قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۶ ساعت قبل

ناو شکست خورده آمریکا منطقه را ترک کرد

رسانه های آمریکایی گزارش کردند که ناو آبراهام لینکلن پس از ۹ ماه ماموریت و استقرار در خاورمیانه، روز پنجشنبه به سمت بندر سن دیگو در آمریکا حرکت کرد.
 ناو شکست خورده آمریکا منطقه را ترک کرد

به گزارش همشهری آنلاین، این ناو هواپیمابر پس از انتشار گزارش هایی مبنی بر وقوع بحران در میان خدمه آن و مشکلات ساختاری و تغذیه به آمریکا باز می گردد.

روزنامه تایمز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن، حامل تقریباً ۵۰۰۰ نیرو، روز پنجشنبه پس از ورود یک گروه ناو هواپیمابر دیگر به منطقه، حرکت خود را به سمت آمریکا آغاز کرد.

پیش از این در روز پنجشنبه، فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (‌سنتکام) تصویری از ناو هواپیمابر یو اس اس جورج واشنگتن در حال عملیات در دریای عرب منتشر کرد.

وال استریت ژورنال پیش از این گزارش داده بود که این ناو جایگزین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در منطقه خواهد شد.

چندین نشریه نظامی در هفته‌های اخیر درباره بحران های داخلی ناو آبراهام لینکلن گزارش داده‌اند.

روزنامه «نیوی تایمز» گزارش داده است که چندین ملوان سعی کرده‌اند با پریدن از عرشه کشتی خودکشی کنند، در حالی که روزنامه «استارز اند استرایپس» گزارش داده است که خانواده‌های خدمه این ناو پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر وخامت سلامت روان نیروها، «هونگ کائو»،سرپرست وزارت نیروی دریایی را تحت فشار قرار داده‌اند.

مایک لوین نماینده دموکرات از کالیفرنیا، وجود مشکلاتی در مورد دوش‌های خراب، سرویس های بهداشتی خراب، کمبود کالاهای بهداشتی اولیه مانند صابون و خمیردندان و همچنین جیره‌بندی غذا گزارش کرده است. کد خبر 1062203



۴۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

گفتگوی فیدان با همتایان مصری و سعودی خود درباره وضعیت تنگه هرمز

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری آناتولی، هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه با بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر و فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی تلفنی گفتگو کرد.

فیدان در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی، نوشت که به عنوان بخشی از تماس‌های دیپلماتیک خود در مورد آخرین تحولات منطقه، با همتای مصری و عربستانی خود گفتگوی تلفنی کرده است.

وی در این خصوص گفت: در گفتگوهایمان، موانع اجرای طرح صلح غزه و گام‌ هایی که می‌ توانیم برداریم را ارزیابی کردیم.

فیدان همچنین افزود که آنها در مورد آخرین تحولات سوریه گفتگو و بر حمایت قوی خود از برقراری صلح و ثبات در این کشور تأکید کردند.

وی افزود که آنها همچنین وضعیت تنگه هرمز و آخرین تحولات مذاکرات جاری بین کشورهای دخیل در این درگیری را ارزیابی کردند.

فیدان اضافه کرد که طرفین گفتند: به عنوان ۳ کشور برادر که خواهان صلح و رفاه در منطقه خود هستیم، به تقویت همکاری و هماهنگی خود در همه زمینه‌ها ادامه خواهیم داد.


۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آخرین گام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دور شدن از تشدید نظامی در ایران، در حالی برداشته می‌شود که طرف آمریکایی مدعی است مذاکرات بین ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید در مصاحبه با سمافور ادعا کردند که دولت معتقد است مذاکرات ایران و عمان هفته‌ها پیش از هم پاشیده است. این مذاکرات با مطرح کردن امکان ترتیب عوارضی در تنگه هرمز، ترامپ را ناامید کرده بود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

هشدار ریابکوف نسبت به «خطر تشدید بیشتر تنش در منطقه»

جوان آنلاین: سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز جمعه مصاحبه‌ای اختصاصی با «NEWS.ru» اعلام کرد که مسکو برای گفتگو با آمریکا آمادگی دارد، اما این بدان معنا نیست که از مواضع اصولی خود دست خواهد کشید.

این دیپلمات روسیه سپس ادامه داد: روسیه همچنان برای گفتگو با آمریکا درباره اوکراین آمادگی دارد، اما این به معنای عقب‌نشینی مسکو از مواضع اصولی خود نیست.

سرگئی ریابکوف، سپس افزود: مسکو آماده است تا هر گونه ایده معقول را برای حل‌ و فصل مسئله اوکراین که با واقعیات در میدان همخوانی داشته باشد، بشنود. ایالات متحده به طور کلی آمادگی خود را برای گفتگوی سازنده درباره اوکراین و درک موضع روسیه نشان می‌دهد. روسیه و آمریکا از طریق نهادهای اداری و سرویس‌ های ویژه خود، به همکاری نظام مند و فعال ادامه می‌ دهند.

سرگئی ریابکوف، در خصوص تنش آفرینی ها آمریکا در منطقه نیز گفت: حتی در صورت موفقیت‌ آمیز بودن مذاکرات بین ایران و عمان درباره تردد کشتیرانی در تنگه هرمز، همچنان خطر تشدید بیشتر تنش در منطقه وجود دارد.




 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا

وزیر امور خارجه قطر از تداوم تلاش‌های میانجیگرانه این کشور بین ایران و آمریکا خبر داد.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.