قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

زاکانی: ما مدیون شهدا هستیم

شهردار تهران گفت: اگر کسی نقشه راه آمریکا را بداند و بفهمد که جریان داعش و نجات‌باطل چگونه شکل گرفت و به امید چه اهدافی در منطقه آتش‌افروزی کردند، آنگاه عظمت مجاهدان شهید به‌ویژه شاگردان مکتب حاج قاسم سلیمانی را به درستی درک می‌کند.
 زاکانی: ما مدیون شهدا هستیم
همشهری آنلاین - علیرضا زاکانی در حاشیه دیدار با خانواده سردار شهید مرتضی حسین‌پور معروف به (حسین قمی) در شهر شلمان از توابع شهرستان لنگرود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسین‌پور، با اشاره به نقش برجسته او در جبهه مقاومت، اظهار کرد: شهید مرتضی حسین‌پور، مجاهد شناخته‌شده در عراق و سوریه و فرمانده جریان مقاومت بود که مجاهدت‌های او در این دو کشور، جریان مقاومت را سربلند کرد.

وی با بیان اینکه این شهید بزرگوار از ۱۸ سالگی پا به میدان نبرد گذاشت، افزود: شهید حسین‌پور با ایستادگی و سال‌ها مجاهدت خالصانه، افتخار بزرگی را برای ایران اسلامی، استان گیلان و مردم شلمان رقم زد و به عنوان یک قهرمان واقعی در تاریخ مقاومت ماندگار شد.

زاکانی با تأکید بر اهمیت شناخت نقشه‌های راهبردی آمریکا در منطقه، تصریح کرد: اگر کسی نقشه راه آمریکا را بداند و بفهمد که جریان داعش و نجات‌باطل چگونه شکل گرفت و به امید چه اهدافی در منطقه آتش‌افروزی کردند، آنگاه عظمت مجاهدان شهید به‌ویژه شاگردان مکتب حاج قاسم سلیمانی را به درستی درک می‌کند.

شهردار تهران ادامه داد: حاج قاسم و شاگردان ممتازش کاری کردند که آن‌هایی که می‌خواستند از کشورهای اسلامی جز خاکستر برجای نماند و از ایران چیزی جز پوسته و کاریکاتوری بدنام باقی نگذارند، به اهداف شوم خود نرسیدند. آنان می‌خواستند ملت‌های منطقه را به اسیری ببرند و ذلیل کنند، اما شهدا و به‌ویژه شهید حسین‌پور اجازه ندادند.

زاکانی با بیان اینکه شهید مرتضی حسین‌پور، افتخار ایران، گیلان و شلمان است،تأکید کرد: ما مدیون شهدا هستیم و امیدواریم با الگوگیری از آنان، بتوانیم در مسیر شهدا گام برداریم و ادامه‌دهنده راه آنان باشیم.

شهید مرتضی حسین‌پور شلمانی معروف به «حسین قمی»متولد ۳۰ شهریور ۱۳۶۴ در شلمان ، از فرماندهان شهید مدافع حرم و فرمانده شهید حججی و همچنین فرمانده قرارگاه حیدریون بود و در ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ در سوریه به شهادت رسید. کد خبر 1058777



 ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست | هرچه جوسازی کردند من بیشتر لج کردم

ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست | هرچه جوسازی کردند من بیشتر لج کردم

مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 پایان افسانه «غریبه‌های خطرناک»؛ به جای ترساندن، کودک را «توانمند» کنید

پایان افسانه «غریبه‌های خطرناک»؛ به جای ترساندن، کودک را «توانمند» کنید

آموزش امنیت به کودک، فراتر از ترساندن اوست؛ تغییر رویکرد از «دوری از غریبه‌ها» به «شناخت رفتارهای امن»، کلید توانمندسازی اوست. به‌جای بی‌اعتمادی مطلق، والدین باید با آموزش مهارت «نه» گفتن و تعریف «بزرگسال امن»، فرزندشان را برای مواجهه با تهدیدها آماده کنند. در این مسیر، حفظ آرامش خانواده و پرهیز از پنهان‌کاری، ضامن سلامت روان کودک است.

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 اخبار مسکن و شهری

اخبار مسکن و شهری

آخرین اخبار از قیمت مسکن و معاملات ملکی در تهران و سایر نقاط کشور همراه با آخرین پوشش آخرین تصمیم ها و سیاست های حوزه شهری را در اقتصادنیوز بیابید.

 خلاصه بازی سپاهان 0 - تراکتور 2

خلاصه بازی سپاهان 0 - تراکتور 2

تیم‌های فوتبال سپاهان و تراکتور در هفته دوم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم رفتند و در آخر این تراکتور بود که 2 بر صفر سپاهان را شکست داد. خلاصه این بازی را می‌بی...

 رستگاری یک دزد!

رستگاری یک دزد!

آرمان امروز : در ادامه، حبیب باوی ساجد، کارگردان و داستان‌نویس گفت: «فیلم جیب‌بر قبل از این‌که درباره دزد باشد، درباره تنهایی و روح سرگشته انسانی است. این سرگشتگی و تنهایی البته موتیف همه فیلم‌های برسون است. درست به همین علت است که برسون مؤلفه‌های فردی و جهان‌بینی خود را در قالب یک دزد در [ ]

 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