قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

کاهش چشمگیر سهم ایران از ماینینگ جهانی با اجرای طرح‌های نظارتی

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به نتایج اقدامات مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارز اعلام کرد سهم ایران از ماینینگ جهانی که پیش‌تر حدود پنج درصد بود، کاهش یافته است. وی همچنین از پرداخت 27 میلیارد تومان پاداش برای کشف ماینرهای غیرمجاز و احتمال محدودیت مصرف گاز در ماه‌های آینده خبر داد.
 کاهش چشمگیر سهم ایران از ماینینگ جهانی با اجرای طرح‌های نظارتی

 نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش سهم ایران در استخراج جهانی رمزارز خبر داد و اعلام کرد اقدامات انجام‌شده در حوزه مقابله با ماینرهای غیرمجاز و کاهش تلفات شبکه برق، نقش مهمی در تحقق این هدف داشته است.

محمد اله‌داد روز پنجشنبه در مانور سراسری طرح ملی مهتاب (مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق) در الیگودرز اظهار کرد: سهم ایران از ماینینگ جهانی که پیش‌تر حدود پنج درصد برآورد می‌شد، با اجرای برنامه‌های نظارتی و مقابله با استخراج غیرمجاز کاهش یافته است. وی بدون اشاره به میزان کنونی این سهم، تأکید کرد این اقدامات به مدیریت مصرف برق و کاهش فشار بر شبکه کمک کرده است.

وی با بیان اینکه مردم از مهم‌ترین ذی‌نفعان کاهش تلفات برق هستند، افزود: تاکنون ۲۷ میلیارد تومان پاداش برای شناسایی و کشف دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز پرداخت شده که نسبت به گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

مدیرعامل توانیر همچنین از همکاری دستگاه‌های امنیتی، نظامی و قضایی در شناسایی متخلفان قدردانی کرد و گفت: همراهی این نهادها در کنار تلاش نیروهای عملیاتی صنعت برق، نقش مؤثری در کشف ماینرهای غیرمجاز و مقابله با تخلفات داشته است.

اله‌داد با هشدار نسبت به استفاده غیرمجاز از برق در بخش‌هایی مانند باغ‌ویلاها، واحدهای دامداری و برخی اصناف، این موارد را از عوامل آسیب‌زننده به شبکه برق کشور دانست و بر ضرورت برخورد با انشعاب‌های غیرمجاز تأکید کرد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت راهبردی انرژی اظهار داشت: تحولات اخیر نشان داد که امنیت انرژی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. به گفته مدیرعامل توانیر، با توجه به شرایط موجود، احتمال بروز محدودیت در مصرف گاز طی تابستان و همچنین فصل زمستان وجود دارد و همکاری مشترک مردم و دستگاه‌های مسئول برای مدیریت مصرف، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.



 رشد روزانه قیمت بیت‌کوین رکورد زد/ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
۵۸ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

رشد روزانه قیمت بیت‌کوین رکورد زد/ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

به گزارش ایسنا، این رمزارز روز چهارشنبه سطحی را پس گرفت که از اوایل ژوئن تاکنون به آن نرسیده بود و در زمان نگارش این مطلب، با قیمت ۶۹ هزار و ۳۲۷ دلار و ۱۶ سنت معامله می‌شود. جهش قیمت بیت‌کوین بلافاصله پس از آن رخ داد که وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد خرید اوراق قرضه دولتی بلندمدت قدیمی را دو برابر خواهد کرد.

مت منا، استراتژیست ارشد شرکت پژوهشی رمزارز «۲۱شیرز» (۲۱Shares) اظهار کرد: بازار این اقدام را نوعی تسهیل کمی غیرمستقیم تلقی کرد؛ اقدامی که موجب تضعیف دلار می‌شود و دارایی‌های کمیابی مانند بیت‌کوین را که پوششی در برابر کاهش ارزش پول محسوب می‌شوند، افزایش می‌دهد.

سرمایه‌گذاران به‌سرعت به سمت این دارایی‌ها هجوم بردند و به دنبال آن، فروشندگان استقراضی برای پوشش حدود ۱.۵ میلیارد دلار از موقعیت‌های فروش خود، ناچار به خرید بیت‌کوین در بازار شدند. این روند شامل خرید حدود ۷۰۰ میلیون دلار بیت‌کوین تنها در یک دقیقه بود که به گفته «۲۱شیرز» ممکن است بزرگ‌ترین هجوم فروشندگان استقراضی به خرید برای بستن موقعیت‌های خود در تاریخ بیت‌کوین بوده باشد.

این رشد پس از ماه‌ها عملکرد ضعیف قیمت بیت‌کوین رخ داده است که از زمان سقوط شدید در اکتبر گذشته برای بازیابی ارزش خود با مشکل مواجه بوده است. بر اساس داده‌های کوین‌گکو، از زمان آن سقوط که به نقد شدن بیش از ۱۹ میلیارد دلار از موقعیت‌ها منجر شد، بیت‌کوین حدود ۴۰ درصد از سطح ۱۱۵ هزار دلاری خود در آن زمان کاهش یافته است.

منا همچنین گفت: سرمایه‌گذاران طی دو ماه گذشته به‌طور فزاینده‌ای احتمال توقف افزایش نرخ بهره را در قیمت‌ها لحاظ کرده‌اند. صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین (ETF) در دو هفته نخست آگوست حدود یک میلیارد دلار ورود سرمایه ثبت کردند که منبع دیگری از تقاضا برای این رمزارز ایجاد کرد.

بیت‌کوین تنها رمزارزی نبود که پس از اعلام وزارت خزانه‌داری رشد کرد. اتریوم و «زی‌کش» (Zcash) در میان رمزارزهای بزرگ پیشتاز بودند و هر کدام طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ درصد افزایش قیمت داشتند.

زک پاندل، رئیس بخش تحقیقات شرکت «گری‌اسکیل» گفت: این رشد ممکن است نشان دهد بازار نزولی بیت‌کوین از بدترین مرحله خود عبور کرده است. برآورد می‌کنیم که بیت‌کوین احتمالا در اوایل تابستان در سطح …



 زمانبندی قطعی برق استان های کشور امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ منتشر شد | هشدار فوری توانیر درباره قطع برق ۴ ساعته امروز؛چرا باید همین حالا سامانه «برق من» را چک کنید؟
۱ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

زمانبندی قطعی برق استان های کشور امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ منتشر شد | هشدار فوری توانیر درباره قطع برق ۴ ساعته امروز؛چرا باید همین حالا سامانه «برق من» را چک کنید؟

امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، در اوج گرمای تابستان و همزمان با افزایش بی‌سابقه مصرف برق در کشور، شرکت توانیر برنامه زمان‌بندی قطع برق استان‌های مختلف را اعلام کرده است. اما آنچه این خبر را از روال معمول خاموشی‌های تابستانی متمایز می‌کند، تأکید صریح توانیر بر «احتمالی بودن» کامل این برنامه‌ها و اعلام راهکاری تازه برای اطلاع‌رسانی به مشترکان است. بر اساس اعلام این شرکت، دیگر خبری از انتشار گسترده جدول خاموشی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نیست؛ مشترکان تنها از طریق شناسه قبض ۱۳ رقمی خود و ورود به سامانه «برق من» می‌توانند از وضعیت قطع برق منطقه خود مطلع شوند.

این تغییر رویه در شرایطی رخ داده که موج گرمای شدید، مصرف برق را به مرز هشدار رسانده و ناترازی تولید و مصرف، شبکه سراسری را در وضعیتی حساس قرار داده است. شرکت توانیر با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن اعلام جدول خاموشی امروز، به شهروندان درباره تغییرات لحظه‌ای و احتمال اعمال خاموشی‌های ۴ ساعته در برخی مناطق هشدار داده است. در ادامه، جزئیات کامل این برنامه، نحوه استعلام دقیق زمان قطع برق و تحلیل شرایط شبکه برق کشور را بررسی می‌کنیم. اعلام فوری برنامه قطع برق امروز؛ چه استان‌هایی در لیست خاموشی قرار دارند؟

قطعی برق جدول خاموشی برق چهارمحال و بختیاری امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

هموطنان عزیز استان چهارمحال و بختیاری میتوانند جدول قطعی برق امروز خود را از لینک زیر دریافت نمایند: >>برنامه زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ << جدول خاموشی برق استان کرمانشاه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

هموطنان عزیز استان کرمانشاه میتوانند جدول قطعی برق امروز را از لینک زیر دریافت نمایند: >>برنامه زمانبندی قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ << برنامه زمانبندی قطعی برق استان لرستان امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ برنامه ‎ریزی احتمالی محدودیت تامین برق مدیریت اضطراری بار (کمبود نیرو) در روز پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ تاریخ ساعت قطع نام مدیریت نام فیدر آدرس‌های مسیر تغذیه فیدر ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۰:۰۰-۱۲:۰۰ ازنا پاچه لک روستا های مسیر پاچه لک از گرجی تا چاههای کشاورزی برجله ، سلطان آباد ،چالسبار، سیاوش آباد ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۲:۰۰-۱۴:۰۰ ازنا شهیدصادقی چاههای …



