و نقد‌های خود را براساس آن ارائه دهند؛ اگر حرفِ حسابی، و نقدِ دلسوزانه‌ای وجود داشته باشد، قطعاً در فرصت باقی‌مانده، اعمال خواهد شد.

اما حرف پایانی:

امام شهید از نیمه‌ی دهه‌ی ۹۰، با درک دقیق از نقشه‌ی جدید دشمن، بار‌ها نسبت به پدیده‌ی «نفوذ» هشدار دادند و آن را نه یک تهدید حاشیه‌ای، بلکه خطری بنیادین برای «دستگاه محاسباتی مسئولان» و «تغییر در غایات ملی» معرفی کردند. ایشان تاکید داشتند که نفوذ فراتر از جاسوسی است و دشمن به دنبال تغییر باورها، آرمان‌ها و جهت‌گیری‌های تصمیم‌سازان کشور است. مصوبه‌ی کنونی دقیقاً در راستای تحقق همین هشدار‌ها و مطالبات طراحی شده است. این قانون با جرم‌انگاریِ «مشاوره‌های مخربِ هدایت‌شده از بیرون» و ایجاد سامانه‌ی شفافیت، عملاً به آن بخش از دغدغه‌های ایشان که می‌فرمودند «نفوذ باید رصد، شناسایی و مهار شود»، جامه‌ی عمل پوشانده است. از این رو، این مصوبه را باید پاسخی عملیاتی و دیرهنگام، اما موثر به وصیتِ راهبردیِ امام شهید دانست.

این قانون، زمین بازی را برای نیرو‌های دلسوز شفاف و امن می‌کند و از بروز وابستگی‌های غیرضرور، خیانت و سوءاستفاده‌های کلان پیشگیری می‌نماید. تصویب و اجرای دقیق آن، گامی عملیاتی در تحقق مطالباتِ رهبر شهید (رضوان‌الله تعالی علیه) است و نظام و جامعه را در برابر نفوذ بیگانگان، مصونیت‌بخشی خواهد کرد. تعامل با جهان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه در بستری امن‌تر و شفاف‌تر تقویت خواهد شد.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تجلیل رئیس مجلس از خانواده شهدای مقاومت عراق + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران از خانواده شهدای عراقی در حملات ائتلاف سعودی-آمریکایی تجلیل کرد.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 




 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 ابوترابی‌فرد: ایرانیان باردیگر رئیس‌جمهور بی کفایت آمریکا را تحقیر خواهند کرد
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ابوترابی‌فرد: ایرانیان باردیگر رئیس‌جمهور بی کفایت آمریکا را تحقیر خواهند کرد

خطیب نماز جمعه تهران گفت: ایرانیان باردیگر رئیس جمهور بی کفایت و هیات حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای هشدار زودهنگام آمریکا نزدیک تنگه هرمز/ادعای ترامپ: اگر لازم بود ۱۰۰ بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم/رویترز: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه عبور کردند/روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم
۱۶ ساعت قبل / سایت انتخاب

اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای هشدار زودهنگام آمریکا نزدیک تنگه هرمز/ادعای ترامپ: اگر لازم بود ۱۰۰ بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم/رویترز: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه عبور کردند/روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!