قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

دو پرسپولیسی با لگد به اتاق مدیرعامل حمله کردند | خط و نشان برای حاشیه سازان از سوی سرپرست سرخ ها

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس میگوید دو پیشکسوت به اتاق مدیرعامل باشگاه حمله کرده‌اند.
 دو پرسپولیسی با لگد به اتاق مدیرعامل حمله کردند | خط و نشان برای حاشیه سازان از سوی سرپرست سرخ ها

تیم فوتبال پرسپولیس در حالی موفق به شکست شمس آذر قزوین شد که در پایان مسابقه محسن خلیلی در یک مصاحبه مهم، اظهاراتی را در مورد حواشی این دیدار انجام داد. او در ابتدای صحبتهایش گفت: بازی خوبی بود. برای گام نخست، سه امتیاز باارزشی بود که با زحمت بچه‌ها و زحمت کادرفنی توانستیم به آن دست پیدا کنیم. از هواداران تشکر می‌کنم که در شرایطی که میزبان نبودیم، به استقبال تیم آمده بودند. خیلی خوشحالیم که در این فصل هواداران را در کنار خودمان داریم.

او در مورد بلندی چمن عنوان کرد: اعتراض کردیم که چمن بلند است اما داور و ناظر بازی گفتند که چمن مساعد است. انقدر شرایط چمن کار را سخت بود و توم خوب حرکت نمی‌کرد، پای بچه‌ها خسته شد و نیمه دوم دیدید که بچه‌ها هم اکثرا عضلات‌شان گرفت، چون پایشان در چمن گیر می‌کرد.

خلیلی در خصوص مصدومیت ابوالفضل جلالی توضیح داد: مصدومیتی نداشت. گرفتگی ساق پا بود. گرفتگی دوقلو بود که آن هم دکترها رویش کار می‌کنند و از فردا بچه‌ها ریکاوری را شروع می‌کنند.

او در مورد رفتن اورونوف به رختکن در دقیقه ۳۵ گفت: همه بازیکنان باید در اختیار تیم باشند و باشگاه و تیم بزرگتر است. پرسپولیس جایی نیست که بازیکن عکس‌العملی نشان بدهد. حتما اگر واکنشی باشد، کادرفنی درمورد آن نظر می‌دهد. همه بازیکنان باید در خدمت تیم باشند و بیشترین هدف‌شان را برای هدف تیم که قهرمانی است، انجام بدهند.

اما قسمت جالب صحبتهای خلیلی این نقطه بود که در مورد پیشکسوتان پرسپولیس صحبت کرد: همه پیشکسوتان عزیزان ما هستند و برای پرسپولیس زحمت کشیده‌اند و افتخارآفرینی کرده‌اند. اخیرا هم اتفاقی افتاده بود. بعضی از این عزیزان باید حرمت باشگاه را حفظ کنند و سهم‌خواهی را کنار بگذارند و وقتی مدیرعامل در جلسه است، به نگهبان باشگاه بگویند اینجا خانه ماست و به طبقه چهارم بیایند و با لگد به در اتاق مدیرعامل بزنند و داد و بیداد کنند.

او همچنین یک ماجرای فاش نشده را به زبان آورد: دو تا از عزیزان به طبقه چهار آمده بودند که این اتفاق افتاد. تیم نیاز به آرامش دارد و امیدواریم این اتفاقات رخ ندهد. من هم بی‌تجربه نیستم. هم تجربه سرپرستی در تیم بزرگ پرسپولیس را دارم و هم در قسمت‌های مختلف باشگاه کار کرده‌ام. تمام توانم را مثل همه پیشکسوتانی که وارد تیم پرسپولیس شدند می‌گذارم و نیاز به همدلی و وفاق و دوستی داریم. فرقی نمی‌کند چه کسی روی صندلی بنشیند، چه کسی در باشگاه باشد و چه پیشکسوتی فعالیت کند. مهم موفقیت تیم پرسپولیس و سربلندی و افتخار تیم پرسپولیس است که هواداران هم خوشحال شوند. کد خبر 1060769



۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کودتای خاموش در پرسپولیس! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس بعد از کنار رفتن رضا درویش و تیم مدیریتی او، روزهای سختی را پشت سر گذاشت؛ تیمی که فصل گذشته با وجود تغییرات روی نیمکت و حضور اوسمار، نتوانست از بحران خارج شود و با مجموعه‌ای از بازیکنان پا به سن گذاشته و پرحاشیه، به تیمی معمولی تبدیل شد. حتی حضور در تورنمنت سه‌جانبه نیز نتوانست تصویری امیدوارکننده از آینده سرخ‌ها ارائه کند. تابستان امسال اما ورق برگشت.

پیمان حدادی در فصل نقل‌وانتقالات عملکردی قابل قبول داشت. او در انتخاب سرمربی به سراغ یک گزینه داخلی امتحان‌پس‌داده و پرسپولیسی رفت و برخلاف برخی سناریوهای پرهزینه، وارد پروژه جذب مربی خارجی نشد. در بازار بازیکنان نیز خبری از خریدهای هیجانی و ستاره‌های گرانقیمت نبود و سیاست باشگاه به سمت جوان‌گرایی، نوسازی و ساختن تیمی برای آینده رفت. پرسپولیس پوست‌اندازی کرد و استارت امیدوارکننده‌ای در لیگ زد؛ درست در همین نقطه اما ظاهراً عده‌ای یاد صندلی مدیریت افتاده‌اند!

حالا که بحران‌های اصلی پشت سر گذاشته شده، تیم بسته شده و هواداران نسبت به شرایط فنی و نقل‌وانتقالاتی رضایت نسبی دارند، بعضی جریان‌های پشت پرده ظاهراً به دنبال آن هستند که در شرایط آرام، حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند؛ لقمه‌ای آماده که بدون تحمل هزینه‌های دوران بحران، در اختیارشان قرار گیرد. در مرکز این تحرکات، یک عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره قرار دارد؛ فردی که پیش از این نیز دست‌کم دو بار برای در اختیار گرفتن سکان مدیریتی پرسپولیس خیز برداشته و حالا سومین پروژه خود را کلید زده. این پروژه را می‌توان «کودتای خاموش» گذاشت؛ کودتایی که قرار نیست با سروصدا آغاز شود، بلکه از تغییرات تدریجی، جابه‌جایی افراد و مهندسی ترکیب قدرت در هیأت‌مدیره عبور می‌کند.

مسأله فقط علاقه یک عضو هیأت‌مدیره به صندلی مدیرعاملی نیست؛ پرسش اصلی این است که آیا قرار است ساختار مدیریت پرسپولیس به تدریج به یک ساختار موازی تبدیل شود؟ ساختاری که در آن یک فرد، فراتر از جایگاه رسمی خود، در سیاست‌گذاری، امور اجرایی، رسانه، انتصابات، عزل‌ونصب‌ها و حتی تصمیمات مربوط به تیم‌های پایه و فوتبال زنان صاحب نفوذ باشد؟ اگر پاسخ مثبت است، این دیگر اختلاف‌نظر مدیریتی نیست؛ تلاش برای قبضه کردن قدرت در باشگاهی است که متعلق به هواداران است، نه یک فرد یا یک جریان خاص.

شنیده‌ها از آن حکایت دارد که همزمان با انتشار بعضی اخبار درباره احتمال تغییرات مدیریتی در پرسپولیس، تلاش‌هایی برای تغییر موازنه قدرت در باشگاه آغاز شده. سناریو ظاهراً ساده است؛ ابتدا تغییر بعضی افراد، سپس چینش نیروهای همسو در تعدادی از کرسی‌های هیأت‌مدیره و در نهایت شکل‌گیری اکثریتی که بتواند تصمیمات کلیدی باشگاه را در مسیر مورد نظر این عضو پرنفوذ هدایت کند. اگر چنین پروژه‌ای واقعاً در حال اجرا باشد، سؤال بزرگ این است که هدف از این همه تلاش چیست؟

پاسخ را شاید بتوان در همان صندلی مدیریتی جست‌وجو کرد؛ صندلی‌ای که بعضی افراد برای رسیدن به آن ظاهراً بارها نقشه کشیده‌اند و حالا بهترین زمان را برای اجرای سناریوی تازه مناسب دیده‌اند؛ زمانی که تیم فوتبال از بحران عبور کرده، نقل‌وانتقالات به پایان رسیده و مدیر فعلی می‌تواند ثمره تصمیماتش را در زمین ببیند. این دقیقاً همان نقطه‌ای است که باید مراقب بود؛ مبادا کسی بخواهد در روزهای سخت کنار گود بایستد، اما وقتی تیم ساخته شد و شرایط آرام گرفت، برای تصاحب فرمان باشگاه وارد میدان شود.

از سوی دیگر، اگر واقعاً مدیرعامل یا هیأت‌مدیره پرسپولیس ضعیف هستند و تغییر آنها ضرورت دارد، راه درست کاملاً روشن است: عملکرد همه اعضای هیأت‌مدیره باید بررسی شود، نقاط ضعف مشخص شود و درباره ادامه فعالیت یا پایان کار هرکدام تصمیم گرفته شود.

اینکه یک عضو هیأت‌مدیره با اتکا به ارتباطات و نفوذ خود تلاش کند ترکیب قدرت را تغییر دهد تا در نهایت خودش به قدرت بلامنازع باشگاه تبدیل شود، نه اصلاح مدیریتی است و نه اقدامی در راستای منافع پرسپولیس.

پرسپولیس پیش از این نیز هزینه ساختارهای موازی، چندصدایی مدیریتی و جنگ قدرت درون باشگاه را پرداخته. نتیجه این مدل مدیریت چیزی جز حاشیه، بی‌ثباتی، تصمیمات متناقض و فرسایش سرمایه اجتماعی باشگاه نبوده است. اکنون سؤال این است: آیا قرار است دوباره همان مسیر تکرار شود؟

عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره که حالا برای سومین بار چشم به صندلی مدیریت دوخته، باید بداند که پرسپولیس آزمایشگاه پروژه‌های قدرت نیست. اگر ادعایی درباره ناکارآمدی مدیریت فعلی وجود دارد، باید شفاف و رسمی مطرح شود و اگر قرار است تغییری اتفاق بیفتد، باید بر اساس کارنامه باشد، نه مهندسی پشت پرده. هواداران پرسپولیس حق دارند بدانند چه کسانی در روزهای آرام باشگاه، در حال طراحی تغییرات هستند و چه کسی قرار است از این تغییرات سود ببرد. پرسپولیس مدیر می‌خواهد، نه مالک پشت پرده؛ اصلاح می‌خواهد، نه کودتای خاموش.


۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تراکتور- پرسپولیس؛ قطعا بدون تماشاگر است/ دربی تهران در نقش جهان اصفهان - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ گفت: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

او همچنین مدعی شد دربی استقلال و پرسپولیس در نقش جهان اصفهان برگزار می شود.


۸ ساعت قبل / سایت روزنو

نامه خبرساز پرسپولیس به کمیته داوران

ورزش سه: پرسپولیس امشب با ارائه یک نمایش هجومی و تماشایی با چهار گل از سد استقلال خوزستان گذشته و صدرنشین لیگ برتر در پایان هفته دوم لقب گرفت.

تیم مهدی تارتار از همان دقایق ابتدایی عملکردی هجومی ارائه داده و در نهایت در این مسابقه به دومین پیروزی فصل خود دست یافت. اما اخبار حاکی از آن است که باشگاه پرسپولیس نسبت به قضاوت حسن اکرمی، داور این مسابقه معترض بوده و بر همین اساس یک نامه خطاب به کمیته داوران در این رابطه ارسال کرده است. 

محسن خلیلی، سرپرست باشگاه پرسپولیس نیز در پایان این دیدار و در جریان مصاحبه با خبرنگاران نسبت به عملکرد حسن اکرمی معترض بوده و حالا به نظر می‌رسد آنها به صورت رسمی نیز این مسئله را مورد پیگیری قرار داده‌اند. یک صحنه مشکوک به پنالتی در نیمه دوم برای پرسپولیس رخ داد و در مجموع چند بار کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس در جریان این بازی به عملکردی این داور معترض بودند.




 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۱۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد

فدراسیون کیپ‌ورد سرمربی جدید خود را معرفی کرد. آدینیلسون فونسکا، برونو ریس، آنتونیو لیته و فیلیپه نتو اعضای کادر فنی هستند.

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۱۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر