قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۲۱ ساعت قبل

پای آمار دام، نهاده و قاچاق در میان است | ماجرای کارت زرد مجلس به وزیر کشاورزی چه بود؟

کارت زرد مجلس به وزیر جهاد کشاورزی، تنها به یک اختلاف بر سر هویت‌گذاری دام‌ها محدود نمی‌شود؛ پشت این رأی، پرسش‌هایی درباره دقت آمار دام کشور، نحوه توزیع نهاده‌های دامی، شفافیت تخصیص ارز و توان سامانه‌های نظارتی برای ردیابی دام و مقابله با قاچاق قرار دارد.
 پای آمار دام، نهاده و قاچاق در میان است | ماجرای کارت زرد مجلس به وزیر کشاورزی چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین، کارت زرد مجلس به وزیر جهاد کشاورزی تنها نتیجه یک اختلاف نظر بر سر هویت‌گذاری دام‌ها نبود؛ سؤال نمایندگان در واقع مجموعه‌ای از چالش‌های قدیمی در زنجیره دام کشور را دوباره به صحن علنی کشاند؛ از نبود آمار دقیق و یکپارچه از جمعیت دام گرفته تا نحوه توزیع نهاده‌های دامی، شفافیت تخصیص ارز، مدیریت جابه‌جایی دام و مقابله با قاچاق. مجموعه‌ای از ابهامات که نشان می‌دهد مسئله اصلی، بیش از آنکه صرفاً تعداد دام‌های پلاک‌گذاری‌شده باشد، به کیفیت اطلاعاتی بازمی‌گردد که قرار است مبنای سیاست‌گذاری در بخش کشاورزی و امنیت غذایی کشور قرار گیرد. کارت زرد برای نخستین بار

به گزارش همشهری آنلاین، در جلسه علنی ۲۷ مردادماه، عباس بیگدلی، نماینده تاکستان، درباره عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد زیرساخت‌های سامانه جامع دام کشور و هویت‌گذاری دام‌ها از وزیر سؤال کرد. این سؤال با همراهی ۵۰ نماینده دیگر مطرح شد و در نهایت پاسخ غلامرضا نوری قزلجه نتوانست نماینده سؤال‌کننده و اکثریت لازم از نمایندگان را قانع کند.

از مجموع ۲۶۰ نماینده حاضر در جلسه، ۱۱۹ نماینده به پاسخ وزیر رأی موافق، ۱۰۶ نماینده رأی مخالف و ۵ نماینده رأی ممتنع دادند و به این ترتیب، نخستین کارت زرد نوری قزلجه صادر شد. چرا هویت‌گذاری دام مهم است؟

هویت‌گذاری دام در صورت اجرای کامل، می‌تواند شناسنامه‌ای برای دام کشور ایجاد کند؛ به این معنا که مشخص باشد هر دام کجاست، چه زمانی جابه‌جا شده، چه زمانی متولد یا کشتار شده و در چه واحدی نگهداری می‌شود. چنین اطلاعاتی مستقیماً با میزان تولید گوشت، نیاز به نهاده، کنترل بیماری، مدیریت مراتع، برنامه‌ریزی واردات و حتی مقابله با قاچاق ارتباط دارد.

به همین دلیل، یکی از نگرانی‌های جدی نمایندگان، اختلاف و ابهام در آمارهای مربوط به دام کشور است. وقتی دستگاه اجرایی تصویر دقیق و به‌روزی از تعداد دام، پراکندگی آنها و میزان تولید نداشته باشد، حتی تصمیم‌گیری درباره میزان نهاده مورد نیاز نیز با خطا مواجه می‌شود. نتیجه چنین وضعیتی می‌تواند از یک سو کمبود یا مازاد نهاده و از سوی دیگر افزایش هزینه تولید و فشار بر قیمت گوشت باشد. ابهام در نهاده؛ از تخصیص ارز تا توزیع

در همین چارچوب، موضوع توزیع نهاده‌های دامی نیز در سؤال نمایندگان مطرح شد. اینکه …



 خانجانی: نباید در تحلیل افکار عمومی، فضای رسانه‌ای را با صدای جامعه یکی گرفت
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

خانجانی: نباید در تحلیل افکار عمومی، فضای رسانه‌ای را با صدای جامعه یکی گرفت

عضو حزب کارگزاران سازندگی با تأکید بر اینکه قرار نیست هر سیاستمداری درباره هر موضوعی با حداکثر صراحت سخن بگوید، تصریح کرد: اما جامعه از نیروهای سیاسی انتظار دارد در مسائل اساسی، قابل فهم، قابل‌پیش‌بینی و صادقانه عمل کنند.

 قیمت دلار تنها پیامد افزایش تحریم‌ها نیست
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

قیمت دلار تنها پیامد افزایش تحریم‌ها نیست

اگر دولت فکری به حال تنظیم ارز بازار نکند یا در چارچوب کلان، چشم‌انداز ورود ارز کشور به خطر افتاده باشد، کانال ۲۰۰ هزارتومانی قیمت دلار هم موقتی نیست.

 رئیس شورای عالی قضایی عراق وارد تهران شد
۴۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس شورای عالی قضایی عراق وارد تهران شد

فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق به منظور رایزنی درباره همکاری‌های قضایی و تقویت روابط مشترک به تهران آمد.

