قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

مهاجم پرسپولیس در آستانه جدایی | مقصد هم مشخص شد

اگرچه پیش‌تر سخن از آن بود که مهدی تارتار مخالف جدایی قرضی اژدهاکش 18 ساله است، حال شرایط تغییر کرده است.
 مهاجم پرسپولیس در آستانه جدایی | مقصد هم مشخص شد

به گزارش همشهری آنلاین کوروش اژدهاکش، مهاجم جوانی که به‌تازگی با قراردادی پنج‌ساله از آلومینیوم اراک به پرسپولیس پیوسته است. درخشش علی علیپور، ایگور سرگیف و پوریا شهرآبادی در دو هفته اخیر باعث شده مهدی تارتار نگرانی‌ای برای خط حمله خود نداشته باشد.

اگرچه پیش‌تر سخن از آن بود که مهدی تارتار مخالف جدایی قرضی اژدهاکش 18 ساله است، حال شرایط تغییر کرده است.

ترافیک در پرسپولیس؛ اژدهاکش به دنبال فرصت بازی

اژدهاکش که یکی از استعدادهای جوان پرسپولیس محسوب می‌شود، در تمرینات سرخپوشان حضور داشته اما با توجه به رقابت موجود در ترکیب، احتمال انتقال قرضی او برای یک فصل مطرح شده است. همانگونه پیش‌تر نیز گفتیم، نساجی یکی از جدی‌ترین گزینه‌ها برای میزبانی قرضی این بازیکن است و مذاکرات میان دو باشگاه نیز در این زمینه دنبال شده است.

مجتبی حسینی هم اژدهاکش را می‌شناسد

یکی از نکات مهم در بحث انتقال اژدهاکش به نساجی، حضور مجتبی حسینی روی نیمکت این تیم است؛ سرمربی‌ای که پیش‌تر در آلومینیوم با این بازیکن کار کرده و شناخت خوبی از توانایی‌های او دارد. همین موضوع می‌تواند در صورت نهایی شدن انتقال، به تصمیم نساجی برای جذب این بازیکن کمک کند.

تکلیف اژدهاکش به‌زودی مشخص می‌شود

گزارش‌های تازه از احتمال تعیین تکلیف این پرونده طی ۷۲ ساعت آینده حکایت دارند. با این حال، وضعیت این انتقال در رسانه‌ها متناقض گزارش شده؛ برخی منابع از جدی بودن انتقال قرضی به نساجی خبر داده‌اند، در حالی که گزارش‌های دیگری از منتفی شدن این جابه‌جایی با نظر مهدی تارتار حکایت داشته‌اند.

بنابراین فعلاً باید منتظر تصمیم نهایی باشگاه پرسپولیس و مهدی تارتار ماند؛ تصمیمی که مشخص خواهد کرد اژدهاکش فصل جدید را در جمع سرخپوشان ادامه می‌دهد یا برای رسیدن به دقایق بازی بیشتر، به‌صورت قرضی راهی نساجی خواهد شد. کد خبر 1062355



۴۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خداحافظی مونیر؛ پایان ماجراجویی یک مراکشی دیگر در فوتبال ایران - پارس فوتبال

ایمان گودرزی؛ مونیر الحدادی با انتشار یک استوری اینستاگرامی به حضور یک‌ساله‌اش در استقلال پایان داد؛ بازیکنی که با سابقه بازی در بارسلونا به فوتبال ایران آمد و حالا به سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر تبدیل شده که تجربه حضور در فوتبال ایران را پشت سر گذاشته است.

مونیر الحدادی، مهاجم اسپانیایی-مراکشی استقلال، سرانجام با انتشار یک استوری اینستاگرامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد تا پرونده حضورش در جمع آبی‌پوشان پس از یک فصل بسته شود.