 ناترازی برق به زیر ۱۰ هزار مگاوات رسید/ کاهش ۶۳ درصدی قطعی برق در کشور
۱ ساعت قبل / سایت الف

ناترازی برق به زیر ۱۰ هزار مگاوات رسید/ کاهش ۶۳ درصدی قطعی برق در کشور

محمد اله‌داد - مدیرعامل شرکت توانیر- با حضور در خبرگزاری ایسنا در گفت وگویی با تشریح آخرین وضعیت شبکه برق کشور در روزهای گرم سال، اظهار کرد: کشور دارای ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات برق، یک میلیون کیلومتر شبکه انتقال، فوق توزیع و بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور فعال است که ظرفیت بزرگی در منطقه محسوب می‌شود.  

اله‌داد افزود: از ابتدای سال جاری، با وجود شرایط سخت جنگ، تا بیستم اردیبهشت‌ماه محدودیتی برای مشترکان اعمال نشد و تا ۲۰ تیرماه نیز خاموشی خانگی نداشتیم.

وی با اشاره به خسارت‌های واردشده به شبکه برق در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: از نهم اسفندماه که جنگ آغاز شد، شبکه گسترده برق کشور در هر نقطه‌ای که اصابت موشک یا پرتاب صورت گرفت، آسیب دید؛ به‌گونه‌ای که بیش از ۲۰۰۰ نقطه از شبکه، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: ۴۵۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های خصوصی، پتروشیمی‌ها و فولاد به‌طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفت و حدود ۳۰۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های دولتی نیز آسیب دید. نیروگاه‌های بخش دولتی در مدت کوتاهی ترمیم شدند، چرا که آماده‌سازی شبکه برای دوره گرم سال ضروری بود، اما بخشی از نیروگاه‌های خصوصی همچنان به مدار بازنگشته‌اند.

ترمیم شبکه برق با وجود خسارت‌های جنگ

اله‌داد با اشاره به تلاش کارکنان صنعت برق برای حفظ پایداری شبکه گفت: نیروهای متخصص و مجموعه صنعت برق با وجود شرایط دشوار، شبکه را در همان روزهای سخت و در شرایط نه جنگ و نه صلح تا حد امکان ترمیم کردند و خطوط اصلی، خطوط انتقال و خطوط رینگ شبکه را به شرایط آماده بهره‌برداری رساندند. 

وی افزود: حتی در تیرماه، با اصابت به تونل‌ها و پل‌ها در منطقه کهرستان و پل الله‌اکبر هرمز، شبکه برق نیز آسیب دید. کارکنان صنعت برق در دمای بالای ۴۵ درجه به فعالیت خود ادامه دادند و تعدادی از آنها هنگام کار روی دکل‌ها یا پای دکل‌ها با مشکلاتی از جمله خونریزی بینی و گرمازدگی مواجه شدند.

مدیرعامل توانیر با قدردانی از کارکنان صنعت برق اظهار کرد: تلاش نیروهای صنعت برق موجب شد …



 بیت کوین قوی ترین رشد روزانه را ثبت کرد
۲ ساعت قبل / سایت بورس نیوز

بیت کوین قوی ترین رشد روزانه را ثبت کرد

به گزارش بورس نیوز ، این رمزارز روز چهارشنبه سطحی را پس گرفت که از اوایل ژوئن تاکنون به آن نرسیده بود و در زمان نگارش این مطلب، با قیمت ۶۹ هزار و ۳۲۷ دلار و ۱۶ سنت معامله می‌شود. جهش قیمت بیت‌کوین بلافاصله پس از آن رخ داد که وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد خرید اوراق قرضه دولتی بلندمدت قدیمی را دو برابر خواهد کرد.

مت منا، استراتژیست ارشد شرکت پژوهشی رمزارز «۲۱شیرز» (۲۱ Shares) اظهار کرد: بازار این اقدام را نوعی تسهیل کمی غیرمستقیم تلقی کرد؛ اقدامی که موجب تضعیف دلار می‌شود و دارایی‌های کمیابی مانند بیت‌کوین را که پوششی در برابر کاهش ارزش پول محسوب می‌شوند، افزایش می‌دهد.

سرمایه‌گذاران به‌سرعت به سمت این دارایی‌ها هجوم بردند و به دنبال آن، فروشندگان استقراضی برای پوشش حدود ۱.۵ میلیارد دلار از موقعیت‌های فروش خود، ناچار به خرید بیت‌کوین در بازار شدند. این روند شامل خرید حدود ۷۰۰ میلیون دلار بیت‌کوین تنها در یک دقیقه بود که به گفته «۲۱شیرز» ممکن است بزرگ‌ترین هجوم فروشندگان استقراضی به خرید برای بستن موقعیت‌های خود در تاریخ بیت‌کوین بوده باشد. 

این رشد پس از ماه‌ها عملکرد ضعیف قیمت بیت‌کوین رخ داده است که از زمان سقوط شدید در اکتبر گذشته برای بازیابی ارزش خود با مشکل مواجه بوده است. بر اساس داده‌های کوین‌گکو، از زمان آن سقوط که به نقد شدن بیش از ۱۹ میلیارد دلار از موقعیت‌ها منجر شد، بیت‌کوین حدود ۴۰ درصد از سطح ۱۱۵ هزار دلاری خود در آن زمان کاهش یافته است.

منا همچنین گفت: سرمایه‌گذاران طی دو ماه گذشته به‌طور فزاینده‌ای احتمال توقف افزایش نرخ بهره را در قیمت‌ها لحاظ کرده‌اند. صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین (ETF) در دو هفته نخست آگوست حدود یک میلیارد دلار ورود سرمایه ثبت کردند که منبع دیگری از تقاضا برای این رمزارز ایجاد کرد.

بیت‌کوین تنها رمزارزی نبود که پس از اعلام وزارت خزانه‌داری رشد کرد. اتریوم و «زی‌کش» (Zcash) در میان رمزارز‌های بزرگ پیشتاز بودند و هر کدام طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ درصد افزایش قیمت داشتند.

زک پاندل، رئیس بخش تحقیقات شرکت «گری‌اسکیل» گفت: این رشد ممکن است نشان دهد بازار نزولی بیت‌کوین از بدترین مرحله خود عبور کرده است. برآورد می‌کنیم که بیت‌کوین احتمالا در اوایل تابستان …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 📸 بانک‌ها ۵۴۰ هزار میلیارد تومان پول اضافی قرض‌الحسنه دارند اما وام ازدواج و فرزندآوری نمی‌دهد؛ بانک مرکزی هم فقط نگاه می‌کند!
سایت اقتصاد 120

📸 بانک‌ها ۵۴۰ هزار میلیارد تومان پول اضافی قرض‌الحسنه دارند اما وام ازدواج و فرزندآوری نمی‌دهد؛ بانک مرکزی هم فقط نگاه می‌کند!

طی سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها افزایش یافته است.
 هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!
سایت پرشین خودرو

هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو، از هدف این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» خبر داد و گفت: این هدف با توجه به تجربه صنعتی، رویایی دست‌نیافتنی نیست.
 دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند
سایت اقتصاد 120

دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند

در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 همتی: تفاهم اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود | درآمد فروش نفت صفر شده؛ این واقعیت است که نفت صادر نمی‌کنیم | نظارت‌ بر بانک ها را تشدید می کنیم
سایت اقتصادنیوز

همتی: تفاهم اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود | درآمد فروش نفت صفر شده؛ این واقعیت است که نفت صادر نمی‌کنیم | نظارت‌ …

اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع ایران اظهار داشت: درباره عددهای مشخصی که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نمی‌توان بر مبنای شایعات اظهارنظر کرد؛ موضوع تفاهم اسلام‌آباد و آزادسازی منابع، بحثی جداگانه است. منابعی که قرار بود بر اساس این تفاهم آزاد شود، هنوز آزاد نشده‌اند.
 ویدیو/ مصرف برق برای دومین سال متوالی ۳ درصد کاهش یافت
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مصرف برق برای دومین سال متوالی ۳ درصد کاهش یافت

مدیرعامل توانیر با اشاره به رشد ۸ درصدی مصرف برق نسبت به سال ۱۴۰۳ گفت: با وجود افزایش نیاز به برق و شرایط ویژه کشور، همراهی مردم در مدیریت مصرف موجب شد میزان مصرف برای دومین سال متوالی سه درصد کاهش یابد و ناترازی برق به زیر ۱۰ هزار مگاوات برسد.
 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.
 واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند
سایت تجارت نیوز

واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای …

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: واردات خودروهایی مانند لکسوس LX600، تویوتا لندکروزر، تویوتا پرادو، نیسان پاترول، مرسدس‌بنز S450، ب‌ام‌و ۷۳۵ و خودروهای مشابه، ارتباطی با مجوزهای جانبازی ۵۰، ۷۰ و ۷۰ ویژه ندارد.