 تأکید پزشکیان بر حمایت تمام‌قد از تولیدکنندگان داخلی پنل‌های خورشیدی
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

تأکید پزشکیان بر حمایت تمام‌قد از تولیدکنندگان داخلی پنل‌های خورشیدی

رکنا سیاسی : رئیس‌جمهوری با اشاره به ضرورت ارتقای بهره‌وری و بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: هیچ‌گونه محدودیتی برای پشتیبانی از سرمایه‌گذاران در حوزه تولید داخلی پنل‌های خورشیدی نخواهیم داشت.

 روزنامه‌های امروز سه‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روزنامه‌های امروز سه‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۳

تصاویر روزنامه‌های امروز سه‌شنبه سوم شهریور ۱۴۰۵ را می‌بینید.

 مسأله اصلی مقابله با نفوذ است یا عدم رویارویی با واقعیت هاست؟
۲ ساعت قبل / سایت روزنو

مسأله اصلی مقابله با نفوذ است یا عدم رویارویی با واقعیت هاست؟

مناقشه‌ای که ۲۵ مرداد با رأی ۱۸۳ نماینده آغاز شد، حالا با مخالفت رسمی دولت پزشکیان وارد مرحله تازه‌ای شده است.



تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟

اختلاف میان روایت واشنگتن و داده‌های تردد کشتی‌ها، پرسش‌های مهمی درباره وضعیت واقعی تجارت نفت و آینده تنگه هرمز ایجاد کرده است. اما برای ایران، مسئله فقط میزان نفت عبوری از هرمز نیست، زیرا تداوم اختلال در این مسیر می‌تواند به یک فشار فرسایشی بر درآمد‌های ارزی، تجارت خارجی و معیشت مردم تبدیل شود.
فلاحت پیشه: تا چین وارد نشوند توافق ایران و آمریکا به نتیجه نمی‌رسد | بازگشت به تفاهم اسلام‌آباد دشوار است | عاصم منیر احتمالا حامل پیام‌ تهدیدآمیز بوده است
سایت اقتصادنیوز

فلاحت پیشه: تا چین وارد نشوند توافق ایران و آمریکا به نتیجه نمی‌رسد | بازگشت به تفاهم اسلام‌آباد دشوار است | عاصم منیر احتمالا …

اقتصادنیوز: فلاحت پیشه گفت: به طور طبیعی آمریکایی‌ها دنبال توافقی هستند که بخشی از امتیازهایی را که در توافق اسلام‌آباد به تهران دادند در توافق جدید ندهند.
تحلیل رضا نصری از طرح روز D اقتصادی آمریکا/ این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، آزمون وفاداری جهانی است/  کشورها یا باید تجارت خود با ایران را قطع کنند یا دلار را کنار بگذارند
سایت اقتصادنیوز

تحلیل رضا نصری از طرح روز D اقتصادی آمریکا/ این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، آزمون وفاداری جهانی است/ کشورها یا باید …

اقتصادنیوز: یک حقوقدان درباره طرح وزیر خزانه داری آمریکا علیه ایران نوشت: این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، بلکه «آزمون وفاداری جهانی» است که با استفاده از تسلط آمریکا بر دلار، به‌عنوان ارز ذخیره اصلی جهان، اجرا می‌شود. استفاده از نظام دلاری به این شکل، دلار را به ابزاری برای اجبار یک‌جانبه و تعرض به حاکمیت کشورها تبدیل می‌کند.
ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی/ طرح جنجالی حفره‌های امنیتی را می پوشاند؟/ جدال بی پایان بر سر طرح اصلاح قانون مهریه
سایت اقتصادنیوز

ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی/ طرح جنجالی حفره‌های امنیتی را می پوشاند؟/ جدال بی پایان بر سر طرح اصلاح قانون …

اقتصادنیوز: یکشنبه ۲۵ مردادماه، نمایندگان مجلس به صورت وبیناری، کلیات طرحی را به تصویب رساندند که سنگ‌بنای آن را پس از جنگ ۱۲روزه آغاز کرده بودند.
سایت اکوایران

هشدار درباره توافق با آمریکا؛ تکرار تجربه برجام در راه است؟

زمان به نفع تهران است | اعتراف صریح مقام سابق دولت ترامپ: ۴۷ سال تحریم ایران شکست خورده | فشار حداکثری دیگر جواب نمی‌دهد
سایت رویداد‌ ۲۴

زمان به نفع تهران است | اعتراف صریح مقام سابق دولت ترامپ: ۴۷ سال تحریم ایران شکست خورده | فشار حداکثری دیگر جواب نمی‌دهد

یک مقام سابق دولت ترامپ در یادداشتی در فارن افرز اذعان می‌کند که ۴۷ سال فشار، تحریم و تهدید نظامی نه جمهوری اسلامی را تسلیم کرده و نه امنیت آمریکا را افزایش داده است؛ جنگ اخیر نیز به‌جای تغییر محاسبات تهران، نشان داده که اهرم‌های فشار واشنگتن محدودتر از آن چیزی است که تصور می‌شد و آمریکا دیگر نمی‌تواند به «کتابچه راهنمای» قدیمی خود در قبال ایران بازگردد.