الحدادی که ابتدای فصل گذشته با رزومه‌ای قابل توجه و سابقه بازی در بارسلونا راهی استقلال شده بود، یکی از پرسر و صداترین خریدهای خارجی لیگ برتر به شمار می‌رفت. او اگرچه نتوانست همراه استقلال به افتخار بزرگی دست پیدا کند، اما از نظر آماری یکی از مؤثرترین بازیکنان خارجی فصل تیمش بود.

سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر

مهاجم ۳۰ ساله استقلال در مجموع ۲۸ مسابقه با پیراهن این تیم به میدان رفت؛ ۱۸ بازی در لیگ برتر، دو دیدار در جام حذفی و هشت مسابقه در لیگ قهرمانان آسیا ۲. حاصل عملکرد او چهار گل و پنج پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود؛ آماری که نشان می‌دهد الحدادی روی ۹ گل استقلال نقش مستقیم داشته و در مجموع عملکرد قابل قبولی از خود به جا گذاشته است. با پایان حضور مونیر الحدادی، نام او در کنار دو بازیکن دیگر به عنوان مراکشی‌های تاریخ لیگ برتر ایران ثبت شد؛ دو بازیکنی که تجربه‌های متفاوتی در فوتبال ایران داشتند.

عادل شیحی؛ تجربه‌ای کوتاه در استقلال

پیش از الحدادی، عادل شیحی نخستین بازیکن مراکشی بود که پیراهن استقلال را بر تن کرد. او با سابقه بازی در فولام به فوتبال ایران آمد، اما دوران حضورش چندان دوام نداشت. شیحی تنها در شش مسابقه برای استقلال بازی کرد و بدون ثبت گل یا پاس گل از این تیم جدا شد. مهم‌ترین خاطره او حضور در دربی فروردین ۱۳۹۵ بود؛ مسابقه‌ای که در ترکیب اصلی قرار گرفت اما به دلیل مصدومیت در همان نیمه نخست زمین را ترک کرد.

ایوب العملود؛ یک فصل در پرسپولیس

دیگر مراکشی حاضر در لیگ برتر ایران، ایوب العملود بود که با نظر خوان کارلوس گاریدو به پرسپولیس پیوست. این مدافع راست طی یک فصل حضورش، ۲۴ بار برای سرخپوشان در سه رقابت مختلف به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ گلی که در هفته دوم لیگ بیست‌وچهارم مقابل تراکتور زده شد و مانع شکست پرسپولیس شد. حالا با خداحافظی رسمی مونیر الحدادی، حضور یکی از شناخته‌شده‌ترین بازیکنان خارجی فصل گذشته لیگ برتر در استقلال به پایان رسیده است؛ بازیکنی که با وجود شرایط پرنوسان تیم، توانست یکی از مؤثرترین خارجی‌های فصل آبی‌پوشان باشد و نامش را به عنوان موفق‌ترین فوتبالیست مراکشی تاریخ لیگ برتر ایران از نظر اثرگذاری روی گل ثبت کند.


۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

پرسپولیس دست به کار شد؛ جانشین جلالی از راه می‌رسد؟ / تصمیم فوری تارتار برای ترمیم جناح چپ / نقل‌وانتقال سرخ‌ها وارد مرحله تازه شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مصدومیت ابوالفضل جلالی موجب شده جذب مدافع چپ به یکی از اولویت‌های پرسپولیس تبدیل شود. تارتار از مدیران باشگاه درخواست کرده است هرچه سریع‌تر یک بازیکن در این پست جذب کنند.

ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع چپ فولاد خوزستان، گزینه نخست پرسپولیس محسوب می‌شود. مدیران پرسپولیس طی هفته‌های اخیر چند مرتبه برای جذب این بازیکن با مسئولان فولاد مذاکره کرده‌اند، اما حمید مطهری با جدایی رزاق‌پور مخالفت کرده است. به همین دلیل، انتقال این بازیکن به پرسپولیس با موانع جدی مواجه شده است.

در صورت منتفی شدن حضور رزاق‌پور، امیر جعفری مدافع چپ گل‌گهر، گزینه بعدی مهدی تارتار خواهد بود. جعفری پیش از این نیز در فهرست گزینه‌های پرسپولیس قرار داشت، اما در نهایت با توجه به اینکه پرسپولیس چند بازیکن را از گل‌گهر جذب کرده بود، پروسه جذب او نیمه کاره ماند.

حالا با توجه به مصدومیت جلالی و نیاز پرسپولیس به تقویت سمت چپ خط دفاعی، جعفری بار دیگر به گزینه سرخپوشان تبدیل شده است. قرار است مدیران پرسپولیس مذاکرات خود را با مسئولان گل‌گهر آغاز کنند تا در صورت توافق، این بازیکن را به خدمت بگیرند.

<!– پ

–>


۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

لیگ تحت تأثیر کامبک رؤیایی ملوان

هفته دوم لیگ هم با نتایج جالب و اتفاقاتی همراه بود. اخراج سه بازیکن نشان از حساسیت بازی‌ها در همین هفته‌های ابتدایی داشت. تیم‌های مدعی حریفان‌شان را شسکت دادند و فقط سپاهان در بازی بزرگ هفته مقابل تراکتور (دیگر مدعی) نتیجه را واگذار کرد. ضمن اینکه رقابت برای کسب عنوان آقای گلی و بهترین پاسور فصل از همین الان شروع شده و قطعاً هفته به هفته حساس‌تر هم می‌شود. مهم‌ترین اتفاق هفته البته کامبک بزرگ ملوان بود که بازی باخته را 10نفره با پیروزی پشت سر گذاشت.

 

تیم هفته: استقلال

سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال بعد از پیروزی پرگل مقابل مس شهربابک در هفته اول برای تقابل با نساجی به قائمشهر رفت. آبی‌های پایتخت در حالی با یک گل برتری به تهران برگشتند که حریف‌شان بشدت از سوی هوادارانش مورد حمایت قرار می‌گرفت. پیروزی در خانه نساجی برای تمام تیم‌ها سخت است اما استقلال در هفته دوم موفق به انجامش شد. بدون شک اهمیت این پیروزی در هفته‌های آینده مشخص خواهد شد. آبی‌ها در این دو بازی دروازه‌شان را بسته نگاه داشتند که این اتفاق بسیار خوبی برای تیم سهراب بختیاری‌زاده است.

 

بازیکن هفته: علی علیپور(پرسپولیس)

برای انتخاب بهترین بازیکن هفته گزینه‌های دیگری غیر از علی علیپور، مهاجم پرسپولیس وجود داشت. اما بازیکن ملی‌پوش قرمزهای پایتخت غیر از گلی که زد، دو پاس گل هم داد تا نقش زیادی در پیروزی پرگل تیمش مقابل استقلال خوزستان داشته باشد. به نظر می‌رسد علیپور پس از حضور در جام جهانی انگیزه‌ زیادی به‌دست آورده تا یکی از مسافران تیم ملی در جام ملت‌های آسیا هم باشد. ضمن اینکه او که سابقه آقای گلی لیگ را در کارنامه دارد، برای تکرار این عنوان که مدعیان جدی هم دارد، تلاش مضاعفی خواهد داشت.

 

گلزنان هفته: امیرحسین حسین‌زاده(تراکتور)، رضا مرزبان(ملوان)

دو بازیکن در هفته دوم دبل کردند. تراکتور در روزی که به گفته مدافعش (شجاع خلیل‌زاده) در حالی با دو گل سپاهان را در نقش جهان شکست داد که میزبان بازی بهتری ارائه داد. اما فرصت‌طلبی امیرحسین حسین‌زاده و زدن دو گل توسط این بازیکن تمام معادلات محرم نویدکیا را بهم زد. در انزلی هم رضا مرزبان مهاجم ملوان یک شب فراموش‌نشدنی را رقم زد. او در حالی که تیمش با یک بازیکن کمتر و با یک گل از میهمانش عقب بود دو مرتبه دروازه ذوب‌آهن را باز کرد تا ملوان در خانه کامبک زده و سه امتیاز با ارزش را در خانه حفظ کند.

 

تعویض هفته: محمدرضا آزادی (استقلال)

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال وقتی دید تمام برنامه‌های تاکتیکی‌اش مقابل نساجی جواب نداد در دقیقه 80 محمدرضا آزادی مهاجم جوانش را به میدان فرستاد. یک تعویض طلایی که خیلی زود تأثیرش را نشان داد. او که به‌جای سحرخیزان وارد زمین شده بود روی کرنر یاسر آسانی از سمت راست و ریباند شوت تورانیان و تعلل مدافعان نساجی نهایت استفاده را برد و دروازه میزبان را باز کرد و شادی را به اردوی استقلالی‌ها آورد. آزادی که سابقه بازی در نساجی را هم در کارنامه دارد بعد از این گل شادی نکرد. با این گل حال سهراب برای چیدمان در خط حمله دغدغه‌های شیرینی دارد.

 

ناکام هفته: سپاهان

آنهایی که بازی سپاهان و تراکتور را می‌دیدند شاید تساوی را بدترین نتیجه برای شاگردان محرم نویدکیا پیش‌بینی می‌کردند. آنها هم تیر دروازه تراکتور را لرزاندند و هم در چندین نوبت علیرضا بیرانوند را مجبور به واکنش کردند. اما در نهایت نتیجه‌ای که رقم خورد شکست 2-صفر مقابل تبریزی‌ها بود، نتیجه‌ای که برای سکونشینان باورپذیر نبود. حتماً این بازی و اتفاقاتش درس بزرگی برای سرمربی جوان سپاهان خواهد بود. تیبور هلیلوویچ بازیکن خارجی تراکتور با دو پاس گلی که به حسین‌زاده داد، شکست تلخی را برای طلایی‌پوشان در ورزشگاه نقش جهان با حضور تماشاگرانش رقم زد.

 

مربی هفته: مازیار زارع(ملوان)

ملوان در اولین بازی خانگی‌اش با حضور هواداران پرشور خود برای کسب پیروزی به میدان آمده بود. اما برخلاف انتظار ملوانی‌ها روی پاس بلند دروازه‌بان ذوب‌آهن و تعلل مدافعان دروازه خود را باز شده دیدند. مازیار با تغییرات تاکتیکی در دقیقه72 بازی را به تساوی کشاند. اخراج امیر افسرده مدافع این تیم می‌توانست کار را برای انزلی‌چی‌ها سخت‌تر کند اما ملوان همیشه ثابت کرده تیمی نیست که به‌راحتی امتیاز از دست دهد. به همین دلیل به بازی هجومی‌شان ادامه داده و یکبار دیگر در دقیقه89 به گل رسیدند تا زارع در پایان بازی شادی‌اش را با سکونشینان ورزشگاه مرحوم قایقران تقسیم کند.

 

تیم منتخب 3-3-4

دروازه‌بان: علیرضا بیرانوند (تراکتور)

مدافعان میانی: عارف آقاسی (استقلال)، مسعود محبی (خیبر خرم‌آباد)

مدافعان کناری: ارشیا وثوقی‌فر (فجرسپاسی)، سهیل صحرایی (گل گهر)

هافبک‌های میانی: خشایار زبرجد (صنعت نفت)، پوریا پورعلی(پرسپولیس)، میلاد سورگی (شمس‌آذر)

مهاجمان: رضا مرزبان (ملوان)، امیرحسین حسین‌زاده (تراکتور)، علی علیپور (پرسپولیس)

انتهای پیام/




 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!

همه چیز برای ادامه حضور گلر شماره یک تیم ملی در تراکتور به یک نامه بستگی دارد و حالا آنها باید ثابت کنند بیرانوند هنوز مشمول نیست.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۲۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.