قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۲۱ ساعت قبل

اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند | یکی از خطرناک‌ترین لحظات اخیر

در شرایطی که آمریکا به دنبال کاهش حضور نظامی در غرب آسیا است، «تام باراک»، فرستاده ترامپ در سوریه و عراق، تلاش کرد ناکامی در منطقه را با کفرگویی توجیه کند.
 اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند | یکی از خطرناک‌ترین لحظات اخیر

به گزارش همشهری‌آنلاین، تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و عراق، در گفت‌وگویی با ماریو نافال (مجری و وبلاگ‌نویس آمریکایی) در مصاحبه‌ای به آخرین تحولات غرب آسیا، به خصوص حمله اسرائیل به پایگاه ابوالظهور سوریه و درگیری‌های لبنان پرداخت. ترکیه قصد مقابله با جنگنده‌های اسرائیل را داشت

تام باراک، درباره حمله اخیر اسرائیل به پایگاه ابوالظهور در سوریه گفت: آنکارا از ورود جنگنده‌های اسرائیلی به حریم هوایی منطقه اطلاع نداشت. به گفته او، «وقتی ترک‌ها هواپیماها را دیدند که به سمت مرز می‌آیند و هدف و نیت آنها را نمی‌دانستند، شروع کردند به گفتن اینکه باید هواپیماهای خودمان را به پرواز درآوریم.»

فرستاده آمریکا افزود که درباره علت این حادثه دو احتمال مطرح است؛ نخست اینکه اسرائیلی‌ها عمداً درصدد تحریک ترکیه و قرار دادن این کشور در موقعیتی خاص بوده‌اند و دوم اینکه «ارتباط میان موساد، ارتش اسرائیل و دفتر نتانیاهو کاملاً به‌هم ریخته بود.»

باراک این حادثه را یکی از خطرناک‌ترین لحظات اخیر توصیف کرد و گفت: «این یکی از آن لحظه‌هایی بود که فکر می‌کنم برای خیلی از ما کل عمرمان از جلوی چشمانمان رد شد و گفتیم: باید راه بهتری وجود داشته باشد» او در ادامه گفت که خوشبختانه «مغزهای خونسرد» وارد عمل شدند و اوضاع را آرام کردند.

اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند

وی درباره اهداف اسرائیل در سوریه نیز گفت تل‌آویو می‌خواهد سوریه عاری از سامانه‌های نظامی باشد که بتوانند دسترسی اسرائیل به ایران را مختل کنند. باراک تصریح کرد که «فضای هوایی سوریه برای اسرائیل یک خط دید واضح به سمت ایران فراهم می‌کند.» تماس رئیس موساد با وزیر خارجه رژیم جولانی

تام باراک همچنین با تأیید برخی اخبار درباره تماس تلفنی رئیس موساد با اسعدالشیبانی در تاریخ 14 آگوست، گفت که این تماس حدود دو ساعت به طول انجامیده است.

باراک در بخش دیگری از این گفت‌وگو به روابط ترکیه و سوریه …



 رسانه عبری: ترکیه اولین بازنده تحریم‌های جدید آمریکا خواهد بود - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رسانه عبری: ترکیه اولین بازنده تحریم‌های جدید آمریکا خواهد بود - تسنیم

یک رسانه عبری زبان نوشت که ترکیه اولین زیان دیده از دور جدید تحریم‌ها علیه ایران خواهد بود.

 پایان خاورمیانه آمریکایی
۱۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پایان خاورمیانه آمریکایی

خاورمیانه آمریکایی به پایان خود رسیده است. نظم منطقه‌ای که از سال ۱۹۹۱ حاکم بوده، یکی از تبعات فراوان جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران بوده است. شکست آمریکا و اسرائیل در سرنگونی تهران، ورشکستگی دهه‌ها تحریم و خشونت را ثابت کرده است.

 آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟

تام باراک، سفیر آمریکا در ترکیه و نماینده ویژه واشنگتن در امور سوریه، حمله اسرائیل به پایگاه ابودهور را اقدامی احتمالی برای تحریک ترکیه دانست و هشدار داد این حمله می‌توانست به رویارویی مستقیم میان اسرائیل و ترکیه منجر شود.

 رسانه عبری: تاب آوری عربستان در حال فروپاشی است
۲۱ دقیقه قبل / سایت مشرق

رسانه عبری: تاب آوری عربستان در حال فروپاشی است

به اعتقاد کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل، ترامپ سبب شده است تا فرصت چندانی برای عربستانی‌ها باقی نماند.

 سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
۲۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌ شنبه هفته گذشته 27 مرداد 1405، تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